Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Runciuke @ 2006 11 28, 11:12)
Vakar buvau VCUP'e, tai mačiau tą importinę vilną "Filz-it" firmos. Pasirodo etiketėje būna parašyta, ar vilna skirta šlapiam vėlimui, ar su adatėlėmis. Būtent šitoj parduotuvėj prekiauja tik sausam vėlimui skirta vilna. Tai jei kuri susigundysit, būtinai paskaitykit etiketę. Čia šiaip parašiau dėl viso pikto, ta vilna brangi, nežinau, ar ją kas perka...

O kur ten gal parduotuvėje geros akys g.gif kokioj tan vietoje ,nes neseniai buvau tai jos ten net nežinojo kaip tą vilna atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 11 28, 13:33)
O kur ten gal parduotuvėje geros akys g.gif  kokioj tan vietoje ,nes neseniai buvau tai jos ten net nežinojo kaip tą vilna atrodo lotuliukas.gif

Ten pačiam viršutiniam aukšte, kur keletas siūlų skyrių. Man atrodo, kad ten būtent "Gerų akių" skyrius.

Aš dar norėčiau jūsų paklausti, kaip nuvelti tokius (kaip čia paaiškinus) kutus ? Kaip pvz. būna šalikas ir jis užsibaigia tokiais kutais iš tos pačios vilnos. Ar čia reikia tų kutų prisivelti iš anksto ir tada tokiu principu kaip rankenas privelti g.gif , ar kaip nors kitaip ? Padėkit, nedaeina man... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 11 28, 12:33)

4u.gif aš ne moderatorė bet pasiredaguok parašą,nes gausi baną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 28, 12:43)
4u.gif aš ne moderatorė bet pasiredaguok parašą,nes gausi baną mirksiukas.gif

Gera pastaba thumbup.gif
Atsakyti
Noriu visoms padėkoti už komplimentus savo pelei - AČIŪ smile.gif

Jei neklystu, forume kažkas teiravosi dėl skylamušio? Klaipėdietėm - mačiau šiandien spec. žirkles skylėm "prakalti" siuvimo reikmenų parduotuvėlėje prie siuvimo mokyklos.
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 28, 13:59)
Noriu visoms padėkoti už komplimentus savo pelei - AČIŪ  smile.gif

Jei neklystu, forume kažkas teiravosi dėl skylamušio? Klaipėdietėm - mačiau šiandien spec. žirkles skylėm "prakalti" siuvimo reikmenų parduotuvėlėje prie siuvimo mokyklos.

g.gif Okur ta siuvimo mokykla?Parasyk dar kokia gaire tos vietos. Aciu
Atsakyti
QUOTE(ritutele @ 2006 11 28, 14:35)
g.gif  Okur  ta  siuvimo  mokykla?Parasyk dar  kokia  gaire  tos  vietos. Aciu

Prie Klaipėdos viešbučio. Ant sankryžos tarp buvusios 7 vidurinės, Lietuviškų patiekalu, muzikos mokyklos (oi kiek prirašiau:) žodžiu gatvelėje, kuri yra Vytauto gatvės tąsa ir kertasi su Puodžių gatve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 28, 13:22)
Jei neklystu, 25 g - 10 Lt.

bent jau sestadieni tai kainavo 7,99 smile.gif
Atsakyti
111dalia... labai aciu uz pagyrima.... Besote pelyte tai nereali wub.gif kox grozis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 28, 12:49)
Gera pastaba  thumbup.gif

blush2.gif savo kailiu tai patyriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 11 28, 16:33)
blush2.gif savo kailiu tai patyriau 4u.gif

O TAI KAS TEN NEGERAI,TIPO RAIDES PERDIDELES AR KAS g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2006 11 28, 17:32)
O TAI KAS TEN NEGERAI,TIPO RAIDES PERDIDELES AR KAS g.gif

uz nuoroda i svetima puslapi paprastai bana duoda.
Atsakyti