TIESIOG LIKAU BE AMO, PAMACIUS TOKIAS GROZYBES!!!! Beveik ir naktis atejo kol viska perskaiciau!!! ir apziurejau, dabar grazius sapnus sapnuosiu!!! Siaubingai ir as noreciau bent parasciausius karoliukus ismokt pasidaryt, bet skaiciau skaiciau ir vistiek nesuprantu kaip cia kas vyksta Turiu regima atminti tai kol nepamatau kas kaip daro tai galiu skaityt neskaicius vistiek niekas neaisku
Dar karta pasikartosiu - LABAI GRAZU!!
QUOTE(kriste0503 @ 2006 11 22, 00:52)
Siaubingai ir as noreciau bent parasciausius karoliukus ismokt pasidaryt, bet skaiciau skaiciau ir vistiek nesuprantu kaip cia kas vyksta Turiu regima atminti tai kol nepamatau kas kaip daro tai galiu skaityt neskaicius vistiek niekas neaisku
Paspausk ant nuorodos mano paraše Ten rasi ir nuorodų visokiausių į užsienio puslapius, ir mūsų veltiniautojų darytų nuotraukų - kaip suvelti kamuoliuką, suktinuką, kilimėlį. Vaizdinės medžiagos - per akis Tik žiūrėk ir mokykis
O kai ką nors padarysi - lauksim Tavo darbelių nuotraukyčių
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 21, 18:02)
nagi, merginos, silkas pats tai "nemoka" prikibti..)) O ar zinot kodel ir kodel gi ta vilna susivelia ir kokiu budu silkas prikimba prie vilnos?
Tai cia vilnos struktura tokia- kiekvienam plaukelyje nemazai tokiu a lia kabliuku- na- visos turbut matet per mikroskopa isdidinta plauka- visokios sampuno reklamos ir pan. vat kaip tik del tu "kabliuku ji ir susivelia- jie susikabina viens su kitu ir gaunasi veltinis. silko pluoste nieko panasaus nera- jis prisivelia prie vilnos tik deka tu vilnos kabliuku- kurie uzkabina ir silko gijeles ir jas prilaiko. Tai o jei silka bandysit ne prie vilnos, arba prie vilnos, kuri jau suvelta pilnai- tai jis nelabai prikibs...
Tai cia vilnos struktura tokia- kiekvienam plaukelyje nemazai tokiu a lia kabliuku- na- visos turbut matet per mikroskopa isdidinta plauka- visokios sampuno reklamos ir pan. vat kaip tik del tu "kabliuku ji ir susivelia- jie susikabina viens su kitu ir gaunasi veltinis. silko pluoste nieko panasaus nera- jis prisivelia prie vilnos tik deka tu vilnos kabliuku- kurie uzkabina ir silko gijeles ir jas prilaiko. Tai o jei silka bandysit ne prie vilnos, arba prie vilnos, kuri jau suvelta pilnai- tai jis nelabai prikibs...
tai as ant nesuvelto burbuliuko ir meginau ta silka patalpinti tai jis visas atsiknojo kai neuzdejau ant virsaus vilnos, o kai uzdejau uzdenge puse visu tu giju. betai va jau eksperimentavau eksperimentavau ir beveik gaunasi kad ir matosi, ir laikosi
Jūsų darbeliai nuostabūs .Aš ir jaučiu silpnybę dirbti su vilna ,o vaikai kaip mielai juos liečia Bandysiu įkelt nuoroda ir parodyt ką nuvėliau
divena, nu beretes tai nerealios, is tikruju (ypac mesva, tik nemaniska spalva, bet labai dailiai ziurisi) kaip jas taip tiesiai suvelt kazi? uzsimaniau ziemai tokios
QUOTE(JulieTa @ 2006 11 22, 10:41)
divena, nu beretes tai nerealios, is tikruju (ypac mesva, tik nemaniska spalva, bet labai dailiai ziurisi) kaip jas taip tiesiai suvelt kazi? uzsimaniau ziemai tokios
Beretes numezgiau ,o paskui suvėliau.Drugelį ir gėles privėliau adata sausu būdu.
Man mieliau velti smulkius dalykėlius.Rankines ir beretes numezgu ir suveliu mašina.
QUOTE(Divena @ 2006 11 22, 08:22)
Jūsų darbeliai nuostabūs .Aš ir jaučiu silpnybę dirbti su vilna ,o vaikai kaip mielai juos liečia Bandysiu įkelt nuoroda ir parodyt ką nuvėliau
O mane pakerėjo melsvos su geltona apyrankės penkialapė gėlytė
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 21, 08:44)
O tai kas nesiseka? Šiaip, matau, registruojasi žmonės... Kasdien bent po 6 kokius. Jiems kažkaip išeina...
Pagaliau man pavyko Tiesiog vakar mane išmetinėjo iš puslapio ir neleido reigstruotis
QUOTE(Žydraakė @ 2006 11 22, 09:23)
Pagaliau man pavyko Tiesiog vakar mane išmetinėjo iš puslapio ir neleido reigstruotis
Keista...
Bet šaunu, kad pagaliau pavyko Sveika prisijungus
QUOTE(nneringa @ 2006 11 21, 22:16)
zavinga ta grbanotoji, apatine. kaip veli?
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 22:45)
Na su ploniausia adata dekoruoji. Ir puikiai gaunasi. Mano brolienę manija apėmė dekoruoja labai. Ir pas mane eilė rūbelių laukia vilnos susijungimo
aisku. o kokia tolimesne tokio rubo preiziura? skalbiant slapiai tikriausiai dar apsivelia, ir susitraukia
QUOTE(Divena @ 2006 11 22, 08:57)
Beretes numezgiau ,o paskui suvėliau.Drugelį ir gėles privėliau adata sausu būdu.
Man mieliau velti smulkius dalykėlius.Rankines ir beretes numezgu ir suveliu mašina.
labai grazu ir atrodo rankom kad velta
Divena- labai grazus darbeliai:))
QUOTE(linada @ 2006 11 22, 09:43)
zavinga ta grbanotoji, apatine. kaip veli?
aisku. o kokia tolimesne tokio rubo preiziura? skalbiant slapiai tikriausiai dar apsivelia, ir susitraukia
suveliu šlapiai gėlytę, o paskui žiedlapius įkerpu ir vėl veliu...o tada formuoju
čia susiūtos 2 gėlytės suvelt saausai abiejų dar negaliu, nes laukiu adatų