Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

man tai labai grazios pirstines raudonos su juodais. kazkaip pasinesiau ant sito spalvu derinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rožės arbatinyje @ 2006 11 21, 01:00)
depresija puola, tai sakau, gal reikia pasirodyt ir isgirst jusu ivertinimus, kad neprisigalvociau, ko nereikia(nes aiskiai jauciu, kad jau prisigalvojau).
keletas poru pirstiniu cia
siaip jau daug ju esu privelus, bet gaila, kad kai kuriu nespejau nufotografuot pries atiduodama uzsakymus  verysad.gif

O man raudonosios gražios tongue.gif .
schmoll.gif Neliūdėk, juk pats procesas tai smagus biggrin.gif . O rezultatai kuo toliau, tuo geresni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 12:45)
Kažkaip prasmės ir noro nebėra. ax.gif

Kodel gi nebera?
Tai ka tada sitoj temoj veikti? g.gif
Kazkaip manau, kad kai kurios mamtes jau peraugo sia tema. pastebiu, kad joms nebeidomu, viskas ir taip jau zinoma.. galbut atsibodo ir naujokiu pirmieji nuvelti mazi darbeliai, atrodo, nebera i ka ziureti. zinoma, visos iskart neprilygs pasiekusiuju beveik tobulybe ir meistriskuma lygiui..
ar tik nekvepia temos issikvepimu, kai viskas iskalbeta ir rodyt nieko nebesinori? blink.gif
Papildyta:
*mamytes smile.gif
Atsakyti
Nu, jūs darbštuolės ir šaunuolės. O man didžiulė mįslė apvalių formų piniginės (ant baliono). Kaip nenuslysta vilna ? Kaip pasidėti patį balioną, kad iš visų pusių apvelti ? Gal yra kokia nuoroda ? (neradau)
Atsakyti
QUOTE(Runciuke @ 2006 11 21, 13:31)
Nu, jūs darbštuolės ir šaunuolės. O man didžiulė mįslė apvalių formų piniginės (ant baliono). Kaip nenuslysta vilna ? Kaip pasidėti patį balioną, kad iš visų pusių apvelti ? Gal yra kokia nuoroda ? (neradau)

http://veltinis.efor...b490febf1fc61bb

trečia nuoroda tam puslapy mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiki Heiki!: 21 lapkričio 2006 - 13:34
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 13:45)
Kažkaip prasmės ir noro nebėra. ax.gif

pritariu. darbai tikrai yra puikus... pirstinytes kai pamaciau, tai net seile nurijau,bet pulti rasyti, kas ir siaip akivaizdu...

siaip man labai patinka pradedanciuju darbai,ypac, kai jos vykusiai spalvas suderina.
O visa kita...tobulejimui nera ryyybu.

O mano vyras sake, kad jam bjauruuus mano veltiniai... va, cia tai reikia paguodos.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

tai dabar lipdau. ir tiek.
ir dar mano liudnumas--labai pasiilgau kurybos. tokios tikros....
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2006 11 21, 14:35)
pritariu. darbai tikrai yra puikus... pirstinytes kai pamaciau, tai net seile nurijau,bet pulti rasyti, kas ir siaip akivaizdu...

siaip man labai patinka pradedanciuju darbai,ypac, kai jos vykusiai spalvas suderina.
O visa kita...tobulejimui nera ryyybu.

O mano vyras sake, kad jam bjauruuus mano veltiniai... va, cia tai reikia paguodos.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai dabar lipdau. ir tiek.
ir dar mano liudnumas--labai pasiilgau kurybos. tokios tikros....

tokiam vyrui- kakton su kocelu:)))))
tadu pasidarys grazus:))))

Man tai grazus tiek pradedanciuju- ju tokie mieli darbeliai, tiek tu, kas jau seniau velia- o ypac patinka kai darbelis originalus, nuo niekur nenukopijuotas..
o del forumo- pasizadejau sau tiesiog neatsakineti i pasikartojancius klausimus- ziuresiu- kiek iskesiu..smile.gif)) Ir pasistengsiu nebeburbeti..smile.gif)) tik girti ir girti ir girti..smile.gif)))
Atsakyti

Labai didelis dėkui, Heiki Heiki.

O tu Crassula, neliūdėk ir nenusimink. Aš irgi nesulaukiu palaikymo iš artimųjų, jie nesupranta, kaip tiek laiko kažką kuičiuosi, visur prilaistau, užkemšu kriauklę su vilnom.....o rezultatų nelabai yra ir dar po viso to esu būnu nusiminus, kad nepavyko.....Mano vyras irgi sako : arba būk patenkinta tuo kuo užsiimi arba mesk šį reikalą....
Atsakyti
QUOTE(Chuliganka @ 2006 11 21, 14:11)
Kodel gi nebera?
Tai ka tada sitoj temoj veikti? g.gif
Kazkaip manau, kad kai kurios mamtes jau peraugo sia tema. pastebiu, kad joms nebeidomu, viskas ir taip jau zinoma.. galbut atsibodo ir naujokiu pirmieji nuvelti mazi darbeliai, atrodo, nebera i ka ziureti. zinoma, visos iskart neprilygs pasiekusiuju beveik tobulybe ir meistriskuma lygiui..
ar tik nekvepia temos issikvepimu, kai viskas iskalbeta ir rodyt nieko nebesinori? blink.gif
Papildyta:
*mamytes smile.gif

Skaitinėju ir kartas nuo karto parašau.
Ne taip supratai, rodyti noro nebėra. Noriu komentarų, diskusijos. O ne pagyrų, aišku malonu. Bet kas per daug tas nesveika, pataikūniška.
Jei čia dėčiau savo gaminukus, jums vemti verstų nuo mano darbų, nebeįdomu būtų.
Atsakyti
visu darbeliai va thumbup.gif
visos jus auksarankes
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 15:04)
Ne taip supratai, rodyti noro nebėra. Noriu komentarų, diskusijos. O ne pagyrų, aišku malonu. Bet kas per daug tas nesveika, pataikūniška.
Jei čia dėčiau savo gaminukus, jums vemti verstų nuo mano darbų, nebeįdomu būtų.

neverstu neverstu..smile.gif)))
ikvepimas dazniau ateitu..smile.gif Man jau biski liudna kasdien tapkes velti- laukiu kada prieisiu prie uzsakymu, kur bus kas nors idomiau.. arba prie idomesniu kokiu apkiuku... o grazus darbeliai- visad atgaiva sielai...
O kaip Taves negirti, jei kol kas niekas is musu taip graziai nevelia...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 11 21, 14:04)

Na bent jau man atrodo kad nepykintu , visada smagu akis paganyti, o ir laida ziuredama maciau turi daug grozybiu bigsmile.gif smagu i kitus grazius darbus ziureti, nes bent jau man tai daba juodai nesiseka, tai vilna persipina, tai nusidazo, va pvz: dariau suktini karoliams juodai apelsinini (megstamos boses spalvos) sakiau nueisiu pries kaledas visas bendradarbes pasveikinsiu (nu toks tas musu kolektyvas 4 zmones) tai visoms ka nors padarysiu ir ka jus manot, gi susidaze ta mano apelsinine daba tokia nesvari atrodo , kazi jau supjaustyta jei bandyciau plaut a visai nesugadinciau?....
Atsakyti