Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(pavasarinė @ 2006 11 27, 11:47)
Sveikos, gal patartumėt kaip prie nuveltos gėlytės pritvirtinti gumelę plaukams, kad tvirtai laikytų  smile.gif Ačiū

Aš dariau kažkada taip - iš blogosios pusės gėlytės pridėjau iškirptą gabalėlį kito veltinio, o tarp jų gumytę ir pribadžiau gėlytę prie to gabalėlio. Nelabai čia aiškiai turbūt pasakiau....
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 11 27, 10:27)
per forumo pazystamus biggrin.gif

tai gal ir as galeciau susipazint? biggrin.gif

DOSETH, SU GIMTADIENIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rožės arbatinyje: 27 lapkričio 2006 - 12:56
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 27, 13:05)
Aš dariau kažkada taip - iš blogosios pusės gėlytės pridėjau iškirptą gabalėlį kito veltinio, o tarp jų gumytę ir pribadžiau gėlytę prie to gabalėlio. Nelabai čia aiškiai turbūt pasakiau....

Aiškiai, aiškiai biggrin.gif . Ir aš esu taip dariusi mirksiukas.gif .

DOSETH happybday.gif happybday.gif happybday.gif, kad visos svajonės išsipildytų 4u.gif ir visos idėjos būtų įgyvendintos 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 27 lapkričio 2006 - 13:10
Ačiū Heiki Heiki ir Ašarėlei smile.gif
Atsakyti
Merginos, aš tai norėčiau jūsų paklausti, su kokia vilna jums labiausiai patinka dirbti, kokia veliasi smagiausiai ? Nebežinau, kokią be pirkti g.gif g.gif g.gif
Kažkada turėjau tokį karšinį, tai buvo labai šiurkštus (batukams būtų per šiurkštu), o dabar bandžiau tokią sluoksną, tai kaip ir švelni, bet sunkiai drėkinasi ir sunkiai veliasi....Galvoju gal yra kokia paslaptis ? O gal geram vėlėjui ir vilna visokia gera ? Pasidalinkit, kur kokią pirkot, kad likot labai patenkintos ?
Atsakyti
ievuschka, o kur tu pirkai odos skylamusi?
Atsakyti
biški ne į temą,bet prie veltinio ax.gif
ieškau kuri pardavinėjo vilną,bet niekaip neatsimenu niko doh.gif gal galit padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 27, 14:33)
Merginos, aš tai norėčiau jūsų paklausti, su kokia vilna jums labiausiai patinka dirbti, kokia veliasi smagiausiai ? Nebežinau, kokią be pirkti  g.gif  g.gif  g.gif
Kažkada turėjau tokį karšinį, tai buvo labai šiurkštus (batukams būtų per šiurkštu), o dabar bandžiau tokią sluoksną, tai kaip ir švelni, bet sunkiai drėkinasi ir sunkiai veliasi....Galvoju gal yra kokia paslaptis ? O gal geram vėlėjui ir vilna visokia gera ? Pasidalinkit, kur kokią pirkot, kad likot labai patenkintos ?

man rodosveltinio eforume yra apklausa paie tai:)

as veliu sluoksna- karsinio nebandziau- naudoju tik dekorui- jei spalvu pritruksta, ar norisi kokio spec efekto:))nors siaip geriau ju nemaisyti- skirtingas sukibimolaikas.
. o batukams tai sakyciau kaip tik siurksti visai neblogai- va drabuzeliams tai norisi minkstesnes...o siaip tai man rodos-ipratimo reikalas- tiesiog pripratus prie vienos paskui suprast kaip veliasi kita- reikia laiko...
o del " sunkiai drekinasi" tai nezinau- na gal daugiau vandens reikia, betgi jo negaila.. o ir veltinis per valanda nesuveliamas...tai kruopstus ir netrumpas darbas, bet rezultatas vertas to:)

Monami- o ne Pienines ieskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 27 lapkričio 2006 - 14:06
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 27, 14:01)

Monami- o ne Pienines ieskai?

thumbup.gif thumbup.gif žinojau kad kažkas su pienu ax.gif pienės ieškojau ber žiuriu ne ta doh.gif labai ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusibosiu as jums su tais savo karoliais, bet mane kazkodel papuosalai labiausiai domina smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ametiste, gražu wub.gif
Atsakyti
Nieko tu nenusibosi, labai faini karoliukai. Saunuole!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti