Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 12 02, 00:45)
nugi, mergaites- mano pats didziausias darbas iki siol:

Nu jo, toks nemažas darbas jau thumbup.gif Labai gražus thumbup.gif Tik pasakyk, o kaip ant kūno nešiojasi, neduria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 02, 17:38)
Hello... my name is Karoliina from 4felts
Can someone please tell me what you are talking about as my link has come up in this thread....  biggrin.gif

Also I am using this web page www.liinalommi.com now and this is a bit more about us... www.villivilla.org

If anyone has any questions please ask...

and the white jacket is truly beautiful...

Take care now... Karoliina...

Very nice to see You here. Your works are so beautiful...

QUOTE(Žydraakė @ 2006 12 02, 21:19)
Nu jo, toks nemažas darbas jau thumbup.gif Labai gražus thumbup.gif Tik pasakyk, o kaip ant kūno nešiojasi, neduria unsure.gif

aciu,mergaites ua komplimentus:) zinok visai neduria ir toks siltas. Jau karteli buvau apsirengus-ant nuogo kuno- tai neatrodo,kad tai vilnonis daiktas...visai jokiu nemaloniu pojuciu:)

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 02, 20:59)
Very nice to see You here. Your works are so beautiful...
aciu,mergaites ua komplimentus:) zinok visai neduria ir toks siltas. Jau karteli buvau apsirengus-ant nuogo kuno- tai neatrodo,kad tai vilnonis daiktas...visai jokiu nemaloniu pojuciu:)

O kiek laiko veliai?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 12 02, 22:17)
O kiek laiko veliai?

hmmm. nu dvi dienas, bet istisai. Kiek valandu- nepasakysiu..viena visa diena veliau a lia liemene- cia buvo ilgoji ir baisioji dalis- nes ant stalo netilpo, teko ropom deliotis ant grindu ir taip pat ten pat trinti. paskui kokias dvi savaites neprisilieciau prie jo, o paskui irgi diena veliau tas dvi rankoves. na o paskui jau siuvau- dekoravau..

Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 02, 21:44)
hmmm. nu dvi dienas, bet istisai. Kiek valandu- nepasakysiu..viena visa diena veliau a lia liemene- cia buvo ilgoji ir baisioji dalis- nes ant stalo netilpo, teko ropom deliotis ant grindu ir taip pat ten pat trinti. paskui kokias dvi savaites neprisilieciau prie jo, o paskui irgi  diena veliau tas dvi rankoves. na o paskui jau siuvau- dekoravau..

Eik tu sau. Kaip su tokiu pilvuzu ant zemes velei, tai as net nenoriu pagalvoti. Tikrai galejai pagimdyti. Mano mazas pilvas, bet ant zemes jau nesiryztu nieko velti.
Saunuole tu. Pagyroms nera tiek zodziu notworthy.gif
Atsakyti
Na, jo darbelis tai superinis. Saunuole, Diva!!!
Jau kai pagimdysi, tai jauciu leliukas bus nuo galvos iki koju apveltas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 12 02, 23:59)
Jau kai pagimdysi, tai jauciu leliukas bus nuo galvos iki koju apveltas biggrin.gif

Xi xi, o as manau, kad lelius vos tik gimes pats velt mokes lotuliukas.gif
Is tiesu, Diva, net truksta zodziu, kaip grazu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 12 02, 23:59)

zinai, kai sako- batsiuvys- be batu.Kadtik mano leliukui taip nebutu- per visus uzsakymusir idejas daikciukai jam vis atkeliami- tikiuosi spesiu nuvelt ka suplanavusi iki jam gimstant. Gustas mano irgi be kepures ziemines- su kazkokia jam jau per maza praeitu metu vaiksto, nes mama vis neprisiruosia savo vaikui nuvelt..smile.gif)))
Nu bet gal prisiruos..smile.gif))

Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 12 02, 23:49)
Xi xi, o as manau, kad lelius vos tik gimes pats velt mokes lotuliukas.gif
Is tiesu, Diva, net truksta zodziu, kaip grazu.. wub.gif

As irgi taip norejau parasyti , bet si karta dar patylejau. Manau leliui bus nusispjaut paaugus ka nors suvelti.
Atsakyti
Šiandien šauni kompanija buvo nuvykus į Šiaurės ašigalį biggrin.gif Ir štai ką ten sutiko bigsmile.gif :
user posted image

Kompanija buvo radusi ir gausų gėlių lauką.... Bet kažkodėl tik viena į kadrą papuolė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas,
visa nakti sapnavas veltinukus smile.gif , todel is ryto atsikelus rimtai nusprendziau ismokti velti mirksiukas.gif

Neseniai skaiciau, kad 12.05 organizuojami kursai naujokams. Tai ax.gif butu sis treciadienis - mielai juose sudalyvauciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuke: 03 gruodžio 2006 - 10:07
QUOTE(voveriuke @ 2006 12 03, 10:03)
labas rytas,
visa nakti sapnavas veltinukus  smile.gif , todel is ryto atsikelus rimtai nusprendziau ismokti velti  mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Užsuk čia mirksiukas.gif
Atsakyti