Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

taigi taigi, gal kas gali mazumele patarti. Jei velciau kilimeli is sluoksnos ir karsinio, sluoksna deciau is isores abiejose pusese, o karsini vidun, tai gautusi kas nors ar neitin sukibtu? meginau daryti mazyti eksperimentini pavyzdeli, tai visai gerai gavosi, bet nezinau ar rizikuot daryt dideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(debesuota @ 2006 12 01, 17:31)
nu.... galima tokią diversiją suorganizuoti - kiekviena po tris kartus per dieną paskambinkim ir paklauskim naiviai mandagiu balseliu, kokios spalvos vilnos turi, o jei neturi, kada turės, , nes nuvažiavus pas juos, nevisada galima rasti... va tokį tekstuką šimtą kartų per dieną telefonu išgirdus, gal atsibostų slėpti, tai ir viešai vilnos atsirastų  tongue.gif cool.gif

na gali pradeti jau igyventinti savo sumanyma 4u.gif po 20 kartu pardavejos supras kad tai tas pats zmogus skambineja o 21 jau pasakys lotuliukas.gif

QUOTE(SuBalionu @ 2006 12 01, 18:31)
taigi taigi, gal kas gali mazumele patarti. Jei velciau kilimeli is sluoksnos ir karsinio, sluoksna deciau is isores abiejose pusese, o karsini vidun, tai gautusi kas nors ar neitin sukibtu? meginau daryti mazyti eksperimentini pavyzdeli, tai visai gerai gavosi, bet nezinau ar rizikuot daryt dideli  g.gif

na kiek skaiciau siame forume *Diva* aiskino kad karsinio ir sluoksnos sukibimas nevienodas todel kazkaip lievai iseina... as nebandziau dar daryt mixo todel nieko daugiau negaliu patart blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SuBalionu @ 2006 12 01, 19:31)
taigi taigi, gal kas gali mazumele patarti. Jei velciau kilimeli is sluoksnos ir karsinio, sluoksna deciau is isores abiejose pusese, o karsini vidun, tai gautusi kas nors ar neitin sukibtu? meginau daryti mazyti eksperimentini pavyzdeli, tai visai gerai gavosi, bet nezinau ar rizikuot daryt dideli  g.gif

na as atvirksciai- dejau karsini is isores, tai sunkiai lipo. jei sluoksna is virsaus- gal ir nieko- tik kaip ten karsinys viduj sukibs.. na nezinau- as pora kartu paeksperimentavau ir nusprendziau, akd geriau nemaisyt. o jei maisau- tai labai atsargiai ir kantriai trinu, kad tik prisikabintu..smile.gif))
Atsakyti
Vienas is paskutiniu darbeliu - angeliukas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu nerealus thumbup.gif
Man mergos stogas pavažiavo, nebežinau ko griebtis doh.gif Ir veltinio, ir dekupažo, ir mezgimo, ir biserio, nu ir neriu dar, žodžiu blush-anim-cl.gif
Atsakyti
oi koks mielutis angeliukas thumbup.gif
Atsakyti
VITA_V angeliuaks superinis thumbup.gif
o as siandien daraiua pirmaji ziedeli.... na ir kaip pirmam kartui padariau per maza.... unsure.gif ispradziu kol slapias buvo dekoravau ir pratampiusi uzsidejau ant rankos... zvirgeliu i ranka o tas pirmas pirmstas raudonas raudonas... galvojau kad jau tex perkirpt nes nusiimt nesiseke doh.gif kazkaip sis kartas nesekmingas... bet tikekimes kitas bandymas bus geresnis 4u.gif na o dabar jus man pasakykit ka daryt kad ziedas ne tox mazas butu... kazkas sake kad reikia uzsidet ant pirsto vilnos ir ja velt ant pacio pirmsto tacia kaip pamaciau taip galima ir pirsta numarint lotuliukas.gif taigi gal atsiras kas man pagelbes? drinks_cheers.gif
Atsakyti
bonbonkea- nugi traukiasi vilna. Gal pradek velt ant kokio storesnio daikto nei pirstas:))) nu ka as zinau- nu kokio vaistu buteliuko ar ko nors..:)va matau ant stalo muilo burbulu flakoneli- nu pvz ant jo..smile.gif))) nors as nedariau, tai galiuir nesamones rasyt..smile.gif

Vita- fantastiskas angeliukas:))) Kaip man prisiruost saukokiu angeliuku pavelt kaledom..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VITA_V @ 2006 12 01, 21:52)
Vienas is paskutiniu darbeliu - angeliukas smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

ajetus kokios grozybes, gal dar kas turit ar matet angeliuku pavyzdziu? norisi keledom dovanom ka pavelt.. rolleyes.gif
Atsakyti
VITA V , tavo angeliukas tikras grazuolis, tokio dar niekur nesu maciusi.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 12 01, 21:59)
Nu nerealus thumbup.gif
Man mergos stogas pavažiavo, nebežinau ko griebtis doh.gif Ir veltinio, ir dekupažo, ir mezgimo, ir biserio, nu ir neriu dar, žodžiu blush-anim-cl.gif

Priimk i kompanija dar viena "bestoge" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

VITA_V , angeliukas super!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
4u.gif

nugi, mergaites- mano pats didziausias darbas iki siol:

user posted image

user posted image

smile.gif
Atsakyti