Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(Zanetux @ 2006 11 27, 14:21)
Ametiste, gražu wub.gif

Aciu labai, dziaugiuosi, kad ne tik mano vyras ir sunelis ivertina, bet ir kitos veltiniautojos, tikiuosi, teisinga linkme judu bigsmile.gif

Papildyta:
Dekui, Kazyte, ir tau uz palaikyma aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Grazus,Ametiste, tavo karoliai. Saltu, vaiskiu spalvu. Man irgi patinka verti karolius, vakarais sedint prie TV.
Atsakyti
Doseth su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif dar daugiau kurybiniu minciu, svajoniu issipildymo ir aisq daug daug laimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū darbštuolytės už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Ametiste, tavo karoliai thumbup.gif Man labai patinka toks spalvų derinys bigsmile.gif
Atsakyti
Oj Doseth-kiek pirstinaiciu nauju pas Tave gime..smile.gif) as irgi savaitgali pirstines giminems veliau- jei vyras nufotkins- parodysiu. Bet maniskes ne tokios grazios, kaip Tavo..smile.gif o dar klausimelis- o kaipsu dydziais- Tu veli pagal save- ypac pirstuotas? bet rankos taigi skirtingos. Ar zmones prisitaiko, ar kai uzsako veli pagal dydi??

Atsakyti
o tikrai doseth kokiu graziu pirstinaiciu prisiziopsojau pas tave bigsmile.gif ir man atoks klausimelis iskilo (aisku jei nepaslaptis) kaip padarai tokius taskelius kaip sitam meno kurinyje? ar juos kaip nors su adatom priveli ar kazkaip dazai ar naudoji stebuklinga lazdele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 27, 10:46)

na metu dvieju menesiu vaiko kojyte kazkur 12-13 cm. tai batukai kokiu 14cm bus pats tas- dar siek tiek isaugimui liks.smile.gif

dekui 4u.gif tik .. man reikia ne metu ir 2 menesiu, o 2 menesiu vaikiukui, dar visai mazuliui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusnė @ 2006 11 27, 17:31)
dekui  4u.gif  tik .. man reikia ne metu ir 2 menesiu, o 2 menesiu vaikiukui, dar visai mazuliui  wub.gif

smile.gif) aisku
na poros menesiu vaiko kojyte apie 9-10cm,jei jis nelabai didelis:))). bet drasiai gali koki 12 cm daryt- ilgiau uzteks,o ir uzdet bus lengviau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 27 lapkričio 2006 - 16:39
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 27, 16:41)
smile.gif) aisku
na poros menesiu vaiko kojyte apie 9-10cm,jei jis nelabai didelis:))). bet drasiai gali koki 12 cm daryt- ilgiau uzteks,o ir uzdet bus lengviau.

labai dekui 4u.gif
o tuo paciu noriu paklausti - maciau kad savo graziuosius tapkiukus puosi kazkokiais blizguciais ax.gif gal gali pasakyti kas ten tokie ir kur ju gauti ? ax.gif
Atsakyti
na stai galiausiai pabaigiau ta savo karvute.... per ja nulauziau 2 adatas... dariau 3 galvas prasedejau veldama apie 4h (tik antras adatu baksnotinis tai nerako noret tongue.gif ) ir pagaliau kazka isgavau.... atiduodu jusu teismui rolleyes.gif ziurekit per daug nebarkit ... 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pusnė @ 2006 11 27, 19:38)
labai dekui  4u.gif
o tuo paciu noriu paklausti - maciau kad savo graziuosius tapkiukus puosi kazkokiais blizguciais  ax.gif  gal gali pasakyti kas ten tokie ir kur ju gauti ? ax.gif

biseris ten:)
tik tokiam mazam gal nepuosk- maza ka- viskas eina burnon...o ten blizgantys, aki traukiantys daikciukai...
Atsakyti