Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

siandien radau uzsilikusios namines vilnos namuose.... tokia pilka paruosta siulam perpt.... bandziau viena kuoksta isplaut bet kad nelabai kas ten man gaunasi.... blink.gif manau reikia nudazyt..... kaip manot kaip dazyma paveiks pilka vilnos spalva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 03, 09:42)
siandien radau uzsilikusios namines vilnos namuose.... tokia pilka paruosta siulam perpt.... bandziau viena kuoksta isplaut bet kad nelabai kas ten man gaunasi....  blink.gif  manau reikia nudazyt..... kaip manot kaip dazyma paveiks pilka vilnos spalva?  g.gif

velk ish pilkos,- labai grazhu tokia naturali spalva thumbup.gif o plaut tai nereikia,- jei paruoshta verpimui, tai ji ir plauta, ir karshta mirksiukas.gif
jei butinai nori dazhyt, tai tik tamsiom spalvom, nes kokia geltona hali apskritai nesidazhyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 03, 11:50)
velk ish pilkos,- labai grazhu tokia naturali spalva thumbup.gif o plaut tai nereikia,- jei paruoshta verpimui, tai ji ir plauta, ir karshta mirksiukas.gif
jei butinai nori dazhyt, tai tik tamsiom spalvom, nes kokia geltona hali apskritai nesidazhyt unsure.gif

na matai tai vilnai jau kokie 30metu... doh.gif tai ta pilka toklia purvina atrodo.... unsure.gif palikau uzmerkus reikia nueit paziuret kas ten daros su ja.... kaip gail kad tik tamsiom spalvom.... galima sakyt as is tokiu spalvu net nieko nedarau verysad.gif
Atsakyti
Na, labai jau sauniai atrodo ta meskinu kompanija. Tiksliai, o kodel nenufotkinom geliu pieveles? Juk uz lango ziema... g.gif
Atsakyti
[CODE]
kazkodel man nepavyksta ieiti i tuos psl. Praso vartotojo vardo ir slaptazodzio, o kai ivedu, sako, kad klaida. Zodziu zinau tiksliai, kad ne klaida, bet manes ten nepriima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuke: 03 gruodžio 2006 - 12:08
Sveiki everyone...

Thanks for your words... I only use water and soap for my felting...
and lots of rubbing by hand...

Wish I could understand Lithuainian... we were in Lithuania in the spring... it was very interesting... we must come back sometime...

Take care now... biggrin.gif

Karoliina
LiinaLommi Finland
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 03, 11:08)
Sveika prisijungus  4u.gif
Užsuk čia  mirksiukas.gif

man nepavyksta ieiti i joki psl. Praso mano vartotojo vardo ir slaptazodzio, o kai ivedu, sako, kad negeras. O as zinau tiksliai, kad geras verysad.gif
Atsakyti
Karoliina,

It's very nice to hear you here again 4u.gif
Atsakyti
aaaa, Diva.....nerealu. na jei leliuko ir neapvelsi, tai bent lauksi jo tokia visa nuostabiai grazi wink.gif
vakar veliau su kilimeliu ir vis galvoju - kaip tu be jo, rankom ? nu cia man vistiek neimenama misle, bet matyt cia ir yra tavo velimo cinkelis - kuri kitiems sunku ikirsti wink.gif nu ir valio. visada labai tas mum rupes laugh.gif "kaip ten Diva be kilimelio...." biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
o mus kursuose (buvau ne pas gudra) moke be kilimelio velt.... as tik is jusu suzinojau apie kilimeli.... tai dabar be jo apseit nebegaliu blush2.gif
Atsakyti
Vynuogė, ax.gif blush2.gif nelabai jau vynuogiškais lapais:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 03, 10:02)
Sveiki everyone...

Thanks for your words... I only use water and soap for my felting...
and lots of rubbing by hand...

Wish I could understand Lithuainian... we were in Lithuania in the spring... it was very interesting... we must come back sometime...

Take care now...  biggrin.gif

Karoliina
LiinaLommi Finland

Moi 4u.gif
it's more our loss than yours that you don't understand Lithuanian tongue.gif we are learning here from each other and internet. Most of us have discovered felting a little over a year ago, so, we are not so strong in technique. But give us some time tongue.gif and some advice would be appreciated too biggrin.gif
Atsakyti