Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

kaip gerai, kad ne aš prašiau atskleidinėti rolleyes.gif

ot tai būčiau suvalgyta...

kas ten prašė, nebeatsimenu jau mastau.gif
gal ten pajuokavo su tuo "negi gaila" g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaxe @ 2006 11 30, 15:03)
Sveikos mergaitės  4u.gif , aš čia vis paskaitinėju paskaitinėju...apie veltinį, bet kadangi jau tiek visko prirašėt, neberandu nieko...Pamatau kokį grožį  bigsmile.gif  ir nuklystu į lankas..
Tad norėjau paklaust tokį dalyką-ar mocherinis siūlas prisivels ar ne  g.gif  ?

Paziurek pacioje pirmoje veltinio temoje. Nuo pat pradziu mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ir diskusija uzvedziau........... ohmy.gif
Visai to nenoredama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juk rasiau, kad nedrasu klausti, o tai reiskia, kad nelabai tikiuosi teigiamo atsakymo, rasiau, kad nieko pries sumoketi normalia suma ir klausiau tik apie technika, konkreciai - klojimo buda, o ne kaip padaryti viena ar kita darba, nes ideju pati turiu per akis ir labai noriu kiek imanoma istobuleti technikoje smile.gif
DOSETH, dekui uz nuorodas, jas jau buvau islandziojusi, workshop'u gausybe, o gal galetum kuriuos nors parekomenduoti butent technikai tobulinti, kad ir tiems patiems klojimo budams?
Papildyta:
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 30, 15:27)
kaip gerai, kad ne aš prašiau atskleidinėti rolleyes.gif

ot tai būčiau suvalgyta...

kas ten prašė, nebeatsimenu jau mastau.gif
gal ten pajuokavo su tuo "negi gaila" g.gif

va va. as manau, kad i visus kitus savo klausimus atsakymu ieskosiu savarankiskai ir sito forumo daugiau nebekliudysiu smile.gif nenoriu zmoniems gyvenimo gadinti savo "naglumu", "ideju vagimu" ir "konkurencijos gresme" tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rožės arbatinyje: 30 lapkričio 2006 - 15:54
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 30, 15:51)
Nu ir diskusija uzvedziau...........  ohmy.gif 
Visai to nenoredama  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Juk rasiau, kad nedrasu klausti, o tai reiskia, kad nelabai tikiuosi teigiamo atsakymo, rasiau, kad nieko pries sumoketi normalia suma ir klausiau tik apie technika, konkreciai - klojimo buda, o ne kaip padaryti viena ar kita darba, nes ideju pati turiu per akis ir labai noriu kiek imanoma istobuleti technikoje smile.gif
DOSETH, dekui uz nuorodas, jas jau buvau islandziojusi, workshop'u gausybe, o gal galetum kuriuos nors parekomenduoti butent technikai tobulinti, kad ir tiems patiems klojimo budams?
Papildyta:
va va. as manau, kad i visus kitus savo klausimus atsakymu ieskosiu savarankiskai ir sito forumo daugiau nebekliudysiu  smile.gif nenoriu zmoniems gyvenimo gadinti savo "naglumu", "ideju vagimu" ir "konkurencijos gresme"  tongue.gif

Juokai juokais, bet va nepasakei ko nors ir jau apsaukia... Galima pagalvoti, kad visos cia taip ir dalinasi savo atrastom smulkmenom.
Visi norim gauti informacija be vargo ir uz aciu. Va ismokytu Doseth, kad ir uz didelius pinigus, savo perprastu ir ismoktu subtilybiu, tai tas kas ismoko, greiciausiai uz kelis kart mazesnius pinigelius kitu pultu mokyti... Visi nori greitai ir lengvai atsiperkanciu investiciju...
O siaip pritariu Divai, ner cia ko visu savo paslapciu sakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2006 11 30, 16:47)
Juokai juokais, bet va nepasakei ko nors ir jau apsaukia...

cia gal ir as prie tu saukianciu? smile.gif
Atsakyti
sakykit o jums atsidaro veltiniautoju forumukas? as ka tik bandziau man kazko neatsidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2006 11 30, 17:44)
sakykit o jums atsidaro veltiniautoju forumukas? as ka tik bandziau man kazko neatsidaro  verysad.gif

sakes...ir vel... man taip pat neatidaro doh.gif galvojau kad man tik vienai cia taip g.gif
Atsakyti
Niekas cia nieko naglai neprase ir is viso, per daug isikarsciavot, mielosios smile.gif
as tik galvoju, ar tikrai cia 10 metu galima islaikyt "savo" velimo paslapti ir but vienintelei ant Lietuvos kazka daranciai. juk info nera uzpatentuota ir uzdrausta naudoti. o siais laikais net filmai internete pasirodo anksciau nei kino teatruose. taip kad, tas 10 metu lb juokingai skamba. jau po metu, ziurek, ir atsiras internete to "ypatingojo" budo pamokeles.
As, asmeniskai, dar ne karto neklausiau, kaip daryti viena ar kita daikta. pati kiek (kaip) moku, tiek (taip) moku. ir juo labiau jokiu svetimu paslapciu neprasineju. ir be manes yra daug nagingu merginu, kurios kaip moka, taip kuria.. be to, jei nenorit, kad kas kopijuotu jusu daiktus, tai gal uzpatentuokit? tik pacios snekat, kad nukopijuotas daiktas jau visai kitoks, ner jame nei silumos, nieko..
cia kaip ir su tom stebuklingai atrodanciom lelem, kur viena siauliete gamino, o veliau atsirado daug "paddelku", kuriu, ziurek, tai krutines lasta anatomiskai "be rysio", tai kojos klisai siulais apvyniotos.. ir nebera to sarmo..
Kad ir kaip gaila, vieninteliu ilgai nebusi..
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 30, 15:51)
va va. as manau, kad i visus kitus savo klausimus atsakymu ieskosiu savarankiskai ir sito forumo daugiau nebekliudysiu  smile.gif nenoriu zmoniems gyvenimo gadinti savo "naglumu", "ideju vagimu" ir "konkurencijos gresme"  tongue.gif

aš irgi norėjau prašyti kurios nors mergytės batuko šabloniuko, bet dabar tai... na tikrai nepatogu blush2.gif
paieškosiu, lyg ir kažkur esu mačiusi unsure.gif
Atsakyti
MERIGOS!!!!!! SPECIALIOJI PARENGTIS!!!!! VELTINIO FORUMAS UZLUSO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 30 lapkričio 2006 - 18:17
nu sakes kas vel atsitiko musu forumui? vel menesi lauksim kol atsigaus????
o man kaip tik reikejo ABC telefono doh.gif nes noriu vilnos uzsipirkt, bet kad butu ivairiu spalvu.
Atsakyti
Sveikos
o aš norėjau pasakyti, kad nesuprantu tokio posakio - gaila pasidalinti žiniomis.
Merginos - yra sena išmintis, kuri sako, kad davus - grįš dešimteriopai - na žinoma gal ne visada pinigais smile.gif.
Man negaila gal todėl kad niekada nesistengiau savo darbų paversti verslu ir iš to gyventi - gal? Tačiau gerai žinau vieną - ne visi žmonės turi tokias pat galimybes įsigyti "originalius" darbus. Tas kuris turi pakankamai pinigų ir taip nesismulkins - sumokės, o tas kuris ne? Be to yra kategorija žmonių, kurie priešingai domisi pačiu procesu ir galimybe padaryti kažką gražaus sau ar savo artimiesiems - brangiosios - pasidalinusios žiniomis su jais tikrai nieko neprarasit - nes tie žmonės iš principo niekada nieko nepirks - tai ne jų darbas. Bijot kad kažkas pasidarys tokį patį darbą? - o ar veltinyje galima idealiai atkartoti kokybę, raštą? - ar jūs pačios sugebėtumėt? Na blogiau žinoma jei baigsis idėjos pas jus pačias ir nuspręsite savo darbus štampuoti vieną po kito analogiškus - bet čia jau jūsų darbų kokybės klausimas kyla.
Nenoriu įžeisti nei Doseth nei Divos - nes esu didelė jų darbų gerbėja - stebiuosi fantazija ir skoniu - bet aš ne iš tų žmonių, kurie bent kada juos įsigytų - paprasčiausiai aš turiu padaryti tai pati, net jei reikės sugaišti masę laiko ir lėšų, kad galėčiau pasidaryti vienus karolius - kaip beja ir yra - praleidau daugybę valandų internete, baigiau kursus, o nusivėliau tik vienus karolius smile.gif
O dabar pagrindinis dalykas, kurį norėjau pasakyti - jei šiame forume nesidalinama patirtimi - kokia jo prasmė? - jei nenorime kad mus kopijuotų - tai nerodykim darbų - na vienu žodžiu SIŪLAU TEMĄ FORUME UŽDARYTI. smile.gif
Linkiu sėkmės apsisprendžiant - ar kaikuriems dalyviams yra reikalinga nemokama savireklamos priemonė ar ne - o visoms kitoms vėlėjoms - daug kantrybės ir idėjų veliant. 4u.gif
Atsakyti