Labai gražūs, kuklūs, bet super
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 28, 22:03)
Labai gražiai suderintos spalvos, patc piešinys ,
bet suvelti reiktų labiau, bus tvirtesnis, rankenos neišsitampys
bet suvelti reiktų labiau, bus tvirtesnis, rankenos neišsitampys
rankenos neturėtų išsitampyti, aš ten po virvutę įvėliau
o kiek velti, tai vis bandau, eksperimentuoju taip sakant.... sekantį bandysiu labiau suvelti
ačiū už naudingą patarimą
QUOTE(nneringa @ 2006 11 29, 09:19)
rankenos neturėtų išsitampyti, aš ten po virvutę įvėliau
o kiek velti, tai vis bandau, eksperimentuoju taip sakant.... sekantį bandysiu labiau suvelti
Kaip suprasti kad suvelta? Neturi matytis vilnos gijeliu, turi buti vientisa.
Ai aš čia taip noriu prodyti kad išmanau
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2006 11 29, 08:33)
Labas rytelis
Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku
Aišku čia nėra ko lygint su jūsiškiais pasiekimais
Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku
Nieko, nieko nebrokyk savęs. Puikiai suvelta ir spalva
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 29, 09:32)
Kaip suprasti kad suvelta? Neturi matytis vilnos gijeliu, turi buti vientisa.
Papildyta:
Papildyta:
mokyk, mokyk
nes tavo kūrinukai tai nerealūs
na niekaip nesuprantu, kaip spėji
QUOTE(nneringa @ 2006 11 28, 17:38)
Super gražus tašiukas.
Norėčiau ir aš pabandyti nusivelti, tik nežinau kiek vilnos tokiam tašiukui reikia ir kokie maždaug išmatavimai?
Žydraake , tikrai jau nebrokyk savęs. Labai gražus komplektukas. Man jis tuo ir patinka, kai tu sakai, kad minimalistinis. O jau spalvytė . Pirkai jau dažytą vilna, ar pati dažei?
QUOTE(rooma @ 2006 11 29, 12:01)
Žydraake , tikrai jau nebrokyk savęs. Labai gražus komplektukas. Man jis tuo ir patinka, kai tu sakai, kad minimalistinis. O jau spalvytė . Pirkai jau dažytą vilna, ar pati dažei?
Pirkau rankdarbiai.com Nusipirkau viena pokelį, bet pritrūkau, tai antrą pakelį man dažė pagal pirmo spalva, bet šiek tiek šviesesnė gavosi, tai aš padeliojau kas antrą ir visai fainai gavosi
QUOTE(Žydraakė @ 2006 11 29, 07:33)
Labas rytelis
Labai grazus komplektukas .
Diva pirstinaites tavo irgi
Tašiukas tiesiog fantastiškas.
Dar turiu tokį klausimėlį - gal galit paaiškinti, kas tai yra PREFELT'as ? Kaip suprantu, čia kažkokia vėlimo technika ?
Dar turiu tokį klausimėlį - gal galit paaiškinti, kas tai yra PREFELT'as ? Kaip suprantu, čia kažkokia vėlimo technika ?
DOSETH, o kas per spec. klojimo budai, apie kuriuos skelbimuose rasai?
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 29, 17:34)
Vėlėjai Lietuvoj daro kaip knyguose. Aš ir kažkada darbavaus ir taip. Dabar dirbu truputi kitaip. Bet principas tas pat, veliu.