Aciu merginos, kad pasaket savo nuomones. Praverte man jos.
Dabar siek tiek viskas atsulgo ir jau eisiu bandyti velt. Kalbejau su ta drauge, tai ji sake, kad ji taip bendrauja su visais- aplinkiniais, darbuotojais, vaikais, vyru, tevais ir ji net nesuprato, kad mane izeide. Nu ka dabar. Kaip sakoma, kad "duok durniui kelia". Nenusileisiu iki tokio lygio ir padarysiu uzsakyma. Beje, ji tik vakar vakare paprase, bet as tik siandien pajegiau pas ja nuvaziuoti, o ryt jau jai reikia tu darbeliu.
Jei zmogus nesupranta, tai ir jau niekad nesupras ir del tokiu asmenybiu tikrai pasistengsiu nesinervuoti ir visus jausmus uzgniauzti, o daryti savo darba.
QUOTE(larina @ 2006 11 23, 15:04)
SAULALA, darbeliai tikrai puikus. O ta zalia spalva, tai mane veza
GUGILE, manau, kad tikrai neverta su tokiu zmogumi bendrauti, bet ar jam ta uzsakyma padaryti ar ne? As dabar sedziu ir zliumdama galvoju ar paskambinti pasakyti, kad nedarysiu ar sukandus dantis padaryti ir daugiau nieko nebedaryti.
Papildyta:
As galiu viska papasakoti.
Susirado tas zmogus mane per savo darbuotoja(tipo sefe). Tvarkiausi as savo reikalus ir uzsukau susiderinti ko ji nori. To asmenio dar nebuvo, tai pasikalbejom su savo pazystama. Pasikalbejom apie darbus, jos vaikus, mano nestuma. As laukiuosi ir jau pradejau skaiciuoti 5men., bet labai mazai matosi, nes esu laibai liesa ir svorio nepriaugau.
Drizo ta sefe(kliente). Aptarem ko ji nori ir t.t Ir paskui ta mano pazystama sako. Matai kaip jai(man) gerai. Kudute, o jau 5 men. laukiasi ir su pirma buvo kudute.
O ta sefe(mes gyvenam nedideliam mieste ir vieni kitus is matymo zinom) ir sako: JO KAZKA ATSIMENU, KAD TRAGISKAI ATRODE. UZPAKALI KAZKOKI DU STRYPAI(kojos), O PRIEKI ATAUGA. (atauga, tai pilvas, kuriame gyveno mano dukryte)
va cia man izeidimas.
GUGILE, manau, kad tikrai neverta su tokiu zmogumi bendrauti, bet ar jam ta uzsakyma padaryti ar ne? As dabar sedziu ir zliumdama galvoju ar paskambinti pasakyti, kad nedarysiu ar sukandus dantis padaryti ir daugiau nieko nebedaryti.
Papildyta:
Susirado tas zmogus mane per savo darbuotoja(tipo sefe). Tvarkiausi as savo reikalus ir uzsukau susiderinti ko ji nori. To asmenio dar nebuvo, tai pasikalbejom su savo pazystama. Pasikalbejom apie darbus, jos vaikus, mano nestuma. As laukiuosi ir jau pradejau skaiciuoti 5men., bet labai mazai matosi, nes esu laibai liesa ir svorio nepriaugau.
Drizo ta sefe(kliente). Aptarem ko ji nori ir t.t Ir paskui ta mano pazystama sako. Matai kaip jai(man) gerai. Kudute, o jau 5 men. laukiasi ir su pirma buvo kudute.
O ta sefe(mes gyvenam nedideliam mieste ir vieni kitus is matymo zinom) ir sako: JO KAZKA ATSIMENU, KAD TRAGISKAI ATRODE. UZPAKALI KAZKOKI DU STRYPAI(kojos), O PRIEKI ATAUGA. (atauga, tai pilvas, kuriame gyveno mano dukryte)
va cia man izeidimas.
Ei nereikia nervintis. Tikriausiai ji vaikų neturi, o jai turi tai sunkus nėštumas, arba svorio priaugo dėlto pavydas bambą griaužia.
Taip kaip kažkada čia forume pasakė kad aš pagiežinga. Taip. Kaip šauksi taip ir atsilieps. Kai paskambins savo užsakymo taip jai ir pasakyk kad per tuos du strypus, o dar ta atauga, nesugebėjau padaryti jūsų užsakymo. Va ir tegu gauna atgal su šlapiu maišu.
Noreciau parodyti savo naujausia kaklo papuosala ir paprasyti jusu patarimo, ka padaryti ,kad jis laikytusi ant kaklo. As sumasciau pritaisyti kapronini kaspineli, bet gal dar kas turit kokiu ideju.
Bandau eilini karta kelti nuotraukyte, gal si karta pasiseks.
Bandau eilini karta kelti nuotraukyte, gal si karta pasiseks.
gera nuoroda apie kilimu velima http://www.wool-bulb.com/ruki.html
čia daug vėlimo meistrų. Visai dienai užteks peržiūrėt
http://www.fiberart.net/feltmaker.html
http://www.peak.org/...rtist_links.htm
http://www.feltmaker...onnections.html
Dažnai kartojas jūsų nuorodos. kai kurios
http://www.fiberart.net/feltmaker.html
http://www.peak.org/...rtist_links.htm
http://www.feltmaker...onnections.html
Dažnai kartojas jūsų nuorodos. kai kurios
Sveikutes visos veliancios ir prijauciancios,
radau labai grazia vilna ir nutariau su jumis pasidalinti. Idedu nuoroda su palete My Webpage
Kadangi neradau forumuose tokios zinutes, tai nutariau pati parasyti.
Kainuoja 5 Lt/ 100g, veliasi puikiai (jau isbandziau). Ja parduoda Rasa tel 867163032.
Bus parduodama lapkričio 24-26 dienomis Lietuvos parodų centre "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius. 5 Korpusas, is kaires, reikia ieskoti angelo.
Ten mamu klubas pardavines savo rankdarbius, organizuos velimo pamokeles vaikams ir daug, daug visko...
Beje labai idomi programa: Litexpo.
radau labai grazia vilna ir nutariau su jumis pasidalinti. Idedu nuoroda su palete My Webpage
Kainuoja 5 Lt/ 100g, veliasi puikiai (jau isbandziau). Ja parduoda Rasa tel 867163032.
Bus parduodama lapkričio 24-26 dienomis Lietuvos parodų centre "Litexpo", Laisvės pr. 5, Vilnius. 5 Korpusas, is kaires, reikia ieskoti angelo.
Ten mamu klubas pardavines savo rankdarbius, organizuos velimo pamokeles vaikams ir daug, daug visko...
Vakar ikeliau nuotaruka, osiandien jos nera. Bandau vel.
Papildyta:
Ir vel as. Ikeliau nuotrauka, tai ir senoji atsirado - keista.
Larina, grazus darbelis gavosi, nors buvai pikta ir nusivylusi. Vadinasi padirbejai su savimi gerai. Saunuole.
Papildyta:
Ir vel as. Ikeliau nuotrauka, tai ir senoji atsirado - keista.
Larina, grazus darbelis gavosi, nors buvai pikta ir nusivylusi. Vadinasi padirbejai su savimi gerai. Saunuole.
va cia man izeidimas.
[/quote]
Siaubas. Net susinervinau. Tada jau geriau su ta grubijanka daugiau nebendrauti....arba padaryk jai užsakymą kokį nors pamokantį - pvz. gėlytę , kurioje vietoj viduriuko užpakaliukas arba kiaulės knysliuke.....užjaučiu tave, kad turėjai nervuotis savo padėty - neliūdėk daugiau .
va cia man izeidimas.
[/quote]
Siaubas. Net susinervinau. Tada jau geriau su ta grubijanka daugiau nebendrauti....arba padaryk jai užsakymą kokį nors pamokantį - pvz. gėlytę , kurioje vietoj viduriuko užpakaliukas arba kiaulės knysliuke.....užjaučiu tave, kad turėjai nervuotis savo padėty - neliūdėk daugiau .
[quote=Runciuke,2006 11 24, 12:18]
[/quote]
[/quote]
Tai ji dar uzsimane tiek visko, kad nezinau nei ka jai sakyti. Visu pirma, tai pasakiau, kad kitus uzsakymus neskubesiu, nes reikia pasveikti ir atgauti jegas. Toks vaizdas, kad reiks turet su ja reikalu ir dar labai ilgai.
[/quote]
[/quote]
Tai ji dar uzsimane tiek visko, kad nezinau nei ka jai sakyti. Visu pirma, tai pasakiau, kad kitus uzsakymus neskubesiu, nes reikia pasveikti ir atgauti jegas. Toks vaizdas, kad reiks turet su ja reikalu ir dar labai ilgai.
QUOTE(Natalita @ 2006 11 24, 13:19)
Sveikutes visos veliancios ir prijauciancios,
Ačiū už info. O koks klubas yra mamų klubas? SM forumietės klube ar kas kitas?