Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Divena ir nneringa darbeliai NUOSTABŪS wub.gif thumbup.gif
Vis galvojau galvojau po jūsų tos diskusijos ar rodytis ar ne... Sugalvojau, kad pasirodysiu. Naujos tapcės smile.gif Be sparnų smile.gif
user posted image
Atsakyti
tapkute ir gerai, kad pasirodei, nes labai grazios tapces. Taip pametejai ideja dekorui. Labai jau drazus ir subtilus dekoras. Dar labai patinka, kad padukai tamsus.
Atsakyti
nneringa - labai gražios gėlės thumbup.gif man gražiausia ta viršuj dešinėj biggrin.gif

tapkute - jau kokios tapcės wub.gif
(man atrodo,kad mes kažkur labai šalia gyvenam, gal kokį susipažinimą kada )susiorganizuokim? gathering.gif
Atsakyti
Toms kurios praziopsojo ar del kitu priezasciu negalejo ziureti ir kurios nori dar padziuginti akis ir sirdi - po 10 minuciu kartos "moteru laime" ax.gif
Atsakyti
Ech, ir vėl nematysiu verysad.gif Nebeliko gyvenime laiko nei pramogoms, nei rankdarbiams, nei apskritai poilsiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 22, 13:36)
Divena ir nneringa darbeliai NUOSTABŪS  wub.gif  thumbup.gif
Vis galvojau galvojau po jūsų tos diskusijos ar rodytis ar ne... Sugalvojau, kad pasirodysiu. Naujos tapcės smile.gif Be sparnų smile.gif
user posted image

Dekoras labai fainas. Man pirma mintis buvo - tapkutės su tvorele biggrin.gif .
Atsakyti
apie regina doseth rode bigsmile.gif nu faina, tikriausiai jus jau apdiskutavot, bet smagi man moteris del to, kad matosi kantri ir nepasiduodanti, tai tai yra vertybe, manau, saunuole wub.gif nu bet tavo mergytes tapkyciu negaliu nepagirt wub.gif labai patiko, nors siaip esu isranki tapkem...
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2006 11 22, 13:47)
Dekoras labai fainas.  Man pirma mintis buvo - tapkutės su tvorele  biggrin.gif  .

Na ačiū ačiū 4u.gif
Man irgi į tvorelę panašu smile.gif
Jau atidaviau jas, tai labai patiko ir naujiems šeimininkams jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 11 22, 14:12)
apie regina doseth rode  bigsmile.gif nu faina, tikriausiai jus jau apdiskutavot, bet smagi man moteris del to, kad matosi kantri ir nepasiduodanti, tai tai yra vertybe, manau, saunuole  wub.gif nu bet tavo mergytes tapkyciu negaliu nepagirt  wub.gif labai patiko, nors siaip esu isranki tapkem...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif net į darbą po pietų vėlavau blush2.gif , bet baigiau žiūrėti visą laidą 4u.gif . Dabar dar didesnis azartas užvaldė velti velti velti ir dar kartą velti lotuliukas.gif .
Šiandien pasipuošusi savo veltu šaliku į darbą atėjau, na su tuo kur dar šlapią hihihi.gif jums demonstravau, net nesitikėjau blink.gif , kad sulauksiu tiek pagyrų, kurios aišku flirt.gif assa.gif flirt.gif labai jau paglostė rolleyes.gif .

tapkute tapkutės superinės wub.gif .

Vakar buvau susimaniusi velti pirštuotas pirštines, bet verysad.gif atsidūrė šiukšlių dėžėje. Nepasisekė, nes blogai išdėliojau vilną irnesakyk.gif . Prisijungiau į veltiniautojų forumą ir radau vaizdinės medžiagos, t.y. pirštinės pagal *Divą*. Dabar jau viskas aišku, kaip ir ką daryti. Vistiek artimiausiu metu dar bandysiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2006 11 22, 13:01)
tapkute - jau kokios tapcės  wub.gif
(man atrodo,kad mes kažkur labai šalia gyvenam, gal kokį susipažinimą kada )susiorganizuokim?  gathering.gif

galima galima smile.gif
Atsakyti
tapkute, tapces labai fainos, o as nikai psekanciu neprisiruosiu pradeti, uztat nemazai zaisliuku jau prisidariau naujiems metams dovaneliu:)o apie koki susipazinima eina kalba?gal ir man tiktu, ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
ai o as siandien susimasciau kad labai noreciau velto zieduko taciau net nenumanau kaip gi pasigaminti... blush2.gif gal bus ideju? 4u.gif
Atsakyti