Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

QUOTE(*Diva* @ 2006 11 21, 15:07)
neverstu neverstu..smile.gif)))
ikvepimas dazniau ateitu..smile.gif Man jau biski liudna kasdien tapkes velti- laukiu kada prieisiu prie uzsakymu, kur bus kas nors idomiau.. arba prie idomesniu kokiu apkiuku... o grazus darbeliai- visad atgaiva sielai...
O kaip Taves negirti, jei kol kas niekas is musu taip graziai nevelia...smile.gif

Pati veli ir dar kartais pasimato tikrai įdomių darbų. Pav snieginė tašė. biggrin.gif Arba linados atrodo, kalėdiniai darbeliai.

Na kas paprasta ir primytyvu ir būna gražu.
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2006 11 21, 15:14)
Na bent jau man atrodo kad nepykintu , visada smagu akis paganyti, o ir laida ziuredama maciau turi daug grozybiu bigsmile.gif smagu i kitus grazius darbus ziureti, nes  bent jau man tai daba juodai nesiseka, tai vilna persipina, tai nusidazo, va pvz: dariau suktini karoliams juodai apelsinini (megstamos boses spalvos) sakiau nueisiu pries kaledas visas bendradarbes pasveikinsiu (nu toks tas musu kolektyvas 4 zmones) tai visoms ka nors padarysiu ir ka jus manot, gi susidaze ta mano apelsinine daba tokia nesvari atrodo , kazi jau supjaustyta jei bandyciau plaut a visai nesugadinciau?....

Patarti nieko negaliu tik tiek naudok kokybiškas medžiagas. Ir nereiks nusivilti.
Pas mane yra 3 spalvos kurios dažo, bet ne daug.
tongue.gif O galvoj jų kiek lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 21, 14:14)
  gi susidaze ta mano apelsinine daba tokia nesvari atrodo , kazi jau supjaustyta jei bandyciau plaut a visai nesugadinciau?....

kartais spalvos tiesiog persivelia viena per kita...ir atrodo kad nusidazo, ar pasipurvina. gal tau tiesiog taip nutiko wink.gif buna, aisku kad ir padazo mastau.gif tik va as cia ne patareja...nes suktinuku nelabai megstu, tai esu dariusi pora karteliu, tam, kad isitikinciau, kad moku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2006 11 21, 15:27)
kartais spalvos tiesiog persivelia viena per kita...ir atrodo kad nusidazo, ar pasipurvina. gal tau tiesiog taip nutiko wink.gif buna, aisku kad ir padazo mastau.gif tik va as cia ne patareja...nes suktinuku nelabai megstu, tai esu dariusi pora karteliu, tam, kad isitikinciau, kad moku hihihi.gif

Va persipina dėl to kad tamsesnės spalvos pereina per šviesią.
Man patinka jie, bet kodėl jų nedarau net nežinau.
Atsakyti
o del pagyru......nelabai jau kas daugiau gali pagirti wink.gif o daryti ir vienai buti patenkintai savo darbu - vel kazkokia neteisybe biggrin.gif
kad paprastume grozis - sutinku su Doseth, bet tavo pacios darbai tokie nepaprastai nepaprasti, kad issizioti vercia biggrin.gif ir cia visai ne pataikavimas - neturiu tam tikslo jokiausio wink.gif
Atsakyti
tai kad man apelsininiu puku pavirsiui gavosi, o juodai uzsinese apelsinine kuri viduri ir gaila kad jau supjausciau, bo nesupjaustyta taidar buciau galejusiu plaut verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2006 11 21, 15:37)
tai kad man apelsininiu puku pavirsiui gavosi, o juodai uzsinese apelsinine kuri viduri ir gaila kad jau supjausciau, bo nesupjaustyta taidar buciau galejusiu plaut verysad.gif

Bandyk apelsinine su kita spalva.
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2006 11 21, 14:07)
neverstu neverstu..smile.gif)))
ikvepimas dazniau ateitu..smile.gif Man jau biski liudna kasdien tapkes velti- laukiu kada prieisiu prie uzsakymu, kur bus kas nors idomiau.. arba prie idomesniu kokiu apkiuku... o grazus darbeliai- visad atgaiva sielai...
O kaip Taves negirti, jei kol kas niekas is musu taip graziai nevelia...smile.gif

oi kaip suprantu smile.gif man jau beveliant penkta ar sesta pirstiniu pora is eiles buvo siek tiek atsibode. bet va padariau pora kitokiu darbeliu, tai vel pirstinikiu imsiuos, nes reikia dar savo zmogui nuvelt, kad rankos nesaltu smile.gif
o kai tu tiek tu tapkuciu jau privelei......... kazkada norejau rasyt, kad kai baigsis uzsakymai(aisku, jei kada baigsis) tapkuciu daugiau nebevelsi bent jau koki pusmeti smile.gif
pritariu DOSETH del pagyru ir diskusijos. as tai dar gana nauja, tai man gal dar taip ir neatsibode, bet esancioms sitoj temoju nuo pat pradziu......... pati irgi daznai nerasau pagyru, nes kad darbai puikus ir taip akivaizdu mirksiukas.gif
DOSETH, ar veltinio namai dirba sestadieniais? mat kai is vilniaus, tai praprasta diena nera kaip atlekt......
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 14:44)
Bandyk apelsinine su kita spalva.

Bandysiu... verysad.gif bet kaip sito ir dar nemazo ritinio gaila, verysad.gif nu bet is kitos puses kai pagalvoji ko cia noret taigi pati mano velimo pradzia o as noriu be nuostuoliu apseit, blink.gif nu kvaila gi, tai taip ir raminuosi, kad kuo toliau tuo geriau eisis bent jau taip tikiuosi, o kaip gaila kad taip velai pradejau, ax.gif ir ka as vasara veikiau kai pilvas buvo storas ir laiko daugiau buvo? unsure.gif
Atsakyti
beje, DOSETH, matyt busiu prazioplinus. tai kaipgi tu atradai veltini ir kai p viskas prasidejo? vakar laidoj taip tikejaus tai isgirst....
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 21, 14:02)
Labai didelis dėkui, Heiki Heiki.

O tu Crassula, neliūdėk ir nenusimink. Aš irgi nesulaukiu palaikymo iš artimųjų, jie nesupranta, kaip tiek laiko kažką kuičiuosi, visur prilaistau, užkemšu kriauklę su vilnom.....o rezultatų nelabai yra ir dar po viso to esu būnu nusiminus, kad nepavyko.....Mano vyras irgi sako : arba būk patenkinta tuo kuo užsiimi arba mesk šį reikalą....

Nepergyvenkit, pripras biggrin.gif
Mano vyras gal metus bumbejo, grasino lauk mano vilnas ir dazus ismesti ir tt. Dabar jau nieko nebesako, net i rusi vilnos atnesti nueina kai paprasau smile.gif.
Ir uzsikimsusia kriaukle isdarineja nieko nebebumbedamas smile.gif, matyt priprato siltai gyventi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2006 11 21, 14:37)

Gali praplauti ir supjaustyta, tuo paciu truputuka dar apvelsi pavirsiu - tvirtesni suktinukai bus mirksiukas.gif
Pasakyciau, kiek as vilnos prigadinau pradzioje, tikrai ne viena kilograma... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 21 lapkričio 2006 - 15:04
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 21, 15:45)
oi kaip suprantu smile.gif man jau beveliant penkta ar sesta pirstiniu pora is eiles buvo siek tiek atsibode. bet va padariau pora kitokiu darbeliu, tai vel pirstinikiu imsiuos, nes reikia dar savo zmogui nuvelt, kad rankos nesaltu smile.gif
o kai tu tiek tu tapkuciu jau privelei......... kazkada norejau rasyt, kad kai baigsis uzsakymai(aisku, jei kada baigsis) tapkuciu daugiau nebevelsi bent jau koki pusmeti smile.gif
pritariu DOSETH del pagyru ir diskusijos. as tai dar gana nauja, tai man gal dar taip ir neatsibode, bet esancioms sitoj temoju nuo pat pradziu.........  pati irgi daznai nerasau pagyru, nes kad darbai puikus ir taip akivaizdu  mirksiukas.gif 
DOSETH, ar veltinio namai dirba sestadieniais? mat kai is vilniaus, tai praprasta diena nera kaip atlekt......

na ne, tikiuosi nenusibos- kiekvieni ju siek tiek kitokie, tik norisi ivairiau- na- batukai- kepures, dar kas nors, o kai is eiles 10 poru batuku, tai ir atsibosta...O kai uzsakymas idomesnis ir tenka galva pasukt kaip tai igyvendinti- tai visai smagu pasidaro..smile.gif))O siaip- galva pilna ideju, tik laiko truksta uzsiimti velimu tiesiog siaip- ne uzsakymams, ne dovanoms, o sau...- na, tikiuosi iki nauju susitvarkysiu su uzsakymais, paskui bus ne sezonas ir galesiu eksperimentuoti..smile.gif)))

O Tavo pirstinytes labai fainos:) Kogi cia nusimint- juk pati matai, kad grazios ir jaukios..smile.gif))

Aciu , Doseth uz pagyrimus:) Na man toli dar iki Taves....Ciupinejau as Tavo veltinukus gyvai....ir busiu pajury- tikrai nepraleisiu progos dar karta jais pasigrozeti...smile.gif Juolab, kad , jauciu ten tokiais groziais pasipilde veltinio namai...

smile.gif)
Atsakyti
Doseth, man tavo darbai iš tikrųjų gražiausi iš Lietuvoje matytų. Čia ne pataikavimas, o tvirta mano nuomonė mirksiukas.gif . Ir vėlimo techniką valdai geriausiai. O dėl darbų rodymo, tai gal tavo nuotaika šiuo metu ne tokia...

Atsakyti