laukim, nes kazkaip as irgi aptingau rinkti informacija, gal todel kad pati ismokau? oi kokia as egoiste
QUOTE(Aristokratė @ 2006 11 20, 12:46)
siandien merginos ziurekit tarp musu moteru, rodys regina doseth, kiek zinau, ji turi veltinio galerija klaipedoj ir moke klaipedoj supermamas veltinio.
Dėkui už informaciją.
Klaipėdoje ne galerija o viso labo dirbtuvės ir mini parduotuvytė.
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 20, 15:22)
Dėkui už informaciją.
Kiek čia pažiūri vis klausimai tie patys ir tie patys. Atsakinėk neatsakinėjas galo nėra
QUOTE(makalaika @ 2006 11 20, 13:58)
laukim, nes kazkaip as irgi aptingau rinkti informacija, gal todel kad pati ismokau? oi kokia as egoiste
jo... ne tu viena, man irgi nebesinori is naujo rinkti vis tikiuosi kad atsigaus... tai laukiam
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 20, 14:23)
:Kiek čia pažiūri vis klausimai tie patys ir tie patys. Atsakinėk neatsakinėjas galo nėra
tai cia del to kad vis nauju prisijungia o tema tai jau 11 -ta, vat ir skaityk nuo pradziu...
Sveikutes merginos,
noreciau nusipirkti vilnos 1kg uz 20lt tos neparuostos is kaimo. Ar ja labai sunku paruosti?Gal zinot kur jos galima nupirkti?Ir kaip butu ja galima gauti i Vilniu?Ieskojau ilgai po forumus, bet nerandu info:(
noreciau nusipirkti vilnos 1kg uz 20lt tos neparuostos is kaimo. Ar ja labai sunku paruosti?Gal zinot kur jos galima nupirkti?Ir kaip butu ja galima gauti i Vilniu?Ieskojau ilgai po forumus, bet nerandu info:(
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 20, 15:41)
Sveikutes merginos,
Per brangu . Aš už kaimiškos 1 kg mokėjau tik 5 Lt, bet paskui beveik visą išmečiau, nes nelabai tiko vėlimui, o ir darbelio su ja ....... O be to jau sutvarkytos baltos vilnelės galima nusipirkti už 20-25 Lt (1 kg), tad pati pagalvok ar tau apsimoka vargti .
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 20, 16:28)
Per brangu . Aš už kaimiškos 1 kg mokėjau tik 5 Lt, bet paskui beveik visą išmečiau, nes nelabai tiko vėlimui, o ir darbelio su ja ....... O be to jau sutvarkytos baltos vilnelės galima nusipirkti už 20-25 Lt (1 kg), tad pati pagalvok ar tau apsimoka vargti .
O gal zinai kur galima nusipirkti sutvarkytos uz tokia kaina??Butu aunu, pirkciau tokia
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 20, 15:33)
O gal zinai kur galima nusipirkti sutvarkytos uz tokia kaina??Butu aunu, pirkciau tokia
kaune ABC parduotuveje, (prie ziedo ties bazemis, ten siulu parde),taip pat kai kurios forumietes pardavineja....rankdarbiai.com, tik ten biski brangiau, bet vilna tai pasaka...
QUOTE(gugile @ 2006 11 20, 16:32)
kaune ABC parduotuveje, (prie ziedo ties bazemis, ten siulu parde),taip pat kai kurios forumietes pardavineja....
Gaila kad kaune, man labai reikia Vilniuje, ar yra vilnieciu forumieciu, kurios parduoda sutvarkyta balta vilna po 20-25lt?
QUOTE(gugile @ 2006 11 20, 16:32)
kaune ABC parduotuveje, (prie ziedo ties bazemis, ten siulu parde),taip pat kai kurios forumietes pardavineja....rankdarbiai.com, tik ten biski brangiau, bet vilna tai pasaka...
Man vyras parvežė iš Kauno ABC parduotuvės - veliasi, esu patenkinta, o dažytą vilnelę perku iš www.rankdarbiai.com - irgi .
Mergaites patarkit , nusipirkau vilnos neplautos...Tai ka man su ja dabar toliau daryti reiketu, kad ji velimui tiktu...jau ploviau ja kokius 3 kartus , bet jauciu kad dar kazkaip issukuoti reiketu pries dazant...Ar ka kita daryti...Na,kas zinot, padekit, prasau
QUOTE(fainute25 @ 2006 11 20, 16:35)
Gaila kad kaune, man labai reikia Vilniuje, ar yra vilnieciu forumieciu, kurios parduoda sutvarkyta balta vilna po 20-25lt?
Aš tai generuoju tokią idėją, kad reikėtų padaryti vilniečių veltiniautojų išvyką į Kauną Aplankytume Monos galeriją, ABC siūlus Galima juk važiuoti su autobusu ar traukiniu, galų gale kas nors su automobiliu pavežėtų Ant benzino susimestume Ir būtų smagu
Tik tiek, kad aš pati neseniai visai užsipirkau ten
Tik juoda kažkaip sunkiai veliasi... Turiu įtarimų, kad su priemaišom Bet net ir padeginus didesnio skirtumo nematau...
Papildyta:
VALIOOOOOO
VELTINIO FORUMAS ATSIGAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(tapkute @ 2006 11 20, 16:44)