Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(sainara @ 2006 11 25, 23:48)
Užkibo čia man viena mintis dėl to šlapio vėlimo, tai net miegot naktį negaliu ramiai  smile.gif
http://www.4felts.com/
Šitam puslapyje nerealaus grožio kilimai, nu bet ne tame klausimas. Niekaip nesuprantu, kaip galima tokias tikslias formas suvelt tik šlapiai veliant? Gal Doseth teko susidurti kur nors užsienio seminaruose ar parodose? išduokit kas nors paslaptį, kaip ta vilna neišsibėgioja į šonus. Kiek supratau iš aprašymo, tai ji nenaudoja nei adatų, nei siuvinėja. Gal čia tas stebuklingas pušų muilas? blink.gif  g.gif

Ir dar tuo pačiu paklausiu. Perskaičiau, kad Vokietijoj vėlėjos naudoja nauja išradimą Turbo Filzer'į. Tai lyg ir ekologiškas skystis, kurį naudoja vietoj muilo (atrodo smile.gif  ir jo pagalba vilna veliasi 10 kart greičiau.

Labas rytas,

Ši menininkė naudoja karšinį, uždėjus siūlą ant karšinio taip nesigarbanoja kaip ant merinos. Tai ir išeina išgauti tuos ployčius vingučius. Pasidarykit pačios bandymukus ir pamatysit. Dar jie nėra susitraukę 50 pro.ir vingučiai gaunasi nedideli.
Šonus gerai suvėlus jiems galima suteikti įvairę formą, lygintuvo ir garo pagalba.Tik atsargiai vilna gali nusvilti.
Skaičiau bet aš nenaudoju man ir taip gerai. Gal kas naudoja? Žinau kad kažkas naudojo ir rašė apie tai.

Sveikinu TikBasosPedos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 26 lapkričio 2006 - 11:39
QUOTE(TikBasosPedos @ 2006 11 26, 11:55)
Niu po ilgos pertraukos ir aš pasigirsiu...  blush2.gif
Nusprendžiau irgi šiek tiek tobulėti iš karolių zonos, ir pabandžiau nusivelti tašiuką... Kaip aš jį vadinu, tai mano visapusiškas naujagimis, nes gėlytė taipogi pirmoji...  blush2.gif
P.S. užsikabliavau, ryt bandysiu tapces velt  lotuliukas.gif

thumbup.gif tašiukas.
P.S. o veltinis tai tikras virusas, pabandai, o jei dar kažkas panašaus ko norėjai gavosi bigsmile.gif , tai jau viskas - nepagydoma liga lotuliukas.gif susirgai laugh.gif .
Atsakyti
TikBasosPedos.... superinis tasiukas thumbup.gif del tos priemones kur 10k greiciau veliasi tikriai idomu butu ka nors suzinot.... na bet jei jau esu as tokia tundra kad viena rutuliuka per 10min tik suveliu tai jokio priemones neprivers manes ji suvelti per 1 minute lotuliukas.gif va o as katik grizau is parodos litexpo cool.gif ziauriai dabar kojas skauda doh.gif bet uztat nusipirkau vilneles tokios fainos spalvos kad atsidziaugt negaliu wub.gif taip pat lb daug grozybiu prisiziopsojau wub.gif ten ir velt su adatom moke o as praita savaite nuejau i kursus tik adateliu velimo tai dabar nervas ima unsure.gif ai o kas dar nebuvot parodoj tai greit lekit... ten tox fainas daiktas yra kaip kede - masazuoklis tai leidzia isbandyt thumbup.gif kavos ir dziovintu abrikosu sulciu prisisiurbiau... tai dabar tiek energijos turiu lotuliukas.gif nu bet visai nukrypau nuo velimo blink.gif atleiskit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 26 lapkričio 2006 - 14:06
sveikos cool.gif cool.gif
Papildyta:
man labai patinka velti bet kad nemoku......... matot neseniai pradejau ir labai domiuosi 4u.gif gal kuri nors galetu papasakoti kaip daryti rankinuka?
ir dar niekaip nesuprantu kaip padaro rutuliukus kuriu viduje buna lyg kokia sraige susisukus biggrin.gif gathering.gif smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Augustele @ 2006 11 26, 16:40)
sveikos cool.gif  cool.gif
Papildyta:
man labai patinka velti bet kad nemoku......... matot neseniai pradejau ir labai domiuosi 4u.gif gal kuri nors galetu papasakoti kaip daryti rankinuka?
ir dar niekaip nesuprantu kaip padaro rutuliukus kuriu viduje buna lyg kokia sraige susisukus biggrin.gif    gathering.gif  smartass.gif

Visus atsakymus į pradedančiųjų klausimus gali rasti čia - http://veltinis.eforum.lt/index.php --> Viskas apie šlapią vėlimą
Apie ta sraige nelabai suprantu. smile.gif Tai gali būti arba perpjautas kamuoliukas iš dviejų spalvų, arba tiesiog veltas iš dviejų spalvų, arba "sraigė" pribaksnota. Arba tu šneki apie suktinukus. Apie juos taip pat toje nuorodoje labai aiškiai papasakota ir su nuotraukomis.
Atsakyti
man atrodo ji sneka apie suktinukus 4u.gif be to norejau paklausti kaip galima pasidaryti tokias veltas dezutes? blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 26 lapkričio 2006 - 17:16
Sveikos,
Na vakar per parodą užsikrėčiau veltiniu, šiąnakt naktį vėliau doh.gif Bet nulaužiau adatą, ir kaip nepagalvojau, kad pirkti daugiau reikia. Kur Kaune galėčiau gauti g.gif ?
Atsakyti
sveikutes,
kazkaip gal ne i tema as cia, klinkt klinkt, bet negaliu savo nuostabos neisreiksti. maciau parduotuveje veltus karoliukus. apie kainas cia atskira tema, bet ne vieno karoliuko be broko swoon.gif tai nelygus, tai beformis, tai didziausi grioviai......
sainara, del tu kilimu...as pati atradau toki idomuka. siaip suveli darbeli, o po to juodu siulu konturus issiuvineji. is tikruju vaizdas labai pasikeicia wink.gif jau rodziau, bet cia kad pailiustruociau ka p[asakyt norejau wink.gif user posted image
Atsakyti
Norejau ir as jums dar pora savo darbeliu parodyti blush2.gif , nekritikuokit labai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ametiste, man pirmas komplektukas superinis thumbup.gif
o kiek maždaug laiko reikia tą dešrą kočioti iš kelių spalvų?
nes aš turbūt per trumpai vėliau ir man kažkaip nekaip gavosi dry.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

radau galimybe gaut vilnos - balta vilna australiska - 23 mic, o ruda ir pilka europietiska 25-26 mic - gal kas zino, kas tie mic, ka jie reiskia g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 11 26, 21:01)
Sveikutes 4u.gif

radau galimybe gaut vilnos - balta vilna australiska - 23 mic, o ruda ir pilka europietiska 25-26 mic - gal kas zino, kas tie mic, ka jie reiskia g.gif  blush2.gif  biggrin.gif

tie mic pagal mane reiskai mikronai.... nors as kaip visada klystu blush2.gif
Papildyta:
blyn kaip nesiseka ... atsisedau velt su adatom kokias 2h dariau karves galva... ir vistiek nieko neisejo doh.gif o darydama akis sulauziau 2 adatas.... nju negaliu kaip nervas sueme... kad bent jau rezultatas butu grazus tai netaip gail abutu verysad.gif o dabar kazkox meskinas su karves kunu.... doh.gif
Atsakyti