Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(mari4 @ 2006 11 24, 20:21)
o as veliu tik man patinkancius darbelius. ir visiskai vienodai, ka mano apie mane. jeigu velciau tik is reikalo ar "prievartos", tai mano darbeliai butu negyvi.  g.gif

Pritariu,
niekaip nesuvokiu, kaip galima velti "per prievarta"???Absurdas kazkoks...Kodel turetu velti nemeilam zmogui, dar izeidinejanciam?
Velimas turi buti tik malonumas!As veliu tik mieliems zmonems, draugams ir pazistamiems mirksiukas.gif doh.gif

DIVA,,kaip matau, esi batu profe visiska!Labai grazu!Ir sventiskai atrodo...

Ir dar: kodel taip tu Baltu kandziu daug kas nemegsta?PAs viena is ju kursuus lankiau, puiki, paprasta jauna moteris, turinti daug ziniu ir praktikos, o taip pat nora ismokinti. Jei taip jau bijotu konkurencijos, nedarytu kursu ir "neuzsiauginetu" konkurenciu...
O kad jos pradejo veltiniauti Lietuvoje, tai tiesa...dar pries gerus 5 metus veltinio karoliu paroda norejo surengti viena is ju, kai tuo metu jokiu veltinuku - karoliuku pedsaku nebuvo matyt...

Tiek. Geros kurybos!
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 24, 22:16)
Pritariu,
niekaip nesuvokiu, kaip galima velti "per prievarta"???Absurdas kazkoks...Kodel turetu velti nemeilam zmogui, dar izeidinejanciam?
Velimas turi buti tik malonumas!As veliu tik mieliems zmonems, draugams ir pazistamiems mirksiukas.gif  doh.gif

Negalima gyventi vien tik emocijomis.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 11 24, 23:20)
Negalima gyventi vien tik emocijomis.

Nu atleisk, jei mane izeistu, tai as didele spyga israityciau, o ne veltinio darbus daryciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 24, 22:31)
Nu atleisk, jei mane izeistu, tai as didele spyga israityciau, o ne veltinio darbus daryciau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiekvienas elgesi pagal save, bet as tai iki tokiu ozku(kuri izeide) lygio nesiruosiu nusileisti ir pradeti rietis ir svaidytis spygom.
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 11 24, 23:35)
Kiekvienas elgesi pagal save, bet as tai iki tokiu ozku(kuri izeide) lygio nesiruosiu nusileisti ir pradeti rietis ir svaidytis spygom.

Taaaaaaaip, kiekvienas pagal save:) ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dar norejau paklausti. Kai darot karolius, apyrankes ar kita darbeli, tai vistiek priderinate karoliuku.. O kur juos perkate? Gal bandete parsisiusti is lenkisku psl.?
Atsakyti
Siaip yra skyriai prekybos centruose, skirti rankdarbiams. Pvz., "Madoje", "Mandarine" Vilniuje, turguje taip pat galima rasti (Kalvariju, pvz., gerokai pigiau)
Atsakyti
As cia landzioju po tokius psl. panacius kaip musu lietuviskas rankdarbiai.com ir svaigstu. Ir jau viliojuosi uzsisakyti, bet bijau, kad galiu negauti siuntinuko.
Papildyta:
CIA, CIA....,
IR DAR CIA

Dar visko neapziurejau, bet gal yra situose psl. ir kitokiu dalykeliu.
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 24, 23:16)
Pritariu,
Velimas turi buti tik malonumas!As veliu tik mieliems zmonems, draugams ir pazistamiems mirksiukas.gif  doh.gif

DIVA,,kaip matau, esi batu profe visiska!Labai grazu!Ir sventiskai atrodo...

Ir dar: kodel taip tu Baltu kandziu daug kas nemegsta?PAs viena is ju kursuus lankiau, puiki, paprasta jauna moteris, turinti daug ziniu ir praktikos, o taip pat nora ismokinti. Jei taip jau bijotu konkurencijos, nedarytu kursu ir "neuzsiauginetu" konkurenciu...
O kad jos pradejo veltiniauti Lietuvoje, tai tiesa...dar pries gerus 5 metus veltinio karoliu paroda norejo surengti viena is ju, kai tuo metu jokiu veltinuku - karoliuku pedsaku nebuvo matyt...

Tiek. Geros kurybos!

Apie vėlimą, jau buvau pareiškus savo nuomonę biggrin.gif .

Baltom kandim Ačiū už spyrį. Galbūt niekada nebūčiau prisiruošus pirmai parodai. O nesveikas aukštinimas sudaro prastą nuomonę.
Kaina turi atitikti kokybę, idėją. O kai to trūksta......tai taip ir gaunas.
Ei žmones kamuoliukus ir vyniotinukus moka velti daugelis, o dar kiek išmoks. Va su kepurelėm, rankinėm jau kitaip. Apie rūbus ką ir kalbėt.
Baltų kandžių ir Strazdaitės sukurta kolekcija Vėjo malūnėlis dar kartą įrodė kad Lietuvoje nėra meistrų, veltinio sritį. (Stengiuosi ja tapti.) lotuliukas.gif
Mano sūnui 4su puse, +5mėn. Tai bus penki metai atgal, kai aš išvydau pirmajį spalvotą veltinį, tai ir buvo mano veltiniavimo pradžia. Kandžiukės man atrodo, pradėjau ankščiau.
Kažin ar jos atrado patį veltinį rolleyes.gif

Nieko skandinavijoj ir yra nusivylimu ir abydos, girdijau savo ausikėm mirksiukas.gif
Kas pirmas, kas antras, gink Die ne paskutinis.

Va čia kažkaip nelabai.....
http://ct.svs.lt/7md...=...&st_id=6477
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DOSETH: 25 lapkričio 2006 - 01:02
Jūs tikros šaunuolės wub.gif
Atsakyti
rožės arbatinyje, Sraigutė-liux darbeliai
Nonna-be zodziu. atrodo kaip paisyta. tikriausiai nemazai kantrybes pareikalavo....
Diva - nuostabus, saldus ir skanus batukai - o nufotografuota taip, kad viskas tarodo kaip is pasakos.....

QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 24, 22:16)

daug kas gyvenime TURI buti vienaip ar kitaip, daznai taip nebuna kaip turi biggrin.gif
Ir dar: kodel taip tu Baltu kandziu daug kas nemegsta?

ne paciu kandziu, o kalbu apie jas laugh.gif tiksliau ne paciu kalbu, o tu kalbu tono wink.gif
uzmirsau kas klause apie karoliuku prisiuvima...imu zilkute, perlenkiu ja pusiau, perveriu per adata, gale gaunasi tokia kilpute, kai siunu - per ja perveriu - gaunasi pukus mazgelis, kuris nesimato, ant jo uzsiunu karoliuka pirmaji ir taip galutinai paslepiu...baigusi siuvineti, mazgeli darau po karoliuku, o pacius galus paslepiu - praduriu per visa karoliuka, itempiu zilka ar siula, nukerpu, kadangi itemptas, tai galiukas sulenda i karoliuka atgal ir niekur jokiu mazgeliu, galiuku nesimato wink.gif
nieko naujo wink.gif
user posted image
Papildyta:
beje, kiek jus veliat ant formos - batukus, tases? as vos minute tikriausiai, kol vilna apkimba, nes jei ilgiau - labai siules susifomuoja, ir sunku jas panaikinti. esu viena eglute net vertus i kita puse, kad siules viduj liktu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 25 lapkričio 2006 - 11:23
QUOTE(linada @ 2006 11 25, 12:19)

beje, kiek jus veliat ant formos - batukus, tases? as vos minute tikriausiai, kol vilna apkimba, nes jei ilgiau - labai siules susifomuoja, ir sunku jas panaikinti. esu viena eglute net vertus i kita puse, kad siules viduj liktu biggrin.gif

labas rytas:)

o tu su meile, su meile paglostyk:)))))

siules ussiformuoja, kartais matosi, bet siaip kai nuimu nuo formos pirmiausia jas ir glostau ir dazniausiai nelieka. Nors nuo formos tai siaip greitai nuimu- vos tik prikimba dekoras.

smile.gif

Atsakyti