kai pirma karta veliau tapkustes ir man tas pats buvo... tai as paemiau dar vilnos ir privelaiu ant skiliu rezultatas kad isejo geros ir kokybiskos tapkutes bet nuo trynimo man jau buvo per mazos
Bandžiau ant skylių dar vilnos įv. kryptim pridėlioti, pamuiluoti ir vėl velti. Iš pradžių lyg ir viskas gavosi, bet dar ilgiau pavėlus atsisluoksniavo. O kodėl tai taip ir nesupratau O dabar kai jis išdžiūvo, gal man vėl bandyt šlapint, muiluot ir tas skylutes apvelt. Ar geriau kamšyt su adatėle?
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 25, 16:33)
ai o dar norejau paklausti... inernete radau sita nuoroda... ten yra tokia skiltis Free Felting Patterns ... kaip suprantu cia nemokami velimo pavyzdziai... bet kaip manote ar jie tikrai nemokami? ta prasme kad kai atsius ar nepaaiskes kad tex sumoketi ir uz kalaloga ir uz siuntimo islaidas.... kiek maciau galima ju uzsisakyti ir i lietuva...
katalogo i lt uzsisakyti negalima. siuncia tik usa, kanadoj ir aplink. o tie nemokami pavyzdziai yra internete, tik uzsiregistruoti reikia
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 25, 20:27)
katalogo i lt uzsisakyti negalima. siuncia tik usa, kanadoj ir aplink. o tie nemokami pavyzdziai yra internete, tik uzsiregistruoti reikia
rimtai? o juk paspaudus ant vieno is tu free patern atsiranda anketa... ten reikia pazymeti savo sali... ir liste yra lithuania
QUOTE(pavasarinė @ 2006 11 25, 18:44)
Bandžiau ant skylių dar vilnos įv. kryptim pridėlioti, pamuiluoti ir vėl velti. Iš pradžių lyg ir viskas gavosi, bet dar ilgiau pavėlus atsisluoksniavo. O kodėl tai taip ir nesupratau O dabar kai jis išdžiūvo, gal man vėl bandyt šlapint, muiluot ir tas skylutes apvelt. Ar geriau kamšyt su adatėle?
atsisluoksniavo, nes vilna buvo jau pasivelus. svelni vilna apsivelia jau muiluojant, tai taip vilna pridet galima tik kol dar nemuiluota yra adatele bandyk
Papildyta:
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 25, 19:29)
rimtai? o juk paspaudus ant vieno is tu free patern atsiranda anketa... ten reikia pazymeti savo sali... ir liste yra lithuania
taip. uzsiregistruoti reikia norint pamatyti juos internete. o nurodytu adresu, jeigu laimesi (o laimi 1 zmogus is visu uzsiregistravusiu ta menesi) gausi kazkokia davana is ju
blyn...tu protingesne uz mane as ziurejau ziurejau... kazka dar apie dovanas prisiziurejau... galvoju kas per nesamone kad jie tau siuncia dovanas ir katalogus o tu jiem nieko uz tai neduodi pasirodo pano pasaulis per daug rozinis...
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 25, 16:00)
o toms eglutėms kokį šabloną naudojat - iš burbulinės plėvelės?
Kaune, Pramonės Senukuose nesugebėjau rasti
Kaune, Pramonės Senukuose nesugebėjau rasti
Burbulines pleveles ziurekit kur laminatas grindim. Ji juk po laminatu klojas.
Užkibo čia man viena mintis dėl to šlapio vėlimo, tai net miegot naktį negaliu ramiai
http://www.4felts.com/
Šitam puslapyje nerealaus grožio kilimai, nu bet ne tame klausimas. Niekaip nesuprantu, kaip galima tokias tikslias formas suvelt tik šlapiai veliant? Gal Doseth teko susidurti kur nors užsienio seminaruose ar parodose? išduokit kas nors paslaptį, kaip ta vilna neišsibėgioja į šonus. Kiek supratau iš aprašymo, tai ji nenaudoja nei adatų, nei siuvinėja. Gal čia tas stebuklingas pušų muilas?
Ir dar tuo pačiu paklausiu. Perskaičiau, kad Vokietijoj vėlėjos naudoja nauja išradimą Turbo Filzer'į. Tai lyg ir ekologiškas skystis, kurį naudoja vietoj muilo (atrodo ir jo pagalba vilna veliasi 10 kart greičiau.
http://www.4felts.com/
Šitam puslapyje nerealaus grožio kilimai, nu bet ne tame klausimas. Niekaip nesuprantu, kaip galima tokias tikslias formas suvelt tik šlapiai veliant? Gal Doseth teko susidurti kur nors užsienio seminaruose ar parodose? išduokit kas nors paslaptį, kaip ta vilna neišsibėgioja į šonus. Kiek supratau iš aprašymo, tai ji nenaudoja nei adatų, nei siuvinėja. Gal čia tas stebuklingas pušų muilas?
Ir dar tuo pačiu paklausiu. Perskaičiau, kad Vokietijoj vėlėjos naudoja nauja išradimą Turbo Filzer'į. Tai lyg ir ekologiškas skystis, kurį naudoja vietoj muilo (atrodo ir jo pagalba vilna veliasi 10 kart greičiau.
Niu po ilgos pertraukos ir aš pasigirsiu...
Nusprendžiau irgi šiek tiek tobulėti iš karolių zonos, ir pabandžiau nusivelti tašiuką... Kaip aš jį vadinu, tai mano visapusiškas naujagimis, nes gėlytė taipogi pirmoji...
P.S. užsikabliavau, ryt bandysiu tapces velt
Nusprendžiau irgi šiek tiek tobulėti iš karolių zonos, ir pabandžiau nusivelti tašiuką... Kaip aš jį vadinu, tai mano visapusiškas naujagimis, nes gėlytė taipogi pirmoji...
P.S. užsikabliavau, ryt bandysiu tapces velt
Liuks tašiukas , man labai patiko
Tai ji dar uzsimane tiek visko, kad nezinau nei ka jai sakyti. Visu pirma, tai pasakiau, kad kitus uzsakymus neskubesiu, nes reikia pasveikti ir atgauti jegas. Toks vaizdas, kad reiks turet su ja reikalu ir dar labai ilgai.
[/quote]
tavo vietoje sakyciau kad kitu uzsakymu negaliu, pati matot kad atauga neleidzia...
QUOTE(knopkė @ 2006 11 26, 10:55)
Liuks tašiukas , man labai patiko
kaip smagu girdėt dėkui