QUOTE(*Diva* @ 2006 11 21, 15:07)
neverstu neverstu..)))
ikvepimas dazniau ateitu.. Man jau biski liudna kasdien tapkes velti- laukiu kada prieisiu prie uzsakymu, kur bus kas nors idomiau.. arba prie idomesniu kokiu apkiuku... o grazus darbeliai- visad atgaiva sielai...
O kaip Taves negirti, jei kol kas niekas is musu taip graziai nevelia...
ikvepimas dazniau ateitu.. Man jau biski liudna kasdien tapkes velti- laukiu kada prieisiu prie uzsakymu, kur bus kas nors idomiau.. arba prie idomesniu kokiu apkiuku... o grazus darbeliai- visad atgaiva sielai...
O kaip Taves negirti, jei kol kas niekas is musu taip graziai nevelia...
Pati veli ir dar kartais pasimato tikrai įdomių darbų. Pav snieginė tašė. Arba linados atrodo, kalėdiniai darbeliai.
Na kas paprasta ir primytyvu ir būna gražu.
Papildyta:
QUOTE(gugile @ 2006 11 21, 15:14)
Na bent jau man atrodo kad nepykintu , visada smagu akis paganyti, o ir laida ziuredama maciau turi daug grozybiu smagu i kitus grazius darbus ziureti, nes bent jau man tai daba juodai nesiseka, tai vilna persipina, tai nusidazo, va pvz: dariau suktini karoliams juodai apelsinini (megstamos boses spalvos) sakiau nueisiu pries kaledas visas bendradarbes pasveikinsiu (nu toks tas musu kolektyvas 4 zmones) tai visoms ka nors padarysiu ir ka jus manot, gi susidaze ta mano apelsinine daba tokia nesvari atrodo , kazi jau supjaustyta jei bandyciau plaut a visai nesugadinciau?....
Patarti nieko negaliu tik tiek naudok kokybiškas medžiagas. Ir nereiks nusivilti.
Pas mane yra 3 spalvos kurios dažo, bet ne daug.
O galvoj jų kiek