Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 26, 21:05)
tie mic pagal mane reiskai mikronai.... nors as kaip visada klystu  blush2.gif
Papildyta:
blyn kaip nesiseka ... atsisedau velt su adatom kokias 2h dariau karves galva... ir vistiek nieko neisejo  doh.gif  o darydama akis sulauziau 2 adatas.... nju negaliu kaip nervas sueme... kad bent jau rezultatas butu grazus tai netaip gail abutu  verysad.gif  o dabar kazkox meskinas su karves kunu....  doh.gif

taigi betkuriuo atveju parodyk rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 26, 20:28)
Ametiste, man pirmas komplektukas superinis thumbup.gif
o kiek maždaug laiko reikia tą dešrą kočioti iš kelių spalvų?
nes aš turbūt per trumpai vėliau ir man kažkaip nekaip gavosi dry.gif

Zinai, isitikinau, kad daug ka lemia kokybiska vilna, o tai as buvau jau pradejusi galvoti, kad is viso apie velima nieko nesupratau, kai 2 tokias "desras" lotuliukas.gif sugadinau. Kiek laiko kociojau g.gif , nuo susukimo momento iki "piestuko" gavimo gal kokia 15 min panasiai, sunku pasakyti. Bet ta desra kaip piestukas turi buti, tokia gana kieta.
Atsakyti
QUOTE(Ametiste @ 2006 11 26, 21:21)
Zinai, isitikinau, kad daug ka lemia kokybiska vilna, o tai as buvau jau pradejusi galvoti, kad is viso apie velima nieko nesupratau, kai 2 tokias "desras"  lotuliukas.gif  sugadinau. Kiek laiko kociojau  g.gif , nuo susukimo momento iki "piestuko" gavimo gal kokia 15 min panasiai, sunku pasakyti. Bet ta desra kaip piestukas turi buti, tokia gana kieta.

ačiū 4u.gif
aš reiškia per trumpai kočiojau blush2.gif
Atsakyti
Tai kur gauti adatų g.gif
Neglaite, malonu buvo susipažinti, ačiū už pamokas ax.gif
Atsakyti
sveikos , darbstuoles - vos speju sita tema skaityt - nu ir grozybiu pridaret !

as turiu klausimuka - kazkada maciau forume, bet neberandu - kokio dydzio buna tam tikro amziaus vaiko batukai ? na, pvz. man reiktu 1- 2 men vaikiukui - tai kokio ilgio tas padukas ? g.gif

tikrai kazkas buvo ikeles lentele - bet neissaugojau, tundra as ... doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 26, 11:33)

Sveikinu TikBasosPedos thumbup.gif

Dėkui blush-anim-cl.gif

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 11 26, 13:05)
thumbup.gif tašiukas.
P.S. o veltinis tai tikras virusas, pabandai, o jei dar kažkas panašaus ko norėjai gavosi  bigsmile.gif , tai jau viskas - nepagydoma liga  lotuliukas.gif susirgai laugh.gif .

Dekui 4u.gif kad susirgau ti joa, karoliai taip neužvežė lotuliukas.gif

QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 26, 14:03)
TikBasosPedos.... superinis tasiukas  thumbup.gif 

Dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2006 11 26, 21:25)
Tai kur gauti adatų g.gif

Man rodos kad tikrai yra Tekstilininkų gildijoj, tik jos ten brangesnės... mirksiukas.gif daugiau lyg nesu užmačius g.gif
Atsakyti
O kur dar galima nusipirkti vilnos, išskyrus Gudros puslapį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamaniuke: 26 lapkričio 2006 - 22:16
QUOTE(Kamaniuke @ 2006 11 26, 23:06)
kas nematė- nebepamatys 4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
čia netyčia, ar taip pagarbiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 26 lapkričio 2006 - 22:33
Netyčia blink.gif
Tikrai netyčia, labai gerbiu Gudra ir jos padarytą ir daromą darbą, taip kad netyčia ne tą raidę paspaudžiau blush2.gif
Man įdomu, kur dar galima vilnos nusipirkti LT?
Atsakyti
Čia yra apie tai, kur be rankdarbiai.com pirkti vilną.
http://veltinis.efor...wtopic.php?t=17

Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 26, 23:31)
Čia yra apie tai, kur be rankdarbiai.com pirkti vilną.
http://veltinis.efor...wtopic.php?t=17

Ačiū, einu skaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 11 26, 22:01)
Sveikutes 4u.gif

radau galimybe gaut vilnos - balta vilna australiska - 23 mic, o ruda ir pilka europietiska 25-26 mic - gal kas zino, kas tie mic, ka jie reiskia g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Mikronai tai matavimo vienetas. Taip matuojama vilnos storis.

Šitomis vilnelėmis galima dirbti ir šlapiu ir kamšymo būdu. 21 mic. ir mažiau tik šlapiu, bet tai nereiškia kad ji prastesnė, anaiptol ji geresnė visais atžvilgiais.
Atsakyti