siandien radau uzsilikusios namines vilnos namuose.... tokia pilka paruosta siulam perpt.... bandziau viena kuoksta isplaut bet kad nelabai kas ten man gaunasi.... manau reikia nudazyt..... kaip manot kaip dazyma paveiks pilka vilnos spalva?
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 03, 09:42)
siandien radau uzsilikusios namines vilnos namuose.... tokia pilka paruosta siulam perpt.... bandziau viena kuoksta isplaut bet kad nelabai kas ten man gaunasi.... manau reikia nudazyt..... kaip manot kaip dazyma paveiks pilka vilnos spalva?
velk ish pilkos,- labai grazhu tokia naturali spalva o plaut tai nereikia,- jei paruoshta verpimui, tai ji ir plauta, ir karshta
jei butinai nori dazhyt, tai tik tamsiom spalvom, nes kokia geltona hali apskritai nesidazhyt
QUOTE(uups @ 2006 12 03, 11:50)
velk ish pilkos,- labai grazhu tokia naturali spalva o plaut tai nereikia,- jei paruoshta verpimui, tai ji ir plauta, ir karshta
jei butinai nori dazhyt, tai tik tamsiom spalvom, nes kokia geltona hali apskritai nesidazhyt
na matai tai vilnai jau kokie 30metu... tai ta pilka toklia purvina atrodo.... palikau uzmerkus reikia nueit paziuret kas ten daros su ja.... kaip gail kad tik tamsiom spalvom.... galima sakyt as is tokiu spalvu net nieko nedarau
Na, labai jau sauniai atrodo ta meskinu kompanija. Tiksliai, o kodel nenufotkinom geliu pieveles? Juk uz lango ziema...
Sveiki everyone...
Thanks for your words... I only use water and soap for my felting...
and lots of rubbing by hand...
Wish I could understand Lithuainian... we were in Lithuania in the spring... it was very interesting... we must come back sometime...
Take care now...
Karoliina
LiinaLommi Finland
Wish I could understand Lithuainian... we were in Lithuania in the spring... it was very interesting... we must come back sometime...
Take care now...
Karoliina
LiinaLommi Finland
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 03, 11:08)
man nepavyksta ieiti i joki psl. Praso mano vartotojo vardo ir slaptazodzio, o kai ivedu, sako, kad negeras. O as zinau tiksliai, kad geras
Karoliina,
It's very nice to hear you here again
It's very nice to hear you here again
aaaa, Diva.....nerealu. na jei leliuko ir neapvelsi, tai bent lauksi jo tokia visa nuostabiai grazi
vakar veliau su kilimeliu ir vis galvoju - kaip tu be jo, rankom ? nu cia man vistiek neimenama misle, bet matyt cia ir yra tavo velimo cinkelis - kuri kitiems sunku ikirsti nu ir valio. visada labai tas mum rupes "kaip ten Diva be kilimelio...."
vakar veliau su kilimeliu ir vis galvoju - kaip tu be jo, rankom ? nu cia man vistiek neimenama misle, bet matyt cia ir yra tavo velimo cinkelis - kuri kitiems sunku ikirsti nu ir valio. visada labai tas mum rupes "kaip ten Diva be kilimelio...."
o mus kursuose (buvau ne pas gudra) moke be kilimelio velt.... as tik is jusu suzinojau apie kilimeli.... tai dabar be jo apseit nebegaliu
Vynuogė, nelabai jau vynuogiškais lapais:
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 03, 10:02)
Sveiki everyone...
Take care now...
Karoliina
LiinaLommi Finland
Take care now...
Karoliina
LiinaLommi Finland
Moi
it's more our loss than yours that you don't understand Lithuanian we are learning here from each other and internet. Most of us have discovered felting a little over a year ago, so, we are not so strong in technique. But give us some time and some advice would be appreciated too