Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif TIESIOG LIKAU BE AMO, PAMACIUS TOKIAS GROZYBES!!!! Beveik ir naktis atejo kol viska perskaiciau!!! doh.gif ir apziurejau, dabar grazius sapnus sapnuosiu!!! Siaubingai ir as noreciau bent parasciausius karoliukus ismokt pasidaryt, bet skaiciau skaiciau ir vistiek nesuprantu kaip cia kas vyksta fool.gif Turiu regima atminti tai kol nepamatau kas kaip daro tai galiu skaityt neskaicius vistiek niekas neaisku fool.gif

Dar karta pasikartosiu - LABAI GRAZU!! wub.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kriste0503 @ 2006 11 22, 00:52)
Siaubingai ir as noreciau bent parasciausius karoliukus ismokt pasidaryt, bet skaiciau skaiciau ir vistiek nesuprantu kaip cia kas vyksta   fool.gif   Turiu regima atminti tai kol nepamatau kas kaip daro tai galiu skaityt neskaicius vistiek niekas neaisku   fool.gif       

Paspausk ant nuorodos mano paraše mirksiukas.gif Ten rasi ir nuorodų visokiausių į užsienio puslapius, ir mūsų veltiniautojų darytų nuotraukų - kaip suvelti kamuoliuką, suktinuką, kilimėlį. Vaizdinės medžiagos - per akis mirksiukas.gif Tik žiūrėk ir mokykis thumbup.gif
O kai ką nors padarysi - lauksim Tavo darbelių nuotraukyčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 22 lapkričio 2006 - 07:37
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 21, 18:02)
nagi, merginos, silkas pats tai "nemoka" prikibti..smile.gif)) O ar zinot kodel ir kodel gi ta vilna susivelia ir kokiu budu silkas prikimba prie vilnos?
Tai cia vilnos struktura tokia- kiekvienam plaukelyje nemazai tokiu a lia kabliuku- na- visos turbut matet per mikroskopa isdidinta plauka- visokios sampuno reklamos ir pan. vat kaip tik del tu "kabliuku ji ir susivelia- jie susikabina viens su kitu ir gaunasi veltinis. silko pluoste nieko panasaus nera- jis prisivelia prie vilnos tik deka tu vilnos kabliuku- kurie uzkabina ir silko gijeles ir jas prilaiko. Tai o jei silka bandysit ne prie vilnos, arba prie vilnos, kuri jau suvelta pilnai- tai jis nelabai prikibs...

tai as ant nesuvelto burbuliuko ir meginau ta silka patalpinti g.gif tai jis visas atsiknojo kai neuzdejau ant virsaus vilnos, o kai uzdejau uzdenge puse visu tu giju. betai va jau eksperimentavau eksperimentavau ir beveik gaunasi kad ir matosi, ir laikosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuBalionu: 22 lapkričio 2006 - 08:24
Jūsų darbeliai nuostabūs thumbup.gif .Aš ir jaučiu silpnybę dirbti su vilna ,o vaikai kaip mielai juos liečia biggrin.gif Bandysiu įkelt nuoroda ir parodyt ką nuvėliau blush2.gif
Atsakyti
divena, nu beretes tai nerealios, is tikruju bigsmile.gif (ypac mesva, tik nemaniska spalva, bet labai dailiai ziurisi) kaip jas taip tiesiai suvelt kazi? g.gif uzsimaniau ziemai tokios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2006 11 22, 10:41)
divena, nu beretes tai nerealios, is tikruju  bigsmile.gif (ypac mesva, tik nemaniska spalva, bet labai dailiai ziurisi) kaip jas taip tiesiai suvelt kazi?  g.gif uzsimaniau ziemai tokios  bigsmile.gif

Beretes numezgiau ,o paskui suvėliau.Drugelį ir gėles privėliau adata sausu būdu.
Man mieliau velti smulkius dalykėlius.Rankines ir beretes numezgu ir suveliu mašina. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Divena @ 2006 11 22, 08:22)
Jūsų darbeliai nuostabūs thumbup.gif .Aš ir jaučiu silpnybę dirbti su vilna ,o vaikai kaip mielai juos liečia biggrin.gif Bandysiu įkelt nuoroda ir parodyt  ką nuvėliau blush2.gif

O mane pakerėjo melsvos su geltona apyrankės penkialapė gėlytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 21, 08:44)
O tai kas nesiseka? Šiaip, matau, registruojasi žmonės... Kasdien bent po 6 kokius. Jiems kažkaip išeina... g.gif

Pagaliau man pavyko thumbup.gif Tiesiog vakar mane išmetinėjo iš puslapio ir neleido reigstruotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2006 11 22, 09:23)
Pagaliau man pavyko thumbup.gif Tiesiog vakar mane išmetinėjo iš puslapio ir neleido reigstruotis g.gif

Keista... g.gif
Bet šaunu, kad pagaliau pavyko thumbup.gif Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2006 11 21, 22:16)
blush2.gif
nauji darbukai  ax.gif ...
laukiu iš profesonalių patarimų  mirksiukas.gif gal ką ne tai darau  g.gif

zavinga ta grbanotoji, apatine. kaip veli? wink.gif

QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 22:45)
Na su ploniausia adata dekoruoji. Ir puikiai gaunasi. Mano brolienę manija apėmė dekoruoja labai. Ir pas mane eilė rūbelių laukia vilnos susijungimo lotuliukas.gif

aisku. o kokia tolimesne tokio rubo preiziura? skalbiant slapiai tikriausiai dar apsivelia, ir susitraukia mastau.gif

QUOTE(Divena @ 2006 11 22, 08:57)
Beretes numezgiau ,o paskui suvėliau.Drugelį  ir gėles privėliau adata sausu būdu.
Man mieliau velti smulkius dalykėlius.Rankines ir beretes numezgu ir suveliu mašina. blush2.gif

labai grazu ir atrodo rankom kad velta doh.gif
Atsakyti
Divena- labai grazus darbeliai:))
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 22, 09:43)
zavinga ta grbanotoji, apatine. kaip veli? wink.gif
aisku. o kokia tolimesne tokio rubo preiziura? skalbiant slapiai tikriausiai dar apsivelia, ir susitraukia mastau.gif
labai grazu ir atrodo rankom kad velta doh.gif

suveliu šlapiai gėlytę, o paskui žiedlapius įkerpu ir vėl veliu...o tada formuoju mirksiukas.gif
čia susiūtos 2 gėlytės ax.gif suvelt saausai abiejų dar negaliu, nes laukiu adatų blush2.gif
Atsakyti