Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(ievuschka @ 2006 11 23, 10:40)
Nuoroda neatsidaro... cray.gif

Aha jau nebeatsidaro. Palikau nuomone savo lotuliukas.gif
Iš jų parašymo, galima suprasti kad veltinį pradėjo grupė Baltos kandys ir veltinį gali velti tik su aukštuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 11 23, 09:56)
Taip, jeigu tam pačiam mieste gyveni, užsakymą greit surenka, o jei kitam, tai va aš jau visa savaitė laukiu  verysad.gif

na, jei tam paciam mieste gyveni- tai vaziuoji pats ir pasiimi- niekas nesiuncia..smile.gif))
O jei ilgiau laukiat- gal tiesiog ne viska turejo..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 11 23, 10:56)
Taip, jeigu tam pačiam mieste gyveni, užsakymą greit surenka, o jei kitam, tai va aš jau visa savaitė laukiu  verysad.gif

tai kad aš Šilutės raj. gyvenu.Matyt man pasisekė.
Atsakyti
doseth, o kada tu pradejai velt? ir kaip ismokai? ka tau paciai mieliausia velt? paziurejau siandien labai graziu kepuraiciu, taip noriu beretes, bet zinau, kad kol kas dar ne man, per sudetinga... bet ir pirkt per brangu unsure.gif nu ka darysi, reik matyt palaukt dar... doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti visu jusu nuomones, o ipatingai tu, kurios savo darbelius pardavineja.
Sakykim ten zmogus susizino, kad jus velete ir jis nori kazkokio darbo ir jam reikia.. Ir jei jus samoningai izeidzia(pirma kart susitikes zmogus. siaip is matymo zinojes) Kaip jus elgetes? Ar jums buvo taip kada nutike? Bet as kalbu apie tokiu stipru izeidima.
Atsakyti
QUOTE(mėlinytė @ 2006 11 23, 08:56)

as irgi siuntinukus gaunu per 3 dienas, nors gyvenu 200 km nuo vilniaus:)
Papildyta:
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 23, 09:47)
Aha jau nebeatsidaro. Palikau nuomone savo lotuliukas.gif
Iš jų parašymo, galima suprasti kad veltinį pradėjo grupė Baltos kandys ir veltinį gali velti tik su aukštuoju lotuliukas.gif

o man atsidare, nu ne koks tas straipsnis nelabai ka gero ten parase, o kaip komentaruose sakoma pradzia buvo pas musu protevius ir nereikia savintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 23, 13:35)
as irgi siuntinukus gaunu per 3 dienas, nors gyvenu 200 km nuo vilniaus:)

As ir siuntinukus gaunu labai greitai, nors gyvenu 200km nuo Vilniaus. As tai galvoju, kad tie siuntinukai veluoja del pasto klaidu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(larina @ 2006 11 23, 13:32)
Noriu paklausti visu jusu nuomones, o ipatingai tu, kurios savo darbelius pardavineja.
Sakykim ten zmogus susizino, kad jus velete ir jis nori kazkokio darbo ir jam reikia.. Ir jei jus samoningai izeidzia(pirma kart susitikes zmogus. siaip is matymo zinojes) Kaip jus elgetes? Ar jums buvo taip kada nutike? Bet as kalbu apie tokiu stipru izeidima.

na as daugiau pasistengciau su tuo zmogumi nesusitikti, jei jau taip elgiasi gal neverta bendrauti?
Atsakyti
Mano skylėtas kūrinys (Doseth, čia pagal vieną tavo darbą blush2.gif ):

user posted image

O čia mano vyras padarė wub.gif (bus sagė tai skraistei):

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Man atrodo daugelis žmonių savaip supranta įžeidimą. Tas pats dalykas gali vieną labai įžeisti, o kitam, stipresniam gali būti nė motais. Čia turbūt nuo įžeidumo laipsnio priklauso. O gal aš ir klystu...
Atsakyti
Laaaaaaabai graži ir skaraistė ir sagė skraistei. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
SAULALA, darbeliai tikrai puikus. O ta zalia spalva, tai mane veza thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

GUGILE, manau, kad tikrai neverta su tokiu zmogumi bendrauti, bet ar jam ta uzsakyma padaryti ar ne? As dabar sedziu ir zliumdama galvoju ar paskambinti pasakyti, kad nedarysiu ar sukandus dantis padaryti ir daugiau nieko nebedaryti.

Papildyta:
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 23, 13:50)
Man atrodo daugelis žmonių savaip supranta įžeidimą. Tas pats dalykas gali vieną labai įžeisti, o kitam, stipresniam gali būti nė motais. Čia turbūt nuo įžeidumo laipsnio priklauso. O gal aš ir klystu...

As galiu viska papasakoti.
Susirado tas zmogus mane per savo darbuotoja(tipo sefe). Tvarkiausi as savo reikalus ir uzsukau susiderinti ko ji nori. To asmenio dar nebuvo, tai pasikalbejom su savo pazystama. Pasikalbejom apie darbus, jos vaikus, mano nestuma. As laukiuosi ir jau pradejau skaiciuoti 5men., bet labai mazai matosi, nes esu laibai liesa ir svorio nepriaugau.
Drizo ta sefe(kliente). Aptarem ko ji nori ir t.t Ir paskui ta mano pazystama sako. Matai kaip jai(man) gerai. Kudute, o jau 5 men. laukiasi ir su pirma buvo kudute.
O ta sefe(mes gyvenam nedideliam mieste ir vieni kitus is matymo zinom) ir sako: JO KAZKA ATSIMENU, KAD TRAGISKAI ATRODE. UZPAKALI KAZKOKI DU STRYPAI(kojos), O PRIEKI ATAUGA. (atauga, tai pilvas, kuriame gyveno mano dukryte)
va cia man izeidimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo larina: 23 lapkričio 2006 - 14:04