SAULALA, darbeliai tikrai puikus. O ta zalia spalva, tai mane veza
GUGILE, manau, kad tikrai neverta su tokiu zmogumi bendrauti, bet ar jam ta uzsakyma padaryti ar ne? As dabar sedziu ir zliumdama galvoju ar paskambinti pasakyti, kad nedarysiu ar sukandus dantis padaryti ir daugiau nieko nebedaryti.
Papildyta:
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 23, 13:50)
Man atrodo daugelis žmonių savaip supranta įžeidimą. Tas pats dalykas gali vieną labai įžeisti, o kitam, stipresniam gali būti nė motais. Čia turbūt nuo įžeidumo laipsnio priklauso. O gal aš ir klystu...
As galiu viska papasakoti.
Susirado tas zmogus mane per savo darbuotoja(tipo sefe). Tvarkiausi as savo reikalus ir uzsukau susiderinti ko ji nori. To asmenio dar nebuvo, tai pasikalbejom su savo pazystama. Pasikalbejom apie darbus, jos vaikus, mano nestuma. As laukiuosi ir jau pradejau skaiciuoti 5men., bet labai mazai matosi, nes esu laibai liesa ir svorio nepriaugau.
Drizo ta sefe(kliente). Aptarem ko ji nori ir t.t Ir paskui ta mano pazystama sako. Matai kaip jai(man) gerai. Kudute, o jau 5 men. laukiasi ir su pirma buvo kudute.
O ta sefe(mes gyvenam nedideliam mieste ir vieni kitus is matymo zinom) ir sako: JO KAZKA ATSIMENU, KAD TRAGISKAI ATRODE. UZPAKALI KAZKOKI DU STRYPAI(kojos), O PRIEKI ATAUGA. (atauga, tai pilvas, kuriame gyveno mano dukryte)
va cia man izeidimas.