Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Tai kad niekas ten nepasileidzia. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 22, 22:50)
Tai kad niekas ten nepasileidzia. blush2.gif

Man pasileidžia..gal pas tave programėlių kokių nėra..ar kažkas kito "kompiuterastiško" g.gif
Atsakyti
jei rasiu ikelsiu ziedeli veliau wink.gif bet ten nieko blatno paprastu paprasciauisa vilnos ziedelis doh.gif
Atsakyti
Sveikos, maciau laida, paziurejau per interneta, nes labai jau rupejo blush2.gif
Regina saunuole! thumbup.gif
o cia mano paskutiniai darbeliai rinkinukas pusseserei smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
kazin, kodel fotkes skirtingu dydziu gavos lotuliukas.gif
Papildyta:
aj, dar jei apie ziedus prakalbot, tai mano drauge parsiveze zieda is Vokietijos, jis visas veltas, manau drauge nesupyks, jei idesiu fotke ax.gif gal ka ideju kokiu kils smile.gif
user posted image
Atsakyti
norėjau paklausti dėl tos internetinės parduotuvės rankdarbiai.com ax.gif
gal kuri iš jūsų su ja susijusi?
Ten mačiau kažkokį silikoninį siūlą, tai jis turbūt karoliukams prisiūti skirtas, ar ne unsure.gif

reikės apsipirkti ten, tik aišku nesinorėtų labai ilgai užsakytų daiktų laukt ax.gif
kažkas rašė, kad 10 d laukė blush2.gif
Atsakyti
silikoninis siulas panasus i gumyte wink.gif tamposi ir yra storesnis, bet kartu persvieciamas. bet tikrai ne zilka wink.gif
beje, ziedelio nebeturiu, bet jis buvo kaip sitas viduriukas gelytej wink.gif
user posted image
Atsakyti
http://ct.svs.lt/7md...=...&st_id=6477

Aplamai apie veltininikes biggrin.gif
Atsakyti
Zanetux, o kam tau to siulo is rankdarbiai.com. Juk gali pati Kaune nusipirkti Pasimatyme siuluose. Ten jis ne karoliukams siuvineti, o jau padarytiems karoliams suverti. Jis atrodo a le plona plona gumyte- siulas.
Parduodamas visa spulyte mirksiukas.gif

Zilkute karoliukams siuvineti taip pat gali nusipirkti ten. Buna juodos ir baltos spalvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 22 lapkričio 2006 - 23:37
QUOTE(kazyte @ 2006 11 22, 23:31)
Zanetux, o kam tau to siulo is rankdarbiai.com. Juk gali pati Kaune nusipirkti Pasimatyme siuluose. Ten jis ne karoliukams siuvineti, o jau padarytiems karoliams suverti. Jis atrodo a le plona plona gumyte- siulas.
Parduodamas visa spulyte  mirksiukas.gif

Zilkute karoliukams siuvineti taip pat gali nusipirkti ten. Buna juodos ir baltos spalvu.

ačiū 4u.gif

buvau ten vakar, bet pasiėmiau tik karoliukų, dar tos silikonionės virvelės, bet mažai turėjo unsure.gif
Bet šiaip dar vielutės normalios norėčiau, spaustukų - o jų ten nelabai man galėjo pasiūlyti, be to raudonos vulnelės noriu, nes Taikos pr gavau tik juodos sluoksnos, kuri sunkokai veliasi šlapiai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanetux @ 2006 11 23, 01:04)
norėjau paklausti dėl tos internetinės parduotuvės rankdarbiai.com ax.gif
gal kuri iš jūsų su ja susijusi?
Ten mačiau kažkokį silikoninį siūlą, tai jis turbūt karoliukams prisiūti skirtas, ar ne unsure.gif

reikės apsipirkti ten, tik aišku nesinorėtų labai ilgai užsakytų daiktų laukt ax.gif
kažkas rašė, kad 10 d laukė blush2.gif

Aš penktadienį padariau užsakymą ,šeštadienį pervedžiau pinigus,otrečiadienį prieš pietus jauturėjau siuntinį
Atsakyti
Taip, jeigu tam pačiam mieste gyveni, užsakymą greit surenka, o jei kitam, tai va aš jau visa savaitė laukiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 22, 23:26)

Nuoroda neatsidaro... cray.gif
Atsakyti