QUOTE(gugile @ 2006 11 30, 20:27)
reikia graziai paparasayt tai atnsair kitokiu spalvu, ko tai uzspaude tn laiko, vyras kai pirko irgi sak is pradziu tokias bjaurias rode, o po to atnese ir baltos, oranzines, sviesiai violtines ir daug daug kitokiu...
juolab kad yra konkreciai nurodytos tmos kurias reikia skaityt, na bet ir po to klausimu gali kilti
tai kad matyt tikrai suveike tai, kad vyras prase, nes.. vaziavau as ten su vaiku viena karta - buvo negrazios spalvos, paklausiau, ar daugiau neturi, burbtelejo, kad ne. kita karta atvaziavau po dienos - vel su vaiku ant ranku, o pries mane tokia boba kaip tik pirko vilnos. ir ka jus manot - jai visa graziausia vilna maisais sunese - oranzine, zydra, raudona ir t.t. pardaveja buvo kita, jauna tokia, mate mane su vaiku, tai sako tai bobai, kad jai veliau susvers ta vilna, o ta sako ne, nebent nori po darbo pasilikt, tik tada ji atvaziuotu
zodziu as su vaiku ten mucinausi, kol jai visa vilna susvere - ir pirko ji ten po 5 ir daugiau kilogramu ir eme visu spalvu! ir ka galvojat, visa is po noses nupirko. paliko tik juodos ir tamsiai melynos. ir dar pasake, kad jai iskart paskambintu ir rezervuotu, kai tik atves vel spalvotos vilnos
paskui dar pardavejos klausiau, gal turi dar kur kitur kitokios. tai ta pasake, kad ji vilnos neslepia, nors ka tik buvo is slaptos lentynos istraukus
zodziu supratau, kad turi jie pirkeja savo, kuri viska is ju urmu perka, tai jauciu graziu spalvu ten gaut retenybe
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 30, 21:18)
gal ten pardavėjos nebent kelios yra...
nes aš kai buvau, tai tokia gana nemaloni man pasirodė, liežuvis kaip užpakalyje <
ten dvi yra - jauna blondinuke ir pagyvenus brunete
abi nekalbios