Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(larina @ 2006 11 24, 13:09)
ROOMA, nesimato nuotraukos ir vakar nesimate.

Norejau paklausti, kaip isiuti i rankinuka uztrauktuka. Jei jau buvo parasyta, tai parasykit, kad jau buvo, tai bandysiu pati ieskoti.
Aciu.

As tai siuviu uztrauktuka (siuvimo masina) prie pamusalo, o po to rankomis smulkiai prisiuvu pie rankinuko. O kartais ir masina siuvu rankinuko, jeigu ta matoma siule netrukdo rankinuko isvaizdai. Siam rankinukui viska siuvau masinarankine
Papildyta:
Uzmirsau dar prideti, kad paziuretum veltiniautoju forume, gal ten rasi informacijos
Atsakyti
naujausios pirstines smile.gif
user posted image
Atsakyti
rozes arbatinyje - fantastiskos pirstines, tokios linksmos ir mielos thumbup.gif
Atsakyti
Na ir iklimpau prie tavo nuorodu Doseth! Grazu. Sedeciau dar, bet darbai laukia ir sazine labai pradejo grauzti.
Atsakyti
Paaiskinkit man, naujai iskeptai veltinio megejai, kaip ant suveltu bumbuliuku prisiuti karoliukus? Man nedaeina, vis zilka matos, mazgeliai matos....
Atsakyti
Cia liemene mazajai, kur sonus kirpau, ir juostele suraisiojau:)
user posted image
Cia komplektas: kepure ir pseudo-pirstines:)
user posted image
Ir shalis, veltas ant kinisko silko:)
user posted image

Tai tiek naujoviu:)
turiu ir bata nuvelusi, sunui tapkute, tiksliau, taciau pameciau sablona, ir antros nedristu velt doh.gif

O dukters liemene teks padovanot mazesniam leliui lotuliukas.gif
Atsakyti
kokie groziai thumbup.gif man tai kepuriuka sir pirstines labiausiai patiko lotuliukas.gif nu bet ir liemene tokia mielute wub.gif
Atsakyti
Mano naktinis darbas 4u.gif
Bus rankinukas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 11 24, 18:47)
Mano naktinis darbas  4u.gif
Bus rankinukas  rolleyes.gif

Vau, nu cia tai puikumelis!Liuks!
Atsakyti
Sveikos:)

ai kiek graziu darbeliu penktadienio vakarui. as irgi turiu kruva slepeciu demonstracijai:

user posted image

user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 11 23, 16:30)
Larina,  esi nėštukė ir labai jautri...  Pasistenk nurimti...  Gerai suprantu, kad jautiesi bjauriai.
Jei nori būti profesionalė velianti pagal užsakymus, turėtum padaryti šį užsakymą.  Ne šiandien, o rytoj, po keleto dienų, kai emocijos aprims.  Geriausia reklama pas mus yra rekomendacijos perduodamos iš lūpų į lūpas... Jei pasakysi, kad negali padaryti užsakymo, nes tau nepatinka užsakovė, gali užsitarnauti "pasikėlusios menininkės" vardą.  Jei jau renkiesi velti pagal užsakymus, reikia susitaikyti su mintim, kad kartais reikės velti "per prievartą", reikės padaryti darbelį, kuris visiškai neatitinka tavo skonio ir pan. 

4u.gif

o as veliu tik man patinkancius darbelius. ir visiskai vienodai, ka mano apie mane. jeigu velciau tik is reikalo ar "prievartos", tai mano darbeliai butu negyvi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2006 11 24, 17:43)
Paaiskinkit man, naujai iskeptai veltinio megejai, kaip ant suveltu bumbuliuku prisiuti karoliukus? Man nedaeina, vis zilka matos, mazgeliai matos....

As siuvu karoliukus siulu, tokios spalvos kaip rutuliukas. Mazgelius itempiu i rutuliuka ir dar toj vietoj uzsiuvu karoliuka, nesimato. Anksciau siuvau zilkiniu siulu, bet ji kazkiek issitampo, todel perejau prie siulo.

apyranke su karoliukais
Atsakyti