Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 21, 18:30)
bandziau silku dekoruot ir apturejau sunkumu. kai ant virsaus neuzdedu plono vilnos sluoksnio silkas neprikimba, o kai uzdeda, kad ir koki plona, vistiek vietomis uzdengia dekora sad.gif kaip jsu darot?

Turite minty silko gijas?Amn irgi ne visada gerai prikimba, slankioja, tik vat geriau patrinu, ilgiau ir svelniai, ir sukimba siaip ne taip.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 21, 15:10)
na ne, tikiuosi nenusibos- kiekvieni ju siek tiek kitokie, tik norisi ivairiau- na- batukai- kepures, dar kas nors, o kai is eiles 10 poru batuku, tai  ir atsibosta...O kai uzsakymas idomesnis ir tenka galva pasukt kaip tai igyvendinti- tai visai smagu pasidaro..smile.gif))O siaip- galva pilna ideju, tik laiko truksta uzsiimti velimu tiesiog siaip- ne uzsakymams, ne dovanoms, o sau...- na, tikiuosi iki nauju susitvarkysiu su uzsakymais, paskui bus ne sezonas ir galesiu eksperimentuoti..smile.gif)))

butent apie tai ir kalbejau smile.gif man tos idejos nedave ramybes ir norejos vis kazka nauja smile.gif tai galu gale priejau kompromisa smile.gif nuveliu vienas pirstines, o tada nedidele ideja, tada vel pirstines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuBalionu @ 2006 11 21, 18:30)
bandziau silku dekoruot ir apturejau sunkumu. kai ant virsaus neuzdedu plono vilnos sluoksnio silkas neprikimba, o kai uzdeda, kad ir koki plona, vistiek vietomis uzdengia dekora sad.gif kaip jsu darot?

QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 21, 18:38)
Turite minty silko gijas?Amn irgi ne visada gerai prikimba, slankioja, tik vat  geriau patrinu, ilgiau ir svelniai, ir sukimba siaip ne taip.... biggrin.gif

nagi, merginos, silkas pats tai "nemoka" prikibti..smile.gif)) O ar zinot kodel ir kodel gi ta vilna susivelia ir kokiu budu silkas prikimba prie vilnos?
Tai cia vilnos struktura tokia- kiekvienam plaukelyje nemazai tokiu a lia kabliuku- na- visos turbut matet per mikroskopa isdidinta plauka- visokios sampuno reklamos ir pan. vat kaip tik del tu "kabliuku ji ir susivelia- jie susikabina viens su kitu ir gaunasi veltinis. silko pluoste nieko panasaus nera- jis prisivelia prie vilnos tik deka tu vilnos kabliuku- kurie uzkabina ir silko gijeles ir jas prilaiko. Tai o jei silka bandysit ne prie vilnos, arba prie vilnos, kuri jau suvelta pilnai- tai jis nelabai prikibs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 21 lapkričio 2006 - 18:19
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 21, 17:58)
Oi tai dekui uz pasipylusius patarimus, tikrai pritaikysiu kazka...
O per prieki nenoriu kirpt, mat ten toks mielas meskucio portretas per pati viduri biggrin.gif

Ir dar: ar dekrotuoti, tarkim, palta, galima tik sausu budu?Ir ar jis butinai turi buti 100 procentu vilnos?

Dekui...

Kietos tankios sintetikos dekoruoti nereikėtų, o visą kitą rašom biggrin.gif
Papildyta:
Kokia aš šendien aktyvi lotuliukas.gif
Atsakyti
mastau.gif bet jei dekoruoti koki trikotazini audini...adatelem...tai vietoj dekoro bus skyle g.gif ar ne? laugh.gif
Atsakyti
nu isploviau savo supjaustyta suktini spalva apelsinine biski atsigavo bet biski dar susivele, gal per mazai suspaudus buvau? nu bet neyra kas manau yra svarbiausia, o saip tai man jie mieli gavosi... jei nedovanosiu tai sau pasiliksiu, tongue.gif neprapuls gi.... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugile: 21 lapkričio 2006 - 19:29
Merginos, nesnekekit cia apie savo nenora velti, prasmiu nebuvima, savo "negrazius" darbus ir pan. nono.gif schmoll.gif
Pazekit, kokia banga susidomejimo sukelet ant Lietuvos biggrin.gif visas reiskinys, plintantis kaip virusas, kaip sekta, kurios narius atpazisti pagal tam tikrus zenklus pioneers.gif
Jei truputi igriso, nevaziuoja uzsakymai, nera ikvepimo, gal reik vacation4.gif , o gal fitness4.gif na dar nail.gif
vilnele vel bus miela biggrin.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidija @ 2006 11 21, 21:51)
Merginos, nesnekekit cia apie savo nenora velti, prasmiu nebuvima, savo "negrazius" darbus ir pan.  nono.gif  schmoll.gif
Pazekit, kokia banga susidomejimo sukelet ant Lietuvos  biggrin.gif  visas reiskinys, plintantis kaip virusas, kaip sekta, kurios narius atpazisti pagal tam tikrus zenklus  pioneers.gif 
Jei truputi igriso, nevaziuoja uzsakymai, nera ikvepimo, gal reik  vacation4.gif , o gal  fitness4.gif na dar  nail.gif
vilnele vel bus miela  biggrin.gif
drinks_cheers.gif

LIUKS PATARIMAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o cia tai jau kai skele tai skele. jauciu kiekviena atsirinks kas jai 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif
nauji darbukai ax.gif ...mane ir jau veltinio virusas užpuolė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
net darbe sedėdama mąstau kaip čia pavėlus doh.gif ... su spalvom sriuka pakolkas
user posted image
su spalvom sriuka pakolkas

laukiu iš profesonalių patarimų mirksiukas.gif gal ką ne tai darau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nneringa: 21 lapkričio 2006 - 22:23
nneringa man labai patiko tavo gelyte, kaip snaigyte, na ta, pati apatine. Tu lapeliu krastelius pakarpei, ar ne? Labai grazi.
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 21, 20:13)
mastau.gif bet jei dekoruoti koki trikotazini audini...adatelem...tai vietoj dekoro bus skyle g.gif ar ne? laugh.gif

Na su ploniausia adata dekoruoji. Ir puikiai gaunasi. Mano brolienę manija apėmė dekoruoja labai. Ir pas mane eilė rūbelių laukia vilnos susijungimo lotuliukas.gif
Atsakyti