labukas, as naudoju is AVON seruma galiukams apie 15 lt kainuoja.nu net nezinau ar jis geras ar ne bet manau vis geriau negu nieko netepti, aisku siule man kirpeja salone nusipirkti kazkoki, bet pagailejau pinigu.tai dabar tepu situo, beje jau 2 buteliuka pirkau
QUOTE(monoka @ 2007 05 16, 19:14)
man sito aliejuku uztepe irgi pabaigoje kirpykloje , tai nezinau kaip jis labai suveike , bet jau kvapas .....
turejau nusipirkus niekuo nesiskyre nuo pvz avon serumo, t.y.nieko gero. .cia gal tik man netiko nzn..
QUOTE(monoka @ 2007 05 16, 20:14)
man sito aliejuku uztepe irgi pabaigoje kirpykloje , tai nezinau kaip jis labai suveike , bet jau kvapas .....
sporto klube maciau kaip dvi drauges juo tepliojosi ir gardziavosi kvapu vos susilaikiau nepaprasius pauostyt
As jo nenaudojau, bet manau, kaip perdauk skaniu kvepikliu i priemones prideta, tai ju paciu kokybe nera gera Aisku neneigiu, man irgi patinka mmm kvapeliai, bet jauciu, kad priemone turi ir svelniai gaiviai kvepeti ir buti naudinga
QUOTE(Eveliina @ 2007 05 16, 20:12)
turejau nusipirkus niekuo nesiskyre nuo pvz avon serumo, t.y.nieko gero. .cia gal tik man netiko nzn..
Šiaip jau minėtas Loreal expert serie lumino contrast aiejukas yra skirtas paryškinti šviesintoms sruogoms, o ne plaukų galiukamskonkrečiai. Turėjau jį, kvepia jis skaniai - braškėm, bet tikrai nieko ypatingo ir gydančio jame nepastebėjau, matyt dėl to, kad jis ne gydymui ir skirtas
mergaites, pasisakykit gal kuri atradot toki aliejuka nuo kurio maziau sakodavosi galiukai?
QUOTE(tokia rami @ 2007 05 17, 14:35)
mergaites, pasisakykit gal kuri atradot toki aliejuka nuo kurio maziau sakodavosi galiukai?
Nesakau kad tai panacėja nuo visų ligų bet man patiko : wellos lifetex aliejukas galiukams (kaina aie 35 Lt, būna pirkti medinėse šukose, turėtų būti Rūtos studijoje). Taip pat dabar turiu Green light aliejuką (nusipirkau, nes supermamos išgyrė) - įspūdį paliko gerą, tačiau jo kvapas specifinis, toks vyriškas, panašus į Alfaparf aliejuko (šio kvapas anksčiau mane vimdė, o dabartinio green light patinka - matyt metams ėgant keičiasiuoslė ), Green light kainavo apie 60 lt, pirkau Vitrinos parduotuvėje CUP'e tai tiek...
QUOTE(tokia rami @ 2007 05 17, 04:35)
Man tikrai padejo Paul Mitchell super skinny serumas ji tepu ant dregnu isplautu plauku , o sausiems plauku galiukams naudoju matrix sleek.look seruma , pirkau ne LT, bet kiek skaiciau kazkur galima ir lietuvoj gauti tik kitos forumietes manau zino kur , man sitie serumai tikrai padejo jau ketvirtas men. o i kirpykla dar nereik , mano drauge sita is matrix seruma irgi naudoja jai taip pat galiukai nesisakoja pati irgi stebisi
kaip tik galvojau pirkti green light arba keune aliejuka. o ta wella'os kazkada gyre man kirpeja, bet tuomet nepirkau ir uzsimirso jis man. reikes turet galvoje
Papildyta:
gal butu galima nuotraukytes situ serumu
Papildyta:
QUOTE(Dorinda @ 2007 05 17, 16:23)
Man tikrai padejo Paul Mitchell super skinny serumas ji tepu ant dregnu isplautu plauku , o sausiems plauku galiukams naudoju matrix sleek.look seruma , pirkau ne LT, bet kiek skaiciau kazkur galima ir lietuvoj gauti tik kitos forumietes manau zino kur , man sitie serumai tikrai padejo jau ketvirtas men. o i kirpykla dar nereik , mano drauge sita is matrix seruma irgi naudoja jai taip pat galiukai nesisakoja pati irgi stebisi
as ir naudju seruma is avono ir visos drauges toki naudoja ir visos esam patenkintos. na nera ten tu kvapu jau tiek prideta.arbuziukais kvepia siek tiek. tai va as jau beveik metai naudoju ir man gerai
QUOTE(tokia rami @ 2007 05 17, 06:31)
kaip tik galvojau pirkti green light arba keune aliejuka. o ta wella'os kazkada gyre man kirpeja, bet tuomet nepirkau ir uzsimirso jis man. reikes turet galvoje
Papildyta:
Papildyta:
taip galima
O as blogesnio kainos ir kokybes santykio nei avon dar nesu turejus
Kiekvienai labai skirtingai.
Kiekvienai labai skirtingai.