Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Dorinda @ 2007 05 17, 14:23)
Man tikrai padejo Paul Mitchell super skinny serumas ji tepu ant dregnu isplautu plauku  wub.gif , o sausiems plauku galiukams naudoju matrix sleek.look seruma  thumbup.gif , pirkau ne LT, bet kiek skaiciau kazkur galima ir lietuvoj gauti tik kitos forumietes manau zino kur blush2.gif , man sitie serumai tikrai padejo jau ketvirtas men. o i kirpykla dar nereik bigsmile.gif , mano drauge sita is matrix seruma irgi naudoja jai taip pat galiukai nesisakoja pati irgi stebisi ax.gif

Skyk matau, kad esi JAV smile.gif tai gal zinai ar jo buna ir Anglijoj? 4u.gif to galiukams MATRIX SLEEK LOOK 4u.gif beje o jis kokios firmos, na gamintojas koks? Nes kaip suprantu cia pavadinima parasei, o firmos ir nepaminejai, gal paieskociau ir rasciau cia 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 05 17, 07:03)
Skyk matau, kad esi JAV  smile.gif  tai gal zinai ar jo buna ir Anglijoj?  4u.gif  to galiukams MATRIX SLEEK LOOK 4u.gif  beje o jis kokios firmos, na gamintojas koks? Nes kaip suprantu cia pavadinima parasei, o firmos ir nepaminejai, gal paieskociau ir rasciau cia  4u.gif   ax.gif

tai firma ir yra Matrix jis tik yra is sleek.look linijos, nes matrix turi daug produktu, yra biolage,amplify,sleek look ir t.t..... o gamintojas tai Usa ax.gif bent jau taip ant bonkutes parasyta.Anglijoj tikrai turetu buti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorinda: 17 gegužės 2007 - 16:07
dekui Dorindai uz nuotraukyte bigsmile.gif jei kuri zino, kur galima gauti ta matrix sleek.look seruma Lietuvoje, parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi kazkada wellos gyre, ieskojau bet taip ir neradau niekur pirkti
Atsakyti
Sakyk DORINDA, o tu kur ji perki, vaistinese, ar seip belenkokioj parduotuvej? Nes net neisivaizduoju kur cia ieskoti man reikia, o tikrai jo uzsimaniau 4u.gif
Atsakyti
kiek žiūrėjau tai mano plaukų galiukai mažai išsišakoję ir kažkokie jau atsigavę, įdomu kuri iš priemonių čia taip padėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(magija @ 2007 05 20, 10:22)
Sakyk DORINDA, o tu kur ji perki, vaistinese, ar seip belenkokioj parduotuvej? Nes net neisivaizduoju kur cia ieskoti man reikia, o tikrai jo uzsimaniau    4u.gif

as pirkau salone kur profesonaliom priemonem prekiauja, pas mus jo kitur ir nemaciau kur pirkti g.gif manau anglioj turetu but panasiai unsure.gif
Atsakyti
aisku, na ka gi bandysiu ieskoti 4u.gif nors ir nedaznai i profesonaliu priemoniu salonus uzsuku, taciau visalaik buna pirmas kartas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutė @ 2007 05 07, 22:47)
Pas mane irgi košmaras su galiukais, pakerpu praeina 1-2mėn ir vėl išsišakoja  verysad.gif O aš taip noriu plaukučius atsiauginti, saugau juos, beveik visada leidžiu patiems išdžiūti, šukuoju tik sausus su natūralių šerių šepečiu, kaukes, serumą ir balzamus naudoju, bet vis tiek tas pats prie šaknų staigiai susiriebaluoja, o galiukai sausi ir šakojasi  cray.gif  help.gif

Man labai panasi problema kaip tau, Jurgute, saknys susirebaluoja greitai, o galiukai skilineja, pakerpu minimaliai, nes noriu ilgu plauku. Taciau kirpejos Vokietijoje sake, kad neverta skubeti kirptis, reikia plaukucius gydyti. Sako kaip jusu moterys(tipo lietuvaites) tada uzsiaugina ilgus plaukus, jei skuba kirptis.
Tai va, manau geriau panaudoti gerus balzamus, kaukes, serumus, nedziovinti dziovintuvais, o ne lekti kirptis. Cia mano tokia nuomone mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(magija @ 2007 05 17, 14:03)
As jo nenaudojau, bet manau, kaip perdauk skaniu kvepikliu i priemones prideta, tai ju paciu kokybe nera gera  g.gif  Aisku neneigiu, man irgi patinka mmm kvapeliai, bet jauciu, kad priemone turi ir svelniai gaiviai kvepeti ir buti naudinga 4u.gif

Pritariu, jei daug parfumo, mazai naudos, tas pats tinka ir kremams. smile.gif
Atsakyti
Ir kaip nedziovinti dziovintuvais, kai galva reikia plauti kasdien, plaukai dziusta valanda, o i darba tai reikia ax.gif
As plauku galiukus kartais patepu naturaliu 4 riesutu aliejum (skirtu maistui), net nezinau ar dar labiau nekenkiu, bet toks buvo vienos kirpejos patarimas.
Atsakyti
As tay jokiu priemoniu nenaudoju...Tiesiog pakerpu galiukus ir viskas nes mano daznai sakojasi plaukai... biggrin.gif
Papildyta:
As tay nedziovinu nes sako kad nuo dziovinimo plaukams nekaip...as tay jiems leidziu naturaliai isdziuti... smile.gif
Atsakyti
[quote=waidu-te,2007 06 05, 08:54]
As tay jokiu priemoniu nenaudoju...Tiesiog pakerpu galiukus ir viskas nes mano daznai sakojasi plaukai... biggrin.gif
Papildyta:

Manau del to ir greitai sakojasi, kad nenaudoji jokiu priemoniu.

Man buvo tokia pati problema, bet dabar pradejau tepti Dzintars aliejuku plauku saknis pries plovima, kad skatintu pl.augima, o galiukus siltu aliejuku sutepu ir palaikau 0.5-1val. Issiplovus pasitepu AlfaParf aliejuku, dar pasipurskiu nenuplaunamu Gliss Kur hair repair Express kondicionieriumi, tai rezultata pajutau jau po 2-3 kartu, esu lab.patenkinta. Plaukai atsigavo, pradejo zvilgeti ir sveikai atrodyti. thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 23 birželio 2007 - 18:22