Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(fainute25 @ 2006 11 22, 15:49)
tapkute, tapces labai fainos, o as nikai psekanciu neprisiruosiu pradeti, uztat nemazai zaisliuku jau prisidariau naujiems metams dovaneliu:)o apie koki susipazinima eina kalba?gal ir man tiktu, ir as noreciau blush2.gif

aš tiksliai ir nežinau biggrin.gif
Tiesiog paaiškėjo, kad su ievushka tame pačiame rajone gyvenam atrodo biggrin.gif O susitikti tai kuo daugiau tuo geriau 4u.gif Man patinka susipažinimai gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 22, 16:50)
ai o as siandien susimasciau kad labai noreciau velto zieduko taciau net nenumanau kaip gi pasigaminti...  blush2.gif  gal bus ideju?  4u.gif

Ar tu nori žiedelio kaip papuošalo ant piršto? Tuomet sausuoju būdu patarčiau daryti, su adatomis.
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 11 22, 16:21)
Ar tu nori žiedelio kaip papuošalo ant piršto?  Tuomet sausuoju būdu patarčiau daryti, su adatomis.

agam noriu papuosaliuko... bet bandziau su adatom ie nikeo gero neisejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 22, 15:50)
ai o as siandien susimasciau kad labai noreciau velto zieduko taciau net nenumanau kaip gi pasigaminti...  blush2.gif  gal bus ideju?  4u.gif

Aprašymas yra čia kaip daryti žiedą ir paveiksliukai wink.gif Tikiuosi angliškai moki. Jei ne, tai principas yra tas, kad velia tiesiai ant pirsto smile.gif
user posted image Šitas labai gražus smile.gif Ir aš jau užsimaniau biggrin.gif eisiu bandyt tuoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 22, 16:24)
Aprašymas yra čia kaip daryti žiedą ir paveiksliukai wink.gif Tikiuosi angliškai moki. Jei ne, tai principas yra tas, kad velia tiesiai ant pirsto smile.gif
user posted image Šitas labai gražus smile.gif Ir aš jau užsimaniau biggrin.gif eisiu bandyt tuoj  mirksiukas.gif

oi labai aciu wub.gif kazka skaiciau... kazka supratau... na o jeigu ka sauksiu ir klasuiu lotuliukas.gif
Atsakyti
ziedeliui paprasciausiai paimk stora gija ir ja sujunk - na ziedeli padaryk ir velk -sukinek, trink i bambuka, is pradziu svelniai, po to stipriau. tik zinoma zymiai didesni skersmeni nei tavo pirstas ;)tiesa, savo pirmuoju ziedeliu veltinio labai dziaugiausi wub.gif malonu nesioti, tik va beda, kad priziureti labai reikia - su juo indu nepaplausi. o man tas labai trukde - nesu pratusi apie ziedus sokineti, nusiimineti, uzsidejineti. todel ir ziedelio velto nebenesioju....
Atsakyti
tikrai? wub.gif o gal turi foto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 22, 18:29)
ziedeliui paprasciausiai paimk stora gija ir ja sujunk - na ziedeli padaryk ir velk -sukinek, trink i bambuka, is pradziu svelniai, po to stipriau. tik zinoma zymiai didesni skersmeni  nei tavo pirstas ;)tiesa, savo pirmuoju ziedeliu veltinio labai dziaugiausi wub.gif malonu nesioti, tik va beda, kad priziureti labai reikia - su juo indu nepaplausi. o man tas labai trukde - nesu pratusi apie ziedus sokineti, nusiimineti, uzsidejineti. todel ir ziedelio velto nebenesioju....

Nu nu nu, labai jau smalsu blush2.gif (juk mes jau tokios dauguma rolleyes.gif laugh.gif ), kaip tai nuotraukėlę norėtųsi pamatyti wink.gif
Atsakyti
nu negaliu nepasigyrus bigsmile.gif blush2.gif katik baigiau velti savo pirmasias tapkutes ax.gif gaila neturiu fotoaparato verysad.gif bet visvien sedziu dabar laiminga iki ausu bigsmile.gif
Atsakyti
Prašau patarimo:

Kuo geriau siūti karoliukus prie veltinio - siūlu ar valu ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 22, 20:18)
Prašau patarimo:

Kuo geriau siūti karoliukus prie veltinio - siūlu ar valu ?
user posted image

as tai asmeniskai valu siunu... jo ir nesimato o ir tvirciau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2006 11 22, 13:12)
Ech, ir vėl nematysiu  verysad.gif Nebeliko gyvenime laiko nei pramogoms, nei rankdarbiams, nei apskritai poilsiui  doh.gif

Kas nematėt galit pamatyt tep:
http://www.lrt.lt/ -> spaudziat viršuj ant "TELEVIZIJA" -> kairėje ant "Laidų archyvas" -> pasirenkat lapkričio 20 d. -> iškrenta TV ir radijo laidų archyvas spaudžiat ant 19.36 Tarp mūsų moterų -> ir nuo 28 min 13 s rodo apie Doseth

P.S. Taip galima žiūrėt daugumą LTV laidų...
Atsakyti