Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

laukim, nes kazkaip as irgi aptingau rinkti informacija, gal todel kad pati ismokau? oi kokia as egoiste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 20, 12:46)
siandien merginos ziurekit tarp musu moteru, rodys regina doseth, kiek zinau, ji turi veltinio galerija klaipedoj ir moke klaipedoj supermamas veltinio.  bigsmile.gif  4u.gif

blush2.gif Dėkui už informaciją.
Klaipėdoje ne galerija o viso labo dirbtuvės ir mini parduotuvytė. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 20, 15:22)
blush2.gif Dėkui už informaciją.
Klaipėdoje ne galerija o viso labo dirbtuvės ir mini parduotuvytė. 4u.gif

Kiek čia pažiūri vis klausimai tie patys ir tie patys. Atsakinėk neatsakinėjas galo nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 11 20, 13:58)
laukim, nes kazkaip as irgi aptingau rinkti informacija, gal todel kad pati ismokau? oi kokia as egoiste  blush2.gif

jo... doh.gif ne tu viena, man irgi nebesinori is naujo rinkti vis tikiuosi kad atsigaus... verysad.gif tai laukiam

QUOTE(DOSETH @ 2006 11 20, 14:23)
:Kiek čia pažiūri vis klausimai tie patys ir tie patys. Atsakinėk neatsakinėjas galo nėra rolleyes.gif

tai cia del to kad vis nauju prisijungia o tema tai jau 11 -ta, vat ir skaityk nuo pradziu...
lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,
noreciau nusipirkti vilnos 1kg uz 20lt tos neparuostos is kaimo. Ar ja labai sunku paruosti?Gal zinot kur jos galima nupirkti?Ir kaip butu ja galima gauti i Vilniu?Ieskojau ilgai po forumus, bet nerandu info:(
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 20, 15:41)
Sveikutes merginos,
noreciau nusipirkti vilnos 1kg uz 20lt tos neparuostos is kaimo. Ar ja labai sunku paruosti?Gal zinot kur jos galima nupirkti?Ir kaip butu ja galima gauti i Vilniu?Ieskojau ilgai po forumus, bet nerandu info:(

Per brangu doh.gif . Aš už kaimiškos 1 kg mokėjau tik 5 Lt, bet paskui beveik visą išmečiau, nes nelabai tiko vėlimui, o ir darbelio su ja doh.gif ....... O be to jau sutvarkytos baltos vilnelės galima nusipirkti už 20-25 Lt (1 kg), tad pati pagalvok ar tau apsimoka vargti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 20, 16:28)
Per brangu  doh.gif . Aš už kaimiškos 1 kg mokėjau tik 5 Lt, bet paskui beveik visą išmečiau, nes nelabai tiko vėlimui, o ir darbelio  su ja  doh.gif ....... O be to jau sutvarkytos baltos vilnelės galima nusipirkti už 20-25 Lt (1 kg), tad pati pagalvok ar tau apsimoka vargti  4u.gif .

O gal zinai kur galima nusipirkti sutvarkytos uz tokia kaina??Butu aunu, pirkciau tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 20, 15:33)
O gal zinai kur galima nusipirkti sutvarkytos uz tokia kaina??Butu aunu, pirkciau tokia thumbup.gif

kaune ABC parduotuveje, (prie ziedo ties bazemis, ten siulu parde),taip pat kai kurios forumietes pardavineja....rankdarbiai.com, tik ten biski brangiau, bet vilna tai pasaka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 20 lapkričio 2006 - 15:36
QUOTE(gugile @ 2006 11 20, 16:32)
kaune ABC parduotuveje, (prie ziedo ties bazemis, ten siulu parde),taip pat kai kurios forumietes pardavineja....

Gaila kad kaune, man labai reikia Vilniuje, ar yra vilnieciu forumieciu, kurios parduoda sutvarkyta balta vilna po 20-25lt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 20, 16:32)
kaune ABC parduotuveje, (prie ziedo ties bazemis, ten siulu parde),taip pat kai kurios forumietes pardavineja....rankdarbiai.com, tik ten biski brangiau, bet vilna tai pasaka...

Man vyras parvežė iš Kauno ABC parduotuvės - thumbup.gif veliasi, esu patenkinta, o dažytą vilnelę perku iš www.rankdarbiai.com - irgi thumbup.gif .
Atsakyti
Mergaites patarkit help.gif , nusipirkau vilnos neplautos...Tai ka man su ja dabar toliau daryti reiketu, kad ji velimui tiktu...jau ploviau ja kokius 3 kartus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet jauciu kad dar kazkaip issukuoti reiketu pries dazant...Ar ka kita daryti...Na,kas zinot, padekit, prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 20, 16:35)
Gaila kad kaune, man labai reikia Vilniuje, ar yra vilnieciu forumieciu, kurios parduoda sutvarkyta balta vilna po 20-25lt? ax.gif

Aš tai generuoju tokią idėją, kad reikėtų padaryti vilniečių veltiniautojų išvyką į Kauną biggrin.gif Aplankytume Monos galeriją, ABC siūlus ax.gif Galima juk važiuoti su autobusu ar traukiniu, galų gale kas nors su automobiliu pavežėtų smile.gif Ant benzino susimestume biggrin.gif Ir būtų smagu smile.gif
Tik tiek, kad aš pati neseniai visai užsipirkau ten blush2.gif
Tik juoda kažkaip sunkiai veliasi... Turiu įtarimų, kad su priemaišom smile.gif Bet net ir padeginus didesnio skirtumo nematau... doh.gif
Papildyta:
VALIOOOOOO
VELTINIO FORUMAS ATSIGAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 20, 16:44)
VALIOOOOOO
VELTINIO FORUMAS ATSIGAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
thumbup.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

clap.gif clap_1.gif yahoo.gif yess.gif yu.gif victory.gif ploja.gif sokiai.gif assa.gif

Atsakyti