siandien merginos ziurekit tarp musu moteru, rodys regina doseth, kiek zinau, ji turi veltinio galerija klaipedoj ir moke klaipedoj supermamas veltinio.
Sory, kad turbūt jau su tuo pačiu klausimu ne pirma būsiu, bet gal kas atsakys iš labiau patyrusių vėlėjų
Ant ko jūs veriate auskarus? Aš pirkau tokias lyg adatėles, lyg vinutes, na, vienam gale tokia galvutė, kad kiaurai neišeitų (gerai čia aiškinu , tikiuosi, suprantat, apie ką aš). tai jos iš tokio minkšto metalo, kad baisu Jeigu suveli kamuoliuką minkščiau, lyg lengviau perverti, bet tada kamuoliukas deformuojasi, o jei kiečiau - tada išvis sunku perverti, nes ta adatėlėlė tai kraiposi kaip tik nori, baisu . Atrodo padėtis be išeities, bet gal tik aš jos nematau Ir ar veriate jau išdžiūvusius kamuoliukus?
Ir kaip jeigu ilgesnį auskarą darote - ant ko veriate? nes ta adatėlė tai pakankamai trumpa
Ir su apyrankėm tai išvis neaišku, žinau, kad ant kaspinėlių galima verti, o dar ant ko?
Ant ko jūs veriate auskarus? Aš pirkau tokias lyg adatėles, lyg vinutes, na, vienam gale tokia galvutė, kad kiaurai neišeitų (gerai čia aiškinu , tikiuosi, suprantat, apie ką aš). tai jos iš tokio minkšto metalo, kad baisu Jeigu suveli kamuoliuką minkščiau, lyg lengviau perverti, bet tada kamuoliukas deformuojasi, o jei kiečiau - tada išvis sunku perverti, nes ta adatėlėlė tai kraiposi kaip tik nori, baisu . Atrodo padėtis be išeities, bet gal tik aš jos nematau Ir ar veriate jau išdžiūvusius kamuoliukus?
Ir kaip jeigu ilgesnį auskarą darote - ant ko veriate? nes ta adatėlė tai pakankamai trumpa
Ir su apyrankėm tai išvis neaišku, žinau, kad ant kaspinėlių galima verti, o dar ant ko?
QUOTE(kava @ 2006 11 20, 11:50)
Sory, kad turbūt jau su tuo pačiu klausimu ne pirma būsiu, bet gal kas atsakys iš labiau patyrusių vėlėjų
auskarus veriu ant tu "adateliu" pirmiau stora ilgesne adata praduriu, ir po truputi traukdama, paskui kisu ta "adatele". gaunais viskas gerai jei asukarai ilgesni veriu ant valo, arba ant troselio, kurio galus sukabinu specialiais spaustukais rankdarbiai.com visu medziagu reikiamu yra
o apyrankes gali verti ant troseliu, virveliu, sniureliu, odiniu dirzeliu, kaspineliu, gumyciu.
Kaip galima tokias dvi vienodas plaštakes nuvelt? Pažiūrėkit:
viena plaštakė
ir
kita plaštakė.
Dvynės ar montažas?
viena plaštakė
ir
kita plaštakė.
Dvynės ar montažas?
Diva ir Heiki Heiki - jūsų darbai kaip visada aukštumoj. Visada seku ir laukiu naujų darbų. Tik va pati vis neprisiruošiu, tai laiko nėra, tai ūpo nėra.....
Heiki Heiki, o del forumuko tas pats? ta prasme nieko naujo?
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 20, 12:25)
Diva ir Heiki Heiki - jūsų darbai kaip visada aukštumoj. Visada seku ir laukiu naujų darbų. Tik va pati vis neprisiruošiu, tai laiko nėra, tai ūpo nėra.....
Dėkui
Man tai irgi laiko vis maža Bet sukuos kažkaip po biškutį... Vis tai vieną, tai kitą darbelį padarau. Ar bent pagalvoju Tik tas rankinukas su bumbuline rankena man ant sprando sėdi... Niekaip jo nepabaigiu ir jau pradėjau jo nekęsti...
Papildyta:
QUOTE(rooma @ 2006 11 19, 20:35)
Heiki Heiki! paveikslelis labai grazus. Dangus reljefinis - ar ne? Kaip tu tai padarei?
Nea, ne reljefinis Paprasčiausiai išdėliota vilna ir tiek. Tik labai smarkiai "iškedenta"
QUOTE(makalaika @ 2006 11 20, 12:29)
Heiki Heiki, o del forumuko tas pats? ta prasme nieko naujo?
Nieko naujo... Gal dar laukiam? Kažkaip labai tingisi iš naujo info rinkti...
QUOTE(SmallViolet @ 2006 11 20, 12:13)
Kaip galima tokias dvi vienodas plaštakes nuvelt? Pažiūrėkit:
viena plaštakė
ir
kita plaštakė.
Dvynės ar montažas?
viena plaštakė
ir
kita plaštakė.
Dvynės ar montažas?
net plaukai vienodi nesamone kazkokia
QUOTE(linada @ 2006 11 20, 12:02)
auskarus veriu ant tu "adateliu" pirmiau stora ilgesne adata praduriu, ir po truputi traukdama, paskui kisu ta "adatele". gaunais viskas gerai jei asukarai ilgesni veriu ant valo, arba ant troselio, kurio galus sukabinu specialiais spaustukais rankdarbiai.com visu medziagu reikiamu yra
o apyrankes gali verti ant troseliu, virveliu, sniureliu, odiniu dirzeliu, kaspineliu, gumyciu.
labai ačiū už atsakymą. Tik dar vienas neatsakytas klausimas liko Veriat jau išdžiūvusius ar dar šlapius kamuoliukus?
isdziuvusius, nors esu verusi ir slapius - lengviau kazkaip, bet tada nuo dideles jegos deformuojasi traukiant, reikia vel formas grazinti. del to as sausus veriu
QUOTE(kava @ 2006 11 20, 13:07)
Veriat jau išdžiūvusius ar dar šlapius kamuoliukus?
Taigi gali verti kaip tik nori
Tik šlapias veltinis "pasiduoda" deformavimui , tai yra gali šlapiam suteikti formą, o sausas (jei tik kokybiškai ir kietai suveltas bus toks koks yra)
Taigi, jei labai nekantrauji - verk šlapią, tik nenustebk, jei veriamos detalės pakeis formą
Sėkmės darbuose ir geros nuotaikos
Parašiau atsakymą, nors jau ir nebereikėjo
! | Dar kartą perspėju, kad temas PRIVALOTE prirašyti pilnas, kol pačios automatiškai užsidarys. Atidariusioms naujas temas nepasibaigus senoms - įspėjimai. Negi taip sunku taupyti forumo vietą? |