Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(gugile @ 2006 11 30, 17:27)
reikia graziai paparasayt tai atnsair kitokiu spalvu, ko tai uzspaude tn laiko, vyras kai pirko irgi sak is pradziu tokias bjaurias rode, o po to atnese ir baltos, oranzines, sviesiai violtines ir daug daug kitokiu...

ne prashyt grazhiai reik, o vyrukus siust tongue.gif
Atsakyti
Įdedu kelias nuotraukas, kad turėtumėte ką aptarinėti ir kritikuoti.............
(Tiesa spalvos tai be ryšio gavosi schmoll.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Tiesa, Doseth, šiandieną darželyje buvo vakaronė ir viena mamytė buvo atėjusi su veltinio rankine, šimtu procentu įsitikinusi, kad tai tavo darbas, tai vat - vyras liko laaaaaaaaaabai sužavėtas, sakė kad labai originaliai, subtiliai piešinys atliktas ir kruopščiai padaryta ir sumąstė, kad ir jam reikia pabandyti, tai vat matai ką tu darai su vyrais hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 11 30, 20:24)
valio bonbonkea senai jau reikejo tai padaryti, o tai tuoj visos susipyks  blink.gif

na va ... įlindau pasidžiaugti kad adatėles pagaliau turiu...o čia pykstasi doh.gif
na gyvenam draugiškai wub.gif taip smagu apniukusią dieną į spalvotus šiltus darbelius akis paganyti ax.gif

pirmas bandymas adatėlėm pažaisti wub.gif mažulytis meškutis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nagi, visai nebuvo tikslo susipykt- tiesiog issakiau savo nuomone.Tik gal nebukim kaip vaiku darzelis- nedavei man savo kastuvelio, tai as iseinu is sitos smelio dezes.. kas cia per- uzdarom foruma- jei niekas nesidalins. as, man rodos pakankamai daug rasau ka ir kaip darau ir nieko kol kas neslepiu, ir nemazai cia besidalijanciu patirtimi bet pilnai suprantu, kodel nesidalijama amato subtilybemis ypac jei tai atejo po nemazu sanaudu ir vargo ir manau, kad zmogus tam turi pilna teise.
viskas.tema irgi baigiu. nagi- laukiam nuostabiu darbeliu.
smile.gif
Atsakyti
knopke... papuosaliukai superinia thumbup.gif o gelytes man kaip visada graziausios wub.gif nneringa... meskiukas tox mielutis lotuliukas.gif labai labai... wub.gif
Atsakyti
knopkė, nneringa - super darbeliai! thumbup.gif

Merginos, sakykit, Jus nesiojate (devite) savo nuveltus darbus? Na, kepure, rankine, pirstines -klausimu nekyla. O vat karoliai, sages ir kiti papuosalai- kaip su jais? Kur eidamos jais puosiates? Kaip i juos ziuri kolegos darbe? ax.gif
Atsakyti
knopke, nneringa, gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 30, 22:22)
knopkė, nneringa - super darbeliai!  thumbup.gif

Merginos, sakykit, Jus nesiojate (devite)  savo nuveltus darbus? Na, kepure, rankine, pirstines -klausimu nekyla. O vat karoliai, sages ir kiti papuosalai- kaip su jais? Kur eidamos jais puosiates? Kaip i juos ziuri kolegos darbe?  ax.gif

I mano papuosalus drauges ir kt. ziuri teigiamai. Po to dauguma ju irgi nori kazko.
mano darbeliai
Atsakyti
Ačiū mergičkos aciuks.gif

Kadangi kaip sako batsiuvys be batų, tai ir aš turiu tik vieną rinkinuką, bet kiek kas matė, tai neišbrokino, vis giria blush2.gif ir prašo padaryti wub.gif

Rooma - apšalus blink.gif labai originalūs darbeliai clap_1.gif

Nneringa - meškutis fainas thumbup.gif , man tai pakolkas vėlimas adatėle tai nelabai suprantamas, bet kai bus daugiau laiko, reiks prisėsti ir prie tokio vėlimo būdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkė: 30 lapkričio 2006 - 21:48
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 30, 19:22)
Merginos, sakykit, Jus nesiojate (devite)  savo nuveltus darbus? Na, kepure, rankine, pirstines -klausimu nekyla. O vat karoliai, sages ir kiti papuosalai- kaip su jais? Kur eidamos jais puosiates? Kaip i juos ziuri kolegos darbe?  ax.gif

schmoll.gif nieko nedeviu/neneshioju. Papuoshalu nemegstu, o kokie veltinio karoliai mane apskritai uzhsmaugtu doh.gif viena karta buvau uzsidejus apyranke rolleyes.gif dazniausia darbeliai guli numesti kur dezhej arba padovanojami kam nors. Megstu ir deviu tik vienas savo megztas ir suveltas shlepetes smile.gif nu, dar kishkelis kiaushiniams buvo naudojamas kelis kartus apie velykas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 11 30, 22:51)
schmoll.gif  nieko nedeviu/neneshioju. Papuoshalu nemegstu, o kokie veltinio karoliai mane apskritai uzhsmaugtu doh.gif viena karta buvau uzsidejus apyranke rolleyes.gif  dazniausia darbeliai guli numesti kur dezhej arba padovanojami kam nors. Megstu ir deviu tik vienas savo megztas ir suveltas shlepetes smile.gif nu, dar kishkelis kiaushiniams buvo naudojamas kelis kartus apie velykas tongue.gif

Va va ir as panasiai su tais papuosalais biggrin.gif Nedaug dar nuveliau bet praktiskai viskas jau iskeliave pas draugus arba ruosiasi iskeliauti - cia turbut Kaledos "kalciausios" g.gif o gal todel kad smagu dovanoti ? rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2006 11 30, 21:45)

Rooma - apšalus  blink.gif  labai originalūs darbeliai clap_1.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau ir įdėjų pasisėmiau,bet tikrai nevogiau schmoll.gif
Atsakyti