Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(knopkė @ 2006 11 30, 21:45)

Nneringa - meškutis fainas thumbup.gif , man tai pakolkas vėlimas adatėle tai nelabai suprantamas, bet kai bus daugiau laiko, reiks prisėsti ir prie tokio vėlimo būdo.

visai smagu su adatėle pažaisti mirksiukas.gif

Rooma thumbup.gif SUPPER thumbup.gif
Atsakyti
Gryžau iš darbuko biggrin.gif
O kas čia dedas blink.gif

Ačiū kad pasisakėt. user posted image
Papildyta:
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 30, 21:56)
nagi, visai nebuvo tikslo susipykt- tiesiog issakiau savo nuomone.Tik gal nebukim kaip vaiku darzelis- nedavei man savo kastuvelio, tai as iseinu is sitos smelio dezes.. kas cia per- uzdarom foruma- jei niekas nesidalins. as, man rodos pakankamai daug rasau ka ir kaip  darau ir nieko kol kas neslepiu, ir nemazai cia besidalijanciu patirtimi bet pilnai suprantu, kodel nesidalijama amato subtilybemis ypac jei tai atejo po nemazu sanaudu ir vargo ir manau, kad zmogus tam turi pilna teise.
viskas.tema irgi baigiu. nagi- laukiam nuostabiu darbeliu.
smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(knopkė @ 2006 11 30, 21:49)
Įdedu kelias nuotraukas, kad turėtumėte ką aptarinėti ir kritikuoti.............
(Tiesa spalvos tai be ryšio gavosi schmoll.gif )

Tiesa, Doseth, šiandieną darželyje buvo vakaronė ir viena mamytė buvo atėjusi su veltinio rankine, šimtu procentu įsitikinusi, kad tai tavo darbas, tai vat - vyras liko laaaaaaaaaabai sužavėtas, sakė kad labai originaliai, subtiliai piešinys atliktas ir kruopščiai padaryta ir sumąstė, kad ir jam reikia pabandyti, tai vat matai ką tu darai su vyrais hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

O kas tom spalvom rolleyes.gif viskas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Knopke Monami Nneringa ,

esu labai pamaloninta jusu visu ir dziaugiuosi, kad jums patiko. Zinau, tik kad nuotrauku kokybe prasta bet kol kas fotografuoju telefonu, tikiuosi, kad po kaledu galesiu fotografuok kokybiskiau. Ir dar man smagu, kad Monami kazka izvelgiai.
Atsakyti
QUOTE(zaxe @ 2006 11 30, 17:22)
Ačiū *Diva*, bandysiu pasiknaisiot dar, gal rasiu tą temelę  ax.gif

aš visas temas perskaičiau ir susikonspektavau.Tai va 1dalis 3-4psl. ir 4dalis 2-3psl.Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 11 30, 22:32)
I mano papuosalus drauges ir kt. ziuri teigiamai. Po to dauguma ju irgi nori kazko.
mano darbeliai

Rooma ,tavo darbeliai labai ,gražus super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 30, 22:22)
knopkė, nneringa - super darbeliai!  thumbup.gif

Merginos, sakykit, Jus nesiojate (devite)  savo nuveltus darbus? Na, kepure, rankine, pirstines -klausimu nekyla. O vat karoliai, sages ir kiti papuosalai- kaip su jais? Kur eidamos jais puosiates? Kaip i juos ziuri kolegos darbe?  ax.gif

Šiandien gal geresnė diena biggrin.gif

Aš nešioju, viską ką paminėjai. Kitokių net neisivaizduoju. Patinka man veltinukai. Ir į klubą eidama deduodsi. Taip galiu išsiskirti iš kitų. Rankines odines, ar pakaitalo šiurpina. Kam pirkti jei pati gali pasidaryti mirksiukas.gif manau dauguma taip mano biggrin.gif

Žmonių rekcija labai įdomi žiuri kaip į negrą antarktidoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 01 gruodžio 2006 - 10:21
as savo karolous nesioju, sagem gal nelabai, bet ju nelabai sau ir pasilieku, o karoliai, auskarai - man super. ir vyras pastebi....sako visi i tavo karolius spokso ( nors jie labai paprastuciai)...as nematau, nes nesu pratus ziureti - ziuri i mane ar neziuri praeiviai. vasarai specialiai vaikiskus pasidariau, kad mano berniukas ant ranku nesiojamas turetu uzsiemima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 11 30, 23:21)
Knopke Monami Nneringa ,

esu labai pamaloninta jusu visu ir dziaugiuosi, kad jums patiko. Zinau, tik kad nuotrauku kokybe prasta bet kol kas fotografuoju telefonu, tikiuosi, kad po kaledu galesiu fotografuok kokybiskiau. Ir dar man smagu, kad Monami kazka izvelgiai.

g.gif o nesuprantu kodėl aš čia taip išskirta blink.gif čia geraja prasme ar kaip g.gif man tai labai gražu,nes pati dar taip nemoku schmoll.gif
doh.gif tongue.gif supratau paskaičius ką prieš tai rašiau,nes jau galvelė visai nedirba doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 01 gruodžio 2006 - 11:12
sveikos smile.gif
gal kuri zinot kur Vilniuj kailiuku atraizu galima nusipirkt?
adatu velimui ir veltinio?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(DominoS @ 2006 12 01, 13:24)
sveikos smile.gif
gal kuri zinot kur Vilniuj kailiuku atraizu galima nusipirkt?
adatu velimui ir veltinio?
Aciu

Visa tai galima nusipirkti www.rankdarbiai.com. Veltinis - tai gal vilna?
Atsakyti
[quote=uups,2006 11 30, 20:26]
ne prashyt grazhiai reik, o vyrukus siust tongue.gif
[/quote]

jo gal ir taip, bet kas geriausia tai kad as kaip durna vilna perku kaune kai jos pasirodo ir musu kaime yra visokiu spalvu, tai keikiaus gal puse dienos i da pigiau, na tik ten karsinys kiek supratau tokia siurkstoka...

[quote=knopkė,2006 11 30, 20:49]
Įdedu kelias nuotraukas, kad turėtumėte ką aptarinėti ir kritikuoti.............
(Tiesa spalvos tai be ryšio gavosi schmoll.gif )

spalvos normalios ko tu nori? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

[quote=nneringa,2006 11 30, 20:52]

pirmas bandymas adatėlėm pažaisti wub.gif mažulytis meškutis blush2.gif
[/quote]

saunus bandymukas

[quote=*Diva*,2006 11 30, 20:56]
nagi, visai nebuvo tikslo susipykt- tiesiog issakiau savo nuomone.Tik gal nebukim kaip vaiku darzelis- nedavei man savo kastuvelio, tai as iseinu is sitos smelio dezes.. kas cia per- uzdarom foruma- jei niekas nesidalins. as, man rodos pakankamai daug rasau ka ir kaip darau ir nieko kol kas neslepiu, ir nemazai cia besidalijanciu patirtimi bet pilnai suprantu, kodel nesidalijama amato subtilybemis ypac jei tai atejo po nemazu sanaudu ir vargo ir manau, kad zmogus tam turi pilna teise.
viskas.tema irgi baigiu. nagi- laukiam nuostabiu darbeliu.
smile.gif

[/quote]

acu Diva ir taip daug informacijos suteiki ir tu ir Doseth, netgi su nuoruodom, o kai klausia to paties tai visus knisa

[quote=Rubberneck,2006 11 30, 21:22]

Merginos, sakykit, Jus nesiojate (devite) savo nuveltus darbus? Na, kepure, rankine, pirstines -klausimu nekyla. O vat karoliai, sages ir kiti papuosalai- kaip su jais? Kur eidamos jais puosiates? Kaip i juos ziuri kolegos darbe? ax.gif
[/quote]

nesioju ir labai dziaugiuosi juolab kad i akis dar nieks nesake kad be rysio, o ka kalba uz akiu tai nekreipiu demesio visiems neitiksi tik susinervuosi tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 01 gruodžio 2006 - 14:01
QUOTE(gugile @ 2006 11 30, 20:27)
reikia graziai paparasayt tai atnsair kitokiu spalvu, ko tai uzspaude tn laiko, vyras kai pirko irgi sak is pradziu tokias bjaurias rode, o po to atnese ir baltos, oranzines, sviesiai violtines ir daug daug kitokiu...
drinks_cheers.gif juolab kad yra konkreciai nurodytos tmos kurias reikia skaityt, na bet ir po to klausimu gali kilti

tai kad matyt tikrai suveike tai, kad vyras prase, nes.. vaziavau as ten su vaiku viena karta - buvo negrazios spalvos, paklausiau, ar daugiau neturi, burbtelejo, kad ne. kita karta atvaziavau po dienos - vel su vaiku ant ranku, o pries mane tokia boba kaip tik pirko vilnos. ir ka jus manot - jai visa graziausia vilna maisais sunese - oranzine, zydra, raudona ir t.t. pardaveja buvo kita, jauna tokia, mate mane su vaiku, tai sako tai bobai, kad jai veliau susvers ta vilna, o ta sako ne, nebent nori po darbo pasilikt, tik tada ji atvaziuotu blink.gif zodziu as su vaiku ten mucinausi, kol jai visa vilna susvere - ir pirko ji ten po 5 ir daugiau kilogramu ir eme visu spalvu! ir ka galvojat, visa is po noses nupirko. paliko tik juodos ir tamsiai melynos. ir dar pasake, kad jai iskart paskambintu ir rezervuotu, kai tik atves vel spalvotos vilnos doh.gif paskui dar pardavejos klausiau, gal turi dar kur kitur kitokios. tai ta pasake, kad ji vilnos neslepia, nors ka tik buvo is slaptos lentynos istraukus lotuliukas.gif zodziu supratau, kad turi jie pirkeja savo, kuri viska is ju urmu perka, tai jauciu graziu spalvu ten gaut retenybe biggrin.gif
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 30, 21:18)
gal ten pardavėjos nebent kelios yra...
nes aš kai buvau, tai tokia gana nemaloni man pasirodė, liežuvis kaip užpakalyje <

ten dvi yra - jauna blondinuke ir pagyvenus brunete biggrin.gif abi nekalbios biggrin.gif
Atsakyti