QUOTE(Runciuke @ 2006 11 27, 14:33)
Merginos, aš tai norėčiau jūsų paklausti, su kokia vilna jums labiausiai patinka dirbti, kokia veliasi smagiausiai ? Nebežinau, kokią be pirkti
Kažkada turėjau tokį karšinį, tai buvo labai šiurkštus (batukams būtų per šiurkštu), o dabar bandžiau tokią sluoksną, tai kaip ir švelni, bet sunkiai drėkinasi ir sunkiai veliasi....Galvoju gal yra kokia paslaptis ? O gal geram vėlėjui ir vilna visokia gera ? Pasidalinkit, kur kokią pirkot, kad likot labai patenkintos ?
man rodosveltinio eforume yra apklausa paie tai:)
as veliu sluoksna- karsinio nebandziau- naudoju tik dekorui- jei spalvu pritruksta, ar norisi kokio spec efekto:))nors siaip geriau ju nemaisyti- skirtingas sukibimolaikas.
. o batukams tai sakyciau kaip tik siurksti visai neblogai- va drabuzeliams tai norisi minkstesnes...o siaip tai man rodos-ipratimo reikalas- tiesiog pripratus prie vienos paskui suprast kaip veliasi kita- reikia laiko...
o del " sunkiai drekinasi" tai nezinau- na gal daugiau vandens reikia, betgi jo negaila.. o ir veltinis per valanda nesuveliamas...tai kruopstus ir netrumpas darbas, bet rezultatas vertas to:)
Monami- o ne Pienines ieskai?