Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(vilke @ 2006 12 01, 14:09)

ten dvi yra - jauna blondinuke ir pagyvenus brunete  biggrin.gif abi nekalbios  biggrin.gif

bet kaip nesąžininga...
įdomu, ar paskui tos urmininkės neperparduoda po 5lt už 30g dry.gif

ta blondinukė man nepatiko...

jaučiu reikėtų paprašyt brolio plikai nusiskust galvą ir kartu nuvaryt - manau iškart parduotų spalvotos vilnelės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
VIENIJAMES reikia juk kaip nors prasimust pro ABC juodus atspalvius ir ieit i mergaspalves vilnos klodus biggrin.gif tikrai uzkniso kad tokie Prasimuseliai" perpardavineja vilna 3x brangiau... reikia ir mums organizuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (man atrdo siandien kazko ne to uzvalgiau blush2.gif )
Atsakyti
Aha ir as ten buvau, tik juodus atspalvius maciau, pardavejos tyli kaip partizanes, prasyk neprasius, nieko is slaptu lentynu netraukia, ir nieko geresnio(sviesesnio) nezada, gal ten jau tik urmine prekyba? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2006 12 01, 15:15)
Aha ir as ten buvau, tik juodus atspalvius maciau, pardavejos tyli kaip partizanes, prasyk neprasius, nieko is slaptu lentynu netraukia, ir nieko geresnio(sviesesnio) nezada, gal ten jau tik urmine prekyba? wink.gif

kažin kaip pardavėjos sureaguotų, jei ateitumėm po lentynas kitų splavų ieškot g.gif

jaučiu nekaip, bet gal tada pačios paduotų bigsmile.gif

tikrai pikta darosi cool.gif
Atsakyti
o aš labai noriu pasidžiaugti rankdarbiai.com darbu,vakar tikrai į vakarą (16val) užsisakiau prelių ir parašiau,kad norėčiau greičiau gauti blush2.gif ir ką jūs manot šįryt jau lapelis buvo kad siuntinukas atkeliavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o kiek dovanėlių dar pridėta bigsmile.gif
Atsakyti
O jus cia kalbate tik apie dzyta vilna ar ir baltos nera? (ABC parduotuveje) As is ten visada perku 1kg karsinio ir 1kg sluoksnos. Dar niekada nepasitaike, kad nebutu. As cia apie balta kalbu.

Atsakyti
Nera baltos jokios.
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 12 01, 16:49)
o aš labai noriu pasidžiaugti rankdarbiai.com darbu,vakar tikrai į vakarą (16val) užsisakiau prelių ir parašiau,kad norėčiau greičiau gauti blush2.gif ir ką jūs manot šįryt jau lapelis buvo kad siuntinukas atkeliavo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,o kiek dovanėlių dar pridėta bigsmile.gif

Norejau paklausti, o kiek uz atsiuntima i kita miesta ir jei ne paslaptis kokios dovaneles?
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 12 01, 15:53)
O jus cia kalbate tik apie dzyta vilna ar ir baltos nera? (ABC parduotuveje) As is ten visada perku 1kg karsinio ir 1kg sluoksnos. Dar niekada nepasitaike, kad nebutu. As cia apie balta kalbu.

nei baltos nei kitos splavos nedave, kai mama pirko tai parveze tokia samaine tipo (maniau kad grazi bus smile.gif) bet jau tokia murzina spalva... tai tikrai kad vyrus reiktu siusti, al irgi jei ne jos skonio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 12 01, 16:19)
nei baltos nei kitos splavos nedave, kai mama pirko tai parveze tokia samaine tipo (maniau kad grazi bus smile.gif)  bet jau tokia murzina spalva... tai tikrai kad vyrus reiktu siusti, al irgi jei ne jos skonio  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man ir kelis kartus pirko vyras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2006 12 01, 15:58)
Nera baltos jokios.
Papildyta:

Norejau paklausti, o kiek uz atsiuntima i kita miesta ir jei ne paslaptis kokios dovaneles?

mano svoris buvo 300 keli gr,tai gal 6lt išėjo už siuntimą g.gif
o dovanėlės kelių rūšių akriliniai karoliukai po kelis vnt ,įverimai auskarams užsegami man atrodo,kad pagal kainą jie ten brangiausi rolleyes.gif , žiedelių dvigubų daug daugiau įdėjo,žodžiu visko ko užsisakiau tai gavau daugiau ir dar visko bigsmile.gif ai dar vilnos kuokštelį gavau,bet tokia švelni tai sakau gal šilkas g.gif rolleyes.gif
aną kartą užsisakiau už mažesnė sumą tai mažiau ir dovanų buvo,o dabar buvo didesnė suma,tai ir dovanų daugiau thumbup.gif thumbup.gif
žodžiu verta ir labai greitai gavau
Atsakyti
O gal žinot, kur gauti nusipirkti natūralios spalvos avikailio su garbanėlėm atraižų ? (papuošimui reikia) Apskritai, kur to avikailio nusipirkti ? Visur tik kalnieriai gatavi arba pagalvėlės...
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 12 01, 13:44)
VIENIJAMES  reikia juk kaip nors prasimust pro ABC juodus atspalvius ir ieit i mergaspalves vilnos klodus biggrin.gif  tikrai uzkniso kad tokie Prasimuseliai" perpardavineja vilna 3x brangiau... reikia ir mums organizuotis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (man atrdo siandien kazko ne to uzvalgiau  blush2.gif )

nu.... galima tokią diversiją suorganizuoti - kiekviena po tris kartus per dieną paskambinkim ir paklauskim naiviai mandagiu balseliu, kokios spalvos vilnos turi, o jei neturi, kada turės, , nes nuvažiavus pas juos, nevisada galima rasti... va tokį tekstuką šimtą kartų per dieną telefonu išgirdus, gal atsibostų slėpti, tai ir viešai vilnos atsirastų tongue.gif cool.gif
Atsakyti