sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 28, 22:08)
sweikos... gal as cia biski ir ne i tem bet norejau paklasuti kur vilniuje galima butu galima gauti auskaru uzsegimu isskryrus rankdarbiai.com
Jūratės akmenėliuose, tikrai yra. Daugiau nežinau kur
nugi kokia zavi pelyte:))
ir rankine faina:)
o va mano dovaneles giminaiciams- kumstines pirstines- vyriskos ir moteriskos:) tiesa viena dar pora i kadra nepapuole, bet ten beveik vienspalves tamsiai melynos:)
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 28, 21:08)
Prie Čiurlionkės toj pardėj yra.
aciu nneringa.as cia tiek prisiziuriu grozybiu,tai cia man visko reikia ir noriu.
*diva* tavo darbai tai
aš gėriuosi, o ir foto kokybė
Papildyta:
tai aš dėl to ir pati velt pradėjau
aš gėriuosi, o ir foto kokybė
Papildyta:
QUOTE(liusinda @ 2006 11 28, 21:27)
aciu nneringa.as cia tiek prisiziuriu grozybiu,tai cia man visko reikia ir noriu.
tai aš dėl to ir pati velt pradėjau
QUOTE(nneringa @ 2006 11 28, 18:38)
Labai gražiai suderintos spalvos, patc piešinys ,
bet suvelti reiktų labiau, bus tvirtesnis, rankenos neišsitampys
Diva , Tavo darbelai nuostabūs - pirštinės, batukai, žaislai... viskas, viskas nuostabu.
nneringa , jeigu sakai,kad tai pirmas tavo tašiukas, tai taip pat nuostabus.
nneringa , jeigu sakai,kad tai pirmas tavo tašiukas, tai taip pat nuostabus.
Noriu pirstiniu
Gal yra kur parodyta ar parasyta kaip jas velti. Nu noriu negyvai, man jos tokios grazios
Gal yra kur parodyta ar parasyta kaip jas velti. Nu noriu negyvai, man jos tokios grazios
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 11 28, 23:49)
Noriu pirstiniu
Aš esu nuvėlusi vienas pirstines, bet jos šiek tirk mažokos. Dariau kaip išmaniau, po to pasiskaičiau veltiniautojų forume ir supratau savo klaidas. Taigi pasiskaityk ir tu, bus geriau ir darbas gausis geras.
pirštines
Labas rytelis
Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku
Aišku čia nėra ko lygint su jūsiškiais pasiekimais
Norėčiau ir aš pasidžiaugti savo vienu iš pirmųjų veltinio papuošalu - žaliu minimalistiniu rinkinuku
Aišku čia nėra ko lygint su jūsiškiais pasiekimais