Divena ir nneringa darbeliai NUOSTABŪS
Vis galvojau galvojau po jūsų tos diskusijos ar rodytis ar ne... Sugalvojau, kad pasirodysiu. Naujos tapcės Be sparnų
tapkute ir gerai, kad pasirodei, nes labai grazios tapces. Taip pametejai ideja dekorui. Labai jau drazus ir subtilus dekoras. Dar labai patinka, kad padukai tamsus.
nneringa - labai gražios gėlės man gražiausia ta viršuj dešinėj
tapkute - jau kokios tapcės
(man atrodo,kad mes kažkur labai šalia gyvenam, gal kokį susipažinimą kada )susiorganizuokim?
(man atrodo,kad mes kažkur labai šalia gyvenam, gal kokį susipažinimą kada )susiorganizuokim?
Toms kurios praziopsojo ar del kitu priezasciu negalejo ziureti ir kurios nori dar padziuginti akis ir sirdi - po 10 minuciu kartos "moteru laime"
Ech, ir vėl nematysiu Nebeliko gyvenime laiko nei pramogoms, nei rankdarbiams, nei apskritai poilsiui
apie regina doseth rode nu faina, tikriausiai jus jau apdiskutavot, bet smagi man moteris del to, kad matosi kantri ir nepasiduodanti, tai tai yra vertybe, manau, saunuole nu bet tavo mergytes tapkyciu negaliu nepagirt labai patiko, nors siaip esu isranki tapkem...
QUOTE(Minesota @ 2006 11 22, 13:47)
Dekoras labai fainas. Man pirma mintis buvo - tapkutės su tvorele .
Na ačiū ačiū
Man irgi į tvorelę panašu
Jau atidaviau jas, tai labai patiko ir naujiems šeimininkams jų
QUOTE(JulieTa @ 2006 11 22, 14:12)
apie regina doseth rode nu faina, tikriausiai jus jau apdiskutavot, bet smagi man moteris del to, kad matosi kantri ir nepasiduodanti, tai tai yra vertybe, manau, saunuole nu bet tavo mergytes tapkyciu negaliu nepagirt labai patiko, nors siaip esu isranki tapkem...
net į darbą po pietų vėlavau , bet baigiau žiūrėti visą laidą . Dabar dar didesnis azartas užvaldė velti velti velti ir dar kartą velti .
Šiandien pasipuošusi savo veltu šaliku į darbą atėjau, na su tuo kur dar šlapią jums demonstravau, net nesitikėjau , kad sulauksiu tiek pagyrų, kurios aišku labai jau paglostė .
tapkute tapkutės superinės .
Vakar buvau susimaniusi velti pirštuotas pirštines, bet atsidūrė šiukšlių dėžėje. Nepasisekė, nes blogai išdėliojau vilną . Prisijungiau į veltiniautojų forumą ir radau vaizdinės medžiagos, t.y. pirštinės pagal *Divą*. Dabar jau viskas aišku, kaip ir ką daryti. Vistiek artimiausiu metu dar bandysiu .
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 22, 13:01)
galima galima
tapkute, tapces labai fainos, o as nikai psekanciu neprisiruosiu pradeti, uztat nemazai zaisliuku jau prisidariau naujiems metams dovaneliu:)o apie koki susipazinima eina kalba?gal ir man tiktu, ir as noreciau
ai o as siandien susimasciau kad labai noreciau velto zieduko taciau net nenumanau kaip gi pasigaminti... gal bus ideju?