viskas čia pas jus LABAI, LABAI
o aš įdėsiu savo dukters nuveltas boružėles "pagal Ašarėlę". kopija, nesiginu, bet autorė leido
Sveikos, norėjau paklausti. Planuoju velt paprastą, nediduką stačiakampį krepšiuką jo matmenys būtų 15x20 jau gatavo, o išklotinės dydis būtų 47x17cm. tai kokio dydžio aš turiu išsikloti vilną, kad kai ją suvelsiu ir ji susitrauks dydis jos būtų 47x17cm?
[quote=Rubberneck,2006 11 19, 22:50]
[quote=rooma,2006 11 19, 21:35]
Rubberneck, ar tos geles tokios dideles, ar tik nuotraukoje taip atrodo? Labai grazios, "merk" i vaza.
Įvertink dydį
[/quote]
Na, manyciau, kad tokio dydzio geles bet kur gali pritaikyti, pvz.: tasiuko rankenas apvynioti, padaryti kaklo papuosala, jomis papuosti kepuraite arba palikti namu dekorui. Jos visur tiks, dar karta sakau - ;labai grazios.
Klausimas - vilna dazai pati, ar perki jau dazyta? Man reikia isgauti chaki spalva, vilna turiu balta, reiks dazyti.
[quote=rooma,2006 11 19, 21:35]
Rubberneck, ar tos geles tokios dideles, ar tik nuotraukoje taip atrodo? Labai grazios, "merk" i vaza.
Įvertink dydį
[/quote]
Na, manyciau, kad tokio dydzio geles bet kur gali pritaikyti, pvz.: tasiuko rankenas apvynioti, padaryti kaklo papuosala, jomis papuosti kepuraite arba palikti namu dekorui. Jos visur tiks, dar karta sakau - ;labai grazios.
Klausimas - vilna dazai pati, ar perki jau dazyta? Man reikia isgauti chaki spalva, vilna turiu balta, reiks dazyti.
QUOTE(tapkute @ 2006 11 19, 22:37)
Aš pasikartosiu, bet matyt nepastebėjo Diva O man labai svarbu
Diva, kokį ten tinklelį naudojai dekorui prikabinti? Ir kur jį pirkti?
Diva, kokį ten tinklelį naudojai dekorui prikabinti? Ir kur jį pirkti?
aha, teisingai mergaites sako- bile koks tinkliukas- geriau retesnis, kad neprisiveltu prie jo vilna. as turiu na nezinau kaip papasakot- na dabar madinga kai siuna mandrus sijonus mini po apacia toki styrancio gipiuro-tinkliuko juosta prisiut. tai va toks ir tinkliukas. tik nelabai jis man patinka, nes biski prisivelia prie jo vilna- reik nepamirst vis atkelt ji nuo gaminio karts nuo karto is pradziu, kad neprisiveltu, o tai jei pamirsti- labai bjauriai paskui dekoras nusiplesia..
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 20, 01:51)
aha, teisingai mergaites sako- bile koks tinkliukas- geriau retesnis, kad neprisiveltu prie jo vilna. as turiu na nezinau kaip papasakot- na dabar madinga kai siuna mandrus sijonus mini po apacia toki styrancio gipiuro-tinkliuko juosta prisiut. tai va toks ir tinkliukas. tik nelabai jis man patinka, nes biski prisivelia prie jo vilna- reik nepamirst vis atkelt ji nuo gaminio karts nuo karto is pradziu, kad neprisiveltu, o tai jei pamirsti- labai bjauriai paskui dekoras nusiplesia..
Tavo tinklelis Diva yra tiulis iš jo jaunosioms veliumai siiuvami.Jis smulkiom apvaliom skylutėm.Dabar jo yra pirkt įvairių spalvų.Okad jis taip apsivelia tai gal jį būtų galima naudoti kaip pagrindą kapnaudoja šilką ar marlę.
sveikutes:)
as labai noreciau suzinoti kaip ir kur ismokti darytis tokias gelytes? :)cia pazengusiuju kursai? ar kaip? ir dar kaip jus taip suderinat spalvas? ar jus deliojates ir ziurit ar susideliojat ir kaip jau gaunasi?
as labai noreciau suzinoti kaip ir kur ismokti darytis tokias gelytes? :)cia pazengusiuju kursai? ar kaip? ir dar kaip jus taip suderinat spalvas? ar jus deliojates ir ziurit ar susideliojat ir kaip jau gaunasi?
QUOTE(Chada @ 2006 11 18, 23:36)
Nu draugės, gal aš čia biški ne į temą, bet prisivėliau rutuliukų, noriu pabandyt pirmus savo karolius suvert, bet kaip jūs paslepiat sujungimą virvelės, na ta mazgelį, gal žinot kokią gudrybę kaip tai padaryti, o ir bijau, kad neatsirištų ir pan... Dėkoju už patarimą
Savo pirmąją apyrankę suvėriau ant gumytės, pirkau rankdarbių parduotuvėjė visą špulę Suvėrus detales, tiesiog užrišau mazgelį, o likusius galiukus kartu su mazgeliu dar kartą pervėriau per viena iš burbuliukų - pasislėpė ir nesimato, o laikosi kol kas irgi gerai
QUOTE(111dalia @ 2006 11 20, 09:31)
Tavo tinklelis Diva yra tiulis iš jo jaunosioms veliumai siiuvami.Jis smulkiom apvaliom skylutėm.Dabar jo yra pirkt įvairių spalvų.Okad jis taip apsivelia tai gal jį būtų galima naudoti kaip pagrindą kapnaudoja šilką ar marlę.
nu gal ir tiulis- tik veliumai is svelnesnio siuvami- maniskis tai toks kietesnis gerokai. nors gal ir tai vadinama tiuliu.. o del apsivelimo- na jis nedaug labai apsivelia- ir tik pradiniu etapu, bet vis tiek bjauru kai nedaziuri ir dekoras nusiplesia.. tai pora kartu paglostai, atkeli, dar paglostai ..))
Sveikos,
Pabandykite per kaprono skiaute velti:)
Dekoras nenusiplesia. O kiek bandziau per sena uzuolaida-orikimba nors tu ka!
As radau seno kaprono, bet , manau, turetu buti ir pardavime.
Per kaprono skiaute veliau ant silko, tai puikiai susivele, idesiu kada fot, tik va reikia pasiknisti, kazkurioje temoje MONAMI man buvo nuorodele imetusi, kaip ikelti
Pabandykite per kaprono skiaute velti:)
Dekoras nenusiplesia. O kiek bandziau per sena uzuolaida-orikimba nors tu ka!
As radau seno kaprono, bet , manau, turetu buti ir pardavime.
Per kaprono skiaute veliau ant silko, tai puikiai susivele, idesiu kada fot, tik va reikia pasiknisti, kazkurioje temoje MONAMI man buvo nuorodele imetusi, kaip ikelti
as naudoju skalbimo maiseli. minkstutis ir tankus, ir neprisivelia. bet vakar bandziau ieskoti, tai tokio tipo neberadau, tik kazkokie laabai reti teks kazka kita galvoti
QUOTE(liutukas_simba @ 2006 11 20, 09:42)
sveikutes:)
Jeigu kazkiek veli, tai nuvelsi ir gelytes. Suveliu plokscia "blyneli", o po to formuoju gelyte. Gal kitos daro kitaip. Arba suveliu kilimeli ir is jo karpau, sukarpius dar paveliu krastelius ir formuoju. Spalvas derinu kaip mano vaizduote isnesa. Kazkas gaunasi. Pabandyk, nesudetinga ir gelytes greitai veliasi.
o as savo gelyte veliau ant piltuvelio, tiksliau jo viduje (placiai visuomeneje vadinamoje leikoje) visai neblogai gaunasi