tapkute, kepurė
O aš tai šiandien pabaigiau batukus mažai mergytei
O aš tai šiandien pabaigiau batukus mažai mergytei
QUOTE(rooma @ 2006 11 19, 16:32)
man nerodo tavo darbeliu...
QUOTE(Siesta @ 2006 11 19, 18:00)
man nerodo tavo darbeliu...
Aš taipo gi nematau .
tapkutės - kepurė ir Heiki Heiki! - bačiukai panelytei . Tapkute yra tikrai kuo didžiuojasi, labai šaunus kepuriukas .
Ačiū visoms už pagyras mano šalikui, jis dar bus šiek tiek pagrąžintas .
kokie groziai... puiku... rooma tavo darbeliai tiesiog nuostabus... taip ir toliau
QUOTE(Pieninė @ 2006 11 19, 17:44)
Grozis nerealus
Sveikutės vėlėjėlės
Nuostabūs Jūsų darbeliai, nuotaika kyla į juos žiūrint , kad tiek daug talentingų žmonių yra.
Bandžiau ir aš šiandien nuvelt ką nors "nepraktiško" , dabar va sėdžiu ir galvoju- kur tai panaudoti ?
Nuostabūs Jūsų darbeliai, nuotaika kyla į juos žiūrint , kad tiek daug talentingų žmonių yra.
Bandžiau ir aš šiandien nuvelt ką nors "nepraktiško" , dabar va sėdžiu ir galvoju- kur tai panaudoti ?
oi kox grozis panaudot tikrai rasi kur
QUOTE(Rubberneck @ 2006 11 19, 19:02)
Labai gražu
Aš šiandien irgi nutariau, kad nėra čia ko visą laiką tik kitiems velti. Ir nusivėliau sau paveiksliuką
Dabar prašysiu vyro, kad įrėmintų ir pakabintų kur nors kambary
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 11 19, 20:13)
Labai gražu
Aš šiandien irgi nutariau, kad nėra čia ko visą laiką tik kitiems velti. Ir nusivėliau sau paveiksliuką
Labai gražu ir vasariška. Tikra gėlių pieva!!!