taigi taigi, gal kas gali mazumele patarti. Jei velciau kilimeli is sluoksnos ir karsinio, sluoksna deciau is isores abiejose pusese, o karsini vidun, tai gautusi kas nors ar neitin sukibtu? meginau daryti mazyti eksperimentini pavyzdeli, tai visai gerai gavosi, bet nezinau ar rizikuot daryt dideli
QUOTE(debesuota @ 2006 12 01, 17:31)
nu.... galima tokią diversiją suorganizuoti - kiekviena po tris kartus per dieną paskambinkim ir paklauskim naiviai mandagiu balseliu, kokios spalvos vilnos turi, o jei neturi, kada turės, , nes nuvažiavus pas juos, nevisada galima rasti... va tokį tekstuką šimtą kartų per dieną telefonu išgirdus, gal atsibostų slėpti, tai ir viešai vilnos atsirastų
na gali pradeti jau igyventinti savo sumanyma po 20 kartu pardavejos supras kad tai tas pats zmogus skambineja o 21 jau pasakys
QUOTE(SuBalionu @ 2006 12 01, 18:31)
taigi taigi, gal kas gali mazumele patarti. Jei velciau kilimeli is sluoksnos ir karsinio, sluoksna deciau is isores abiejose pusese, o karsini vidun, tai gautusi kas nors ar neitin sukibtu? meginau daryti mazyti eksperimentini pavyzdeli, tai visai gerai gavosi, bet nezinau ar rizikuot daryt dideli
na kiek skaiciau siame forume *Diva* aiskino kad karsinio ir sluoksnos sukibimas nevienodas todel kazkaip lievai iseina... as nebandziau dar daryt mixo todel nieko daugiau negaliu patart
QUOTE(SuBalionu @ 2006 12 01, 19:31)
na as atvirksciai- dejau karsini is isores, tai sunkiai lipo. jei sluoksna is virsaus- gal ir nieko- tik kaip ten karsinys viduj sukibs.. na nezinau- as pora kartu paeksperimentavau ir nusprendziau, akd geriau nemaisyt. o jei maisau- tai labai atsargiai ir kantriai trinu, kad tik prisikabintu..))
Vienas is paskutiniu darbeliu - angeliukas
Nu nerealus
Man mergos stogas pavažiavo, nebežinau ko griebtis Ir veltinio, ir dekupažo, ir mezgimo, ir biserio, nu ir neriu dar, žodžiu
Man mergos stogas pavažiavo, nebežinau ko griebtis Ir veltinio, ir dekupažo, ir mezgimo, ir biserio, nu ir neriu dar, žodžiu
oi koks mielutis angeliukas
VITA_V angeliuaks superinis
o as siandien daraiua pirmaji ziedeli.... na ir kaip pirmam kartui padariau per maza.... ispradziu kol slapias buvo dekoravau ir pratampiusi uzsidejau ant rankos... zvirgeliu i ranka o tas pirmas pirmstas raudonas raudonas... galvojau kad jau tex perkirpt nes nusiimt nesiseke kazkaip sis kartas nesekmingas... bet tikekimes kitas bandymas bus geresnis na o dabar jus man pasakykit ka daryt kad ziedas ne tox mazas butu... kazkas sake kad reikia uzsidet ant pirsto vilnos ir ja velt ant pacio pirmsto tacia kaip pamaciau taip galima ir pirsta numarint taigi gal atsiras kas man pagelbes?
o as siandien daraiua pirmaji ziedeli.... na ir kaip pirmam kartui padariau per maza.... ispradziu kol slapias buvo dekoravau ir pratampiusi uzsidejau ant rankos... zvirgeliu i ranka o tas pirmas pirmstas raudonas raudonas... galvojau kad jau tex perkirpt nes nusiimt nesiseke kazkaip sis kartas nesekmingas... bet tikekimes kitas bandymas bus geresnis na o dabar jus man pasakykit ka daryt kad ziedas ne tox mazas butu... kazkas sake kad reikia uzsidet ant pirsto vilnos ir ja velt ant pacio pirmsto tacia kaip pamaciau taip galima ir pirsta numarint taigi gal atsiras kas man pagelbes?
bonbonkea- nugi traukiasi vilna. Gal pradek velt ant kokio storesnio daikto nei pirstas:))) nu ka as zinau- nu kokio vaistu buteliuko ar ko nors..:)va matau ant stalo muilo burbulu flakoneli- nu pvz ant jo..))) nors as nedariau, tai galiuir nesamones rasyt..
Vita- fantastiskas angeliukas:))) Kaip man prisiruost saukokiu angeliuku pavelt kaledom..
Vita- fantastiskas angeliukas:))) Kaip man prisiruost saukokiu angeliuku pavelt kaledom..
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 01, 21:52)
ajetus kokios grozybes, gal dar kas turit ar matet angeliuku pavyzdziu? norisi keledom dovanom ka pavelt..
VITA V , tavo angeliukas tikras grazuolis, tokio dar niekur nesu maciusi.
QUOTE(Aga @ 2006 12 01, 21:59)
Nu nerealus
Priimk i kompanija dar viena "bestoge"
VITA_V , angeliukas super!!!
nugi, mergaites- mano pats didziausias darbas iki siol: