Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 11 27, 19:27)
biseris ten:)
tik tokiam mazam gal nepuosk- maza ka- viskas eina burnon...o ten blizgantys, aki traukiantys daikciukai...

ačiū ! 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusnė: 27 lapkričio 2006 - 19:34
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 27, 15:59)
o tikrai doseth kokiu graziu pirstinaiciu prisiziopsojau pas tave  bigsmile.gif  ir man atoks klausimelis iskilo (aisku jei nepaslaptis) kaip padarai tokius taskelius kaip sitam meno kurinyje? ar juos kaip nors su adatom priveli ar kazkaip dazai ar naudoji stebuklinga lazdele?  blush2.gif

aisku as nekompetetinga pasakyti, kaip Doseth daro, bet as panasius dalykus darau paprasciausiai uzdedama dekora ant dar neveltos vilnos, biskuti dar pabadau, taip negausiai, akd daugmaz laikytusi, tada viska slapinu, tada metu tinkleli ir elementariai veliu, priziuredama karts nuo karto, ar nenuslinko dekoras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2006 11 27, 14:36)
Grazus,Ametiste, tavo karoliai. Saltu, vaiskiu spalvu. Man irgi patinka verti karolius, vakarais sedint prie TV.

Aciu labai bigsmile.gif . O as dazniausiai ryte atsikelusi veriu, kai sunelis dar miega, net nepusryciavusi lekiu prie vakare padetu dziuti burbuliuku ir suktinuku ir ziuri, koks cia verinukas ar auskariukai iseis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Miurielė* @ 2006 11 27, 15:32)
Ametiste, tavo karoliai  thumbup.gif  Man labai patinka toks spalvų derinys bigsmile.gif

aciuks.gif ax.gif Uz pagyrima mano karoliams rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 27, 18:46)
na stai galiausiai pabaigiau ta savo karvute.... per ja nulauziau 2 adatas... dariau 3 galvas prasedejau veldama apie 4h (tik antras adatu baksnotinis tai nerako noret  tongue.gif ) ir pagaliau kazka isgavau.... atiduodu jusu teismui  rolleyes.gif  ziurekit per daug nebarkit ...  4u.gif

Labai faina karvyte thumbup.gif , tik nesimato ar sypsenyte ji turi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 27 lapkričio 2006 - 21:53
Bonbonkea karvė laaaaabai graži thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš kaip didi multikų gerbėja, galiu pasakyti, kad ji man panaši iš to multiko prieš metus rodyto "Cow and a Chicken" biggrin.gif Tai tik tešmens trūksta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laaabai graži karvutė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 27, 13:34)
ievuschka, o kur tu pirkai odos skylamusi?

Tą skylamušį aš dar prieš kokius 7 metus iš Šveicarijos parsivežiau,kai pas mumi dar nieko panašaus ir su žiburiu rast negalėjau. O dabar lyg esu mačius toj Kalvarijų turgaus audinių parduotuvėj g.gif Nors negarantuoju...
Atsakyti
ametiste, tapkute, melinyte labai aciu uz pagirymus... sypseneles ji neturi tik rozinius zandukus kuriu deja nuotraukoje nesimato doh.gif o del tesmens dar reikes pagalvot g.gif gal labaiu i savo pirmtakus bus panasi 4u.gif na siaip ar taip labai aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 27 lapkričio 2006 - 21:29
Rodau savo pirmą veltinio blyną, vakar naktį veltą tol, kol sulaužiau vėlimo adatą doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 11 27, 21:49)
Rodau savo pirmą veltinio blyną, vakar naktį veltą tol, kol sulaužiau vėlimo adatą doh.gif
user posted image

Labai siltos spalvytes thumbup.gif , tokia linksma, nuotaikinga gelyte bigsmile.gif
Atsakyti
Tik biški perdaug įsijaučiau į bandymus blush-anim-cl.gif Vienintelę adatą sulaužiau sad.gif Bet patiko pradžia, fainas užsiėmimas.
Atsakyti
Įslinkau parodyti Jums savo besotę pelę 4u.gif blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 27, 23:24)
Įslinkau parodyti Jums savo besotę pelę 4u.gif  blush2.gif

labai liuks pelytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti