Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2006 11 28, 21:10)
NNERINGA as irgi tokiomnoriu thumbup.gif

galiu nuvelti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 28, 22:08)
sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com  4u.gif

Jūratės akmenėliuose, tikrai yra. Daugiau nežinau kur 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

nugi kokia zavi pelyte:))

ir rankine faina:)

o va mano dovaneles giminaiciams- kumstines pirstines- vyriskos ir moteriskos:) tiesa viena dar pora i kadra nepapuole, bet ten beveik vienspalves tamsiai melynos:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 28 lapkričio 2006 - 21:31
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 28, 21:08)
sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com  4u.gif

Prie Čiurlionkės toj pardėj yra.
Atsakyti
4u.gif aciu nneringa.as cia tiek prisiziuriu grozybiu,tai cia man visko reikia g.gif ir noriu.
Atsakyti
*diva* tavo darbai tai thumbup.gif wub.gif
aš gėriuosi, o ir foto kokybė wub.gif

Papildyta:
QUOTE(liusinda @ 2006 11 28, 21:27)
4u.gif aciu nneringa.as cia tiek prisiziuriu grozybiu,tai  cia man visko reikia g.gif  ir noriu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai aš dėl to ir pati velt pradėjau
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2006 11 28, 18:38)
veltas tašiukas  blush2.gif  (pirmas)
oi merginos, įklimpau ir aš į veltinį  lotuliukas.gif

Labai gražiai suderintos spalvos, patc piešinys thumbup.gif ,
bet suvelti reiktų labiau, bus tvirtesnis, rankenos neišsitampys rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 28 lapkričio 2006 - 22:54
Diva , Tavo darbelai nuostabūs - pirštinės, batukai, žaislai... viskas, viskas nuostabu.

nneringa , jeigu sakai,kad tai pirmas tavo tašiukas, tai taip pat nuostabus.
Atsakyti
Noriu pirstiniu flirt.gif
Gal yra kur parodyta ar parasyta kaip jas velti. Nu noriu negyvai, man jos tokios grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 11 28, 23:49)
Noriu pirstiniu  flirt.gif
Gal yra kur parodyta ar parasyta kaip jas velti. Nu noriu negyvai, man jos tokios grazios  wub.gif

Aš esu nuvėlusi vienas pirstines, bet jos šiek tirk mažokos. Dariau kaip išmaniau, po to pasiskaičiau veltiniautojų forume ir supratau savo klaidas. Taigi pasiskaityk ir tu, bus geriau ir darbas gausis geras.
pirštines
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku ax.gif
Aišku čia nėra ko lygint su jūsiškiais pasiekimais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 29 lapkričio 2006 - 07:38