Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

beje, kiek jus veliat ant formos - batukus, tases? as vos minute tikriausiai, kol vilna apkimba, nes jei ilgiau - labai siules susifomuoja, ir sunku jas panaikinti. esu viena eglute net vertus i kita puse, kad siules viduj liktu biggrin.gif
[/quote]
Oi, man pradzioje irgi likdavo siuliu doh.gif , bet va kai veliu nat shablono, svelniai "prilipinu dekora", dar kiek patrinu aplink viduri daugiau is abieju pusiu, tada shonus paslenku, patrinu, na , labai sunku paaiskint, bet ta vilna, kuri turetu buti ant krastu ir kur yra galimybe susiformuoti "kantams', slankioju ja ir vis patrinu svelniai...atip nebesusiformuoja siule...
LINADA, tavo eglutes ideja superine!Nesupyksi, jei namams pasidarysiu viena.... ax.gif

DOSETH, na tavo darbu kokyber ir originalumu tikrai niekas neabejoja. O del "Kandziu" kokybes tai nzn, isties as ju darbu nebuvau is arti maciusi per daug, tik mano minetos mokytojos, tai labai skrupulingai padaryti. Cia daug kas nuo zmogaus priklauso, jei jis is esmes yra kruopstus ir padaro darb aiki galo, tai ir veltinyje tai puikiai atsispindes...Pvz., zinau viena nestuke, kartu kursus lankem, taip skrupulingai ir pedantiskai sudeliojo vilna pries velinat, kad kilimelis tobulas gavosi, lygus lygus, ir visi jos tie keli pirmi darbai nuostabiai kruopstus.
Tai va, norejau pabrezti, kad ir -n metu veliantsio zmogelio darbai gali atrodyti nekokybiski, atmestinai padaryti.... g.gif
Aciu uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 25, 14:25)
LINADA, tavo eglutes ideja superine!Nesupyksi, jei namams pasidarysiu viena.... ax.gif

gali net dvi pasidaryti biggrin.gif
Atsakyti
o toms eglutėms kokį šabloną naudojat - iš burbulinės plėvelės? g.gif

Kaune, Pramonės Senukuose nesugebėjau rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 25, 16:00)
o toms eglutėms kokį šabloną naudojat - iš burbulinės plėvelės? g.gif

Kaune, Pramonės Senukuose nesugebėjau rasti doh.gif

Zanetux, tos pleveles radau sodo darzo prekese. ten metras kainuoja lyg ir 1.90. pabandyk ten paieskoti, tikrai rasi. per vargus didelius ir as radau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalita @ 2006 11 24, 12:19)
Sveikutes visos veliancios ir prijauciancios,
radau labai grazia vilna ir nutariau su jumis pasidalinti. Idedu nuoroda su palete My Webpage
Kadangi neradau forumuose tokios zinutes, tai nutariau pati parasyti.

Kainuoja 5 Lt/ 100g, veliasi puikiai (jau isbandziau). Ja parduoda Rasa tel 867163032.
Bus parduodama lapkričio 24-26 dienomis Lietuvos parodų centre "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius. 5 Korpusas, is kaires, reikia ieskoti angelo.
Ten mamu klubas pardavines savo rankdarbius, organizuos velimo pamokeles vaikams ir daug, daug visko...
Beje labai idomi programa: Litexpo.

ŠIEK TIEK KLAIDINGA INFORMACIJA
šiandien buvau ir pirkau vilną, bet ne po 5 lt. už 100 g, o po 7 lt.
prekiauja ir adatom po 2 lt. už vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RRita: 25 lapkričio 2006 - 15:46
QUOTE(RRita @ 2006 11 25, 16:42)
ŠIEK TIEK KLAIDINGA INFORMACIJA
šiandien buvau ir pirkau vilną, bet ne po 5 lt. už 100 g, o po 7 lt.
prekiauja ir adatom po 2 lt. už vieną.

tikrai? blink.gif gal kainas uzsikele nes dar reikia ir uz vieta moket? galbut jei is pacio zmogaus pirktum butu po 5lt? blush2.gif bet kaip gaila kad po 7lt ... verysad.gif
Atsakyti
ai o dar norejau paklausti... inernete radau sita nuoroda... ten yra tokia skiltis Free Felting Patterns ... kaip suprantu cia nemokami velimo pavyzdziai... bet kaip manote ar jie tikrai nemokami? ta prasme kad kai atsius ar nepaaiskes kad tex sumoketi ir uz kalaloga ir uz siuntimo islaidas.... kiek maciau galima ju uzsisakyti ir i lietuva... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2006 11 25, 15:19)
Zanetux, tos pleveles radau sodo darzo prekese. ten metras kainuoja lyg ir 1.90. pabandyk ten paieskoti, tikrai rasi. per vargus didelius ir as radau  thumbup.gif

ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
oi kiek mane siandien klausimu uzpuole doh.gif tai va dar vienas klausimas " unsure.gif gal kas nors turite koki pazystama staliu (ar kas ten tokie) kuris galetu padaryti tokisu kotelius adatelem ar nors zinote kur tokiu lietuvoje nusipirkti? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonbonkea: 25 lapkričio 2006 - 17:26
Kur Lietuvoj-nezinau,
bet tokiu ir panasiu galima uzsisakyti is ebay.com
Atsakyti
kad tip tai zinau bet e-bay ziaurios kainos turint galvoje kad dar tex paklot ir uz atsiuntima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 25, 19:18)
oi kiek mane siandien klausimu uzpuole  doh.gif  tai va dar vienas klausimas "  unsure.gif  gal kas nors turite koki pazystama staliu (ar kas ten tokie) kuris galetu padaryti tokisu kotelius adatelem ar nors zinote kur tokiu lietuvoje nusipirkti? user posted image

Tokį kotelį galima nusipirkti pvz. "Senukuose", kur parduodamos rankenos. Yra įvairiausių medinių bumbulų- rankenų stalčiams, spintelėms ir pan. Bet kaip tas adatas pritvirtinti tikrai neįsivaizduoju g.gif

Vakar pirmą kart bandžiau velti vaikiškus batukus ant kartono formos apsuktos lipnia juosta. Lyg kažką ir suvėliau panašaus į batuko formą. Bet gavosi l. nekokybiškas. Kai kur matosi siūlės + kadangi vilna nuolat slankiojo ant to kartono, ties kartoninio šablono kampais "išsikystėjo" vilnos sluoksniai, atsirado skylutės. Vėliau ant bambukinio kilimėlio, tai sukant į jį , vilna susiraukšlėdavo, gavosi kai kur pastorėjimai ax.gif Gal kas paaiškintų klaidas. Ačiū
Atsakyti