Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

Perskaičiau Jūsų šios dienos diskusija - merginos, įtariu kad Jus bando pulti rudens depresija ax.gif
Visai neseniai (prieš porą mėnesių) susipažinau su velimu. Iki šiol tik mezgiau ir nėriau. Vyras mane grasino iš namų išvaryti su visais mano siūlų maišais biggrin.gif O jūs sakot - nesupranta Jūsų meno.
Sakot per mažai originalumo ir per daug kopijavimo? Mano nuomone, pradedantiesiems reikia gi kažkaip nuo kažko pradėti. O kai trūksta informacijos ( ne kiekvienas dar turi kompą, internetą ar gali gauti literatūros ar lankyti kursus) kaip tai daryti, tai ir pradedami kopijuoti darbai. (čia mano asmeninė nuomonė)

Man viskas čia nauja , įdomu ir gražu. Visų darbai puikūs ir originalūs. Nežinau kaip kitoms, bet mane labai gerai veikia Jūsų (ir ne tik) darbų peržiūra. Labai stimuliuoja,- kyla naujų idėjų ir norisi kurti kažką savito, savo ir originalaus. Tačiau dar daug daug reikia sužinoti ir išmokti... Tikiuosi pavyks rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2006 11 20, 23:16)

blink.gif vakar tik pabaigiau savo kaledu-seniu-galvu auskarus, siandien ziuriu jau ne as viena tokia. reik manyt, ne tokia jau orginali ta mano ideja buvo. hihihi.gif
labai grazus beje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuBalionu: 21 lapkričio 2006 - 15:46
QUOTE(gugile @ 2006 11 21, 15:37)
tai kad man apelsininiu puku pavirsiui gavosi, o juodai uzsinese apelsinine kuri viduri ir gaila kad jau supjausciau, bo nesupjaustyta taidar buciau galejusiu plaut verysad.gif

Kaip as suprantu ir kaip mums kursuose aiskino, tai vilnos plaukeliu persipynimas yra normalus dalykas rolleyes.gif taip vilna ir sukimba. galbut viena daugiau, kita maziau persipina. manau, dar ir nuo trynimo bei kociojimo priklauso.
kai veliau tasiuka (pirmaji ir vieninteli kol kas), vienoj pusej vilna labiau pasimaise nei kitoj, nes viena labiau ir tryniau kazkaip..
Atsakyti
o kas apie pradedanciuosius (as priklausau prie ju) as net atskira folderi turiu spec. veltinio darbeliams ir vis pasiziuriu i issaugotas nuotraukas ir nauju ideju kyla ir pavydas paima kad dar tokiu groziu negaliyu daryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonbonkea @ 2006 11 21, 15:56)
o kas apie pradedanciuosius (as priklausau prie ju) as net atskira folderi turiu spec. veltinio darbeliams ir vis pasiziuriu i issaugotas nuotraukas ir nauju ideju kyla ir pavydas paima kad dar tokiu groziu negaliyu daryt  bigsmile.gif

gali gali. tik noro ar darbo truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
manau pasitikejimo savim wink.gif ir drasos pabandyti biggrin.gif
Atsakyti
Na, oman rodo, veltinio tem anelabai gali buti issemiama, nes tobulejimui ribu nera, idejom naujom - taip pat bigsmile.gif
Kodel, pvz., mazai snekama apie drabuziu dekoravima, velima ant lino, silko, medvilnes?
Senu drabuziu atnaujinima?Bent jau as kazkaip tokios issamios informacijos neuzfiksavau...

Tai va. O dabar turiu beda: zodziu, ismatavau as savo merguzele ir ketinau liemene nuvelt...Nuveliau as ta liemene, tik va nepagalvojau, per kur ja uzmausiu (tundra lotuliukas.gif )...Aisku, gavosi mazokoka, na tik tik, per galva nei kaip netelpa (iskrptas tik kaklas ir rankoms skyles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )...
Tad prakirpau sona...Vistiek net marskineliu negales pasivilkti, baisiai jau aptempta (shone mastau uztrauktuka isiuti g.gif )
gal turit kokiu patarimu, kaip paplatinti liemene???LAbai jau gaila butu ismest blink.gif

dekoju.
Stai jums ir vienas klausimas diskusija mazai mirksiukas.gif
p.s. negaliu fotkiu ikelt, kompas stringa kazko...
Atsakyti

Prakirpk ir kitą šoną, tada nuvelk papildomai 2 juostas ( gali jas padekoruoti siūlais ar kitos spalvos vilna) ir įsiūk tas juostas iį prakirptus šonus arba privelk adatom ir užvelk. Arba prakirpk dar ir priekį ir padaryk liemenę užsagstoma. - prisiūk medines (odines, kaulines ) sagas ir kilputes (odines ar nuvelk ).
O užtrauktuką į veltą drabužį vaikui nerekomenduočiau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubberneck: 21 lapkričio 2006 - 16:30
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 21, 17:11)
Na, oman rodo, veltinio tem anelabai gali buti issemiama, nes tobulejimui ribu nera, idejom naujom - taip pat bigsmile.gif
Kodel, pvz., mazai snekama apie drabuziu dekoravima, velima ant lino, silko, medvilnes?
Senu drabuziu atnaujinima?Bent jau as kazkaip tokios issamios informacijos neuzfiksavau...

Tai va. O dabar turiu beda: zodziu, ismatavau as savo merguzele ir ketinau liemene nuvelt...Nuveliau as ta liemene, tik va nepagalvojau, per kur ja uzmausiu (tundra lotuliukas.gif )...Aisku, gavosi mazokoka, na tik tik, per galva nei kaip netelpa (iskrptas tik kaklas ir rankoms skyles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )...
Tad prakirpau sona...Vistiek net marskineliu negales pasivilkti, baisiai jau aptempta (shone mastau uztrauktuka isiuti g.gif )
gal turit kokiu patarimu, kaip paplatinti liemene???LAbai jau gaila butu ismest blink.gif

dekoju.

Vat ir nežinau kodėl nekalbama. Bent aš veliu ant visų medžiagų ir dekoruoju medžiagomis Ir dekorą buvau įdėjus, ir dar kažkas buvo įdėjęs dekuorotus šortus. Tai juda viskas į priekį smile.gif

Veltinis tamposi šiek tiek. Palygink ant garo ir pratemk. Galima įsiūti paslėptą užtrauktuką.

Papildyta:
Kas pasakė kad gali išsisemti?
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2006 11 21, 17:11)

Tai va. O dabar turiu beda: zodziu, ismatavau as savo merguzele ir ketinau liemene nuvelt...Nuveliau as ta liemene, tik va nepagalvojau, per kur ja uzmausiu (tundra lotuliukas.gif )...Aisku, gavosi mazokoka, na tik tik, per galva nei kaip netelpa (iskrptas tik kaklas ir rankoms skyles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )...

dekoju.

arba iskirpk per prieki ir apnerk:) arba sonuose idek nertus kokius ar megztus, ar medziaginius isiuvus:)
o kakla gali padidint- na pvz kirpk per viduri ir suvarstyk kaip batus pvz virvelem- bus ir dekoratyvu ir galva ikis lengvai..smile.gif

Atsakyti
Oi tai dekui uz pasipylusius patarimus, tikrai pritaikysiu kazka...
O per prieki nenoriu kirpt, mat ten toks mielas meskucio portretas per pati viduri biggrin.gif

Ir dar: ar dekrotuoti, tarkim, palta, galima tik sausu budu?Ir ar jis butinai turi buti 100 procentu vilnos?

Dekui...

Atsakyti
bandziau silku dekoruot ir apturejau sunkumu. kai ant virsaus neuzdedu plono vilnos sluoksnio silkas neprikimba, o kai uzdeda, kad ir koki plona, vistiek vietomis uzdengia dekora sad.gif kaip jsu darot?
Atsakyti