DIVA , darbas labai grazus. Na, bet tavo ir kantrybe ir nebijok tu man imtis daryti toki darba. Juk labai sunku turejo buti. Bet tavo darbas nenuejo veltui. Saunuole!
Bonbonkea , manau, kad jie taip daro, ne minimum pastangu - maximum efekto. Nereikia sunkiai dirbti - velti, visa tai padaro skalbykle. Tai mano nuomone.
QUOTE(larina @ 2006 12 01, 15:53)
O jus cia kalbate tik apie dzyta vilna ar ir baltos nera? (ABC parduotuveje) As is ten visada perku 1kg karsinio ir 1kg sluoksnos. Dar niekada nepasitaike, kad nebutu. As cia apie balta kalbu.
vakar radau tik juodos ir melynos vilnos,nustebau nes kaip ir sakei baltos visad budavo
QUOTE(Aga @ 2006 12 01, 20:59)
Nu nerealus
Man mergos stogas pavažiavo, nebežinau ko griebtis Ir veltinio, ir dekupažo, ir mezgimo, ir biserio, nu ir neriu dar, žodžiu
Man mergos stogas pavažiavo, nebežinau ko griebtis Ir veltinio, ir dekupažo, ir mezgimo, ir biserio, nu ir neriu dar, žodžiu
QUOTE(*Diva* @ 2006 12 02, 00:45)
Labai labai grazu
Vita saunus angeliukas
Hello... my name is Karoliina from 4felts
Can someone please tell me what you are talking about as my link has come up in this thread....
Also I am using this web page www.liinalommi.com now and this is a bit more about us... www.villivilla.org
If anyone has any questions please ask...
and the white jacket is truly beautiful...
Take care now... Karoliina...
Can someone please tell me what you are talking about as my link has come up in this thread....
Also I am using this web page www.liinalommi.com now and this is a bit more about us... www.villivilla.org
Po Divos grožybių man jau gėda rodytis...
Heiki Heiki! , nakalbek netiesos! Labai grazus komplektukas. Ir rankine ir kepuryte nuostabios. Ar daug reikia vilnos tokiam komplektukui?
QUOTE(debesuota @ 2006 12 01, 19:31)
nu.... galima tokią diversiją suorganizuoti - kiekviena po tris kartus per dieną paskambinkim ir paklauskim naiviai mandagiu balseliu, kokios spalvos vilnos turi, o jei neturi, kada turės, , nes nuvažiavus pas juos, nevisada galima rasti... va tokį tekstuką šimtą kartų per dieną telefonu išgirdus, gal atsibostų slėpti, tai ir viešai vilnos atsirastų
A koks telefonas????
As pasirasau du kartus i savaite skambyti.
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 02, 16:38)
hello... this web page is about felting... here comes felt makers mostly from lithuania... we are sharing our experience...
Papildyta:
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 12 02, 16:42)
Po Divos grožybių man jau gėda rodytis...
labai grazus komplektukas
p.s. mergos o as ten biski angliskai nenusisnekejau?
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 02, 11:34)
pastebejau kad uzsienyje daug populiaresnis yra numegsta daikta suvelt... tai man kazkaip tox klausimas ikilo... kodel?
QUOTE(rooma @ 2006 12 02, 11:49)
Bonbonkea , manau, kad jie taip daro, ne minimum pastangu - maximum efekto. Nereikia sunkiai dirbti - velti, visa tai padaro skalbykle. Tai mano nuomone.
rooma, o tu isivaizduoji, kad numegzt daikteli, tai darbo nereik idet?
man asmenishkai megzti ir velti darbeliai mielesni, tik pati mazai tokiu darau, nes tai yra smaaarkiai daugiau darbo reikalaujantis reikalas
pati, pvz, neneshioju veltu slepeciu, o tik numegztas ir po to suveltas. Va sitas:
todel, kad jos daug malonesnes kojai, lankestesnes, jas paprasta ir lengva skalbti. Analogishkai su tashem,- jos lankscios, lengvai skalbiamos, visada po plovimo ishlaikys forma, galima bemezgant padaryti kishenes, o kur dar ivairiu fakturu ir rashtu ishgavimo galimybes
zodziu,- ash uszh megztus ir veltus...tik tai yra daug sunkiau
QUOTE(liinalommi @ 2006 12 02, 14:38)
Terve, Karoliina
we were admiring your felts and wondering how you make those very clear black thin lines you are using to outline your pictures No ideas though, except needle felting, which is not a case as you say you don't needle felt
I wish I could see your felts in real
QUOTE(rooma @ 2006 12 02, 16:55)
Heiki Heiki! , nakalbek netiesos! Labai grazus komplektukas. Ir rankine ir kepuryte nuostabios. Ar daug reikia vilnos tokiam komplektukui?
Ačiū
O kiek vilnos... net nežinau... gal kokius 200 gramų sunaudojau...
uups, ne jokiu budu nemanau, kad numegzt daikteli, tai darbo nereik idet?
Zinoma ,kad reikia, tik megzt gali patogiai atsisedes, ziurint Tv, megzti megstu ir man tai lyg pramoga. O velti, nezinau, gal tik man ,reikia sunkiau dirbti. As net pavargstu, jei dar daiktas didesnis. As uz tai ir rasiau, kad tai tik mano nuomone. Tokio ne vieno darbelio nesu dariusi specialiai, bet atsitinka kartais, kai i skalbykle patenka koks vilnonis daikciukas, zinau kas gaunasi. Is tikruju reikes pabandyti vel ir tavo nupasakotu metodu. Uups, o kokio dydzio reikia megzt daikta suvelimui. Kaip tu apskaiciuoji, na , kad ir kokio dydzio mezgei savo grazesias tapkutes. Jos labai grazios.
Zinoma ,kad reikia, tik megzt gali patogiai atsisedes, ziurint Tv, megzti megstu ir man tai lyg pramoga. O velti, nezinau, gal tik man ,reikia sunkiau dirbti. As net pavargstu, jei dar daiktas didesnis. As uz tai ir rasiau, kad tai tik mano nuomone. Tokio ne vieno darbelio nesu dariusi specialiai, bet atsitinka kartais, kai i skalbykle patenka koks vilnonis daikciukas, zinau kas gaunasi. Is tikruju reikes pabandyti vel ir tavo nupasakotu metodu. Uups, o kokio dydzio reikia megzt daikta suvelimui. Kaip tu apskaiciuoji, na , kad ir kokio dydzio mezgei savo grazesias tapkutes. Jos labai grazios.
QUOTE(rooma @ 2006 12 02, 17:09)
uups, ne jokiu budu nemanau, kad numegzt daikteli, tai darbo nereik idet?
tau gerai...man megzti tai nelabai megstu greita rezultata
beje, neseniai netycia suveliau savo angorines pirshtuotas pirshtines skalbyklej,- gavosi puikios, shiltos ne taip greit pershlampancios pirshtines vaikui - lengviausias budas velti
o megzti...reikia nusimegzt pavyzdeli ir badyt kiek traukiasi, o tada apsiskaiciuot,- kito kelio nera. Nors, tiesa, kai kuriuos siulus galima rasti jau 'ishbandytus' internete. Paprastai traukiasi iki 50% i ilgi ir iki 30% i ploti. Shitos tapkes numegztos buvo 42cm ilgio
Jei megsti megzti tikrai rekomenduoju pabandyt
Raibsta akyse nuo gražių darbelių . Nevardinsiu kiekvienos atskirai, nes visų nei vienos neišskiriant, giriu darbelius .
O man šlepetes nepavyko iš pirmo karto nuvelt: viena didesnė už kitą , siūlės labai neišsilygino ir dar kitokio broko pilna . Bet niekis bus Kalėdoms dekoracijos . Dabar susimąsčiau padaryti vynuogę, tad lapas jau džiūna .