Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Aš naudoju compagnia del colore aliejuką cristalli fluidi ai semi di lino.Talpa-100ml,kaina 57lt,yra pirkt kosmadoj.Man patinka,kad plaukus suglotnina,galiukai tikrai mažiau skilinėja ir kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
tai va turiu problemele mano plaukai tikrai labai issisakoja!!!Noriu jusu pagalbos, kas buvote su sia problema susidurusios ir kas jums padejo?
Papildyta:
ups atsiprasau biski rasydama tema suklydau doh.gif issisakoja plaukai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo womenn: 06 gegužės 2007 - 18:12
jeigu tikrai labai tai reikia negailet ir kirpt, o po to jau saugot nuo sakojimosi...
Atsakyti
QUOTE(womenn @ 2007 05 06, 19:11)
tai va turiu problemele mano plaukai tikrai labai issisakoja!!!Noriu jusu pagalbos, kas buvote su sia problema susidurusios ir kas jums padejo?
Papildyta:
ups atsiprasau biski rasydama tema suklydau doh.gif  issisakoja plaukai!!! thumbup.gif

Ar tik galiukai išsišakoję ar vaizdas toks, kad visi plaukai? blink.gif g.gif
Sutinku, kad reikia negailėti pakirpti galiukus, naudoti serumą plaukų galiukams būtinai, bet čia jei tik galiukai išsišakoję.. smile.gif g.gif As be serumo niekaip schmoll.gif
Gali būti, kad tavo plaukai yra labai sausi, todėl ir šakojasi.. unsure.gif Reiktų atidžiau rinktis priemones.. ir pasitark su savo kirpėja thumb_yello.gif
Atsakyti
Kim, o koki seruma naudojate?
Atsakyti
Man taip pat anksciau tragiskai sakodavosi plaukai, bet db padetis po truputi taisosi...nusipirkau Loreal vitamin color linija, kauke laikaus pusvalandi ir ypac itrindama i galus...dar seruma patepu, lygtai geriau 4u.gif
Atsakyti
Tiesiu taikymu į kirpyklą, jau geriau trumpesni nei nušiurę plaukai smile.gif smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi košmaras su galiukais, pakerpu praeina 1-2mėn ir vėl išsišakoja verysad.gif O aš taip noriu plaukučius atsiauginti, saugau juos, beveik visada leidžiu patiems išdžiūti, šukuoju tik sausus su natūralių šerių šepečiu, kaukes, serumą ir balzamus naudoju, bet vis tiek tas pats prie šaknų staigiai susiriebaluoja, o galiukai sausi ir šakojasi cray.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutė @ 2007 05 07, 22:47)
Pas mane irgi košmaras su galiukais, pakerpu praeina 1-2mėn ir vėl išsišakoja  verysad.gif O aš taip noriu plaukučius atsiauginti, saugau juos, beveik visada leidžiu patiems išdžiūti, šukuoju tik sausus su natūralių šerių šepečiu, kaukes, serumą ir balzamus naudoju, bet vis tiek tas pats prie šaknų staigiai susiriebaluoja, o galiukai sausi ir šakojasi  cray.gif  help.gif

dar svarbu kaip apkerpa, jokiu budu neleisk skutinet ir visaip istrizai per sruogas karpyt, nezinau kaip cia taisyklingai pavadint.. man kazkada taip dare, tai po menesio issisakojo, pries menesi normaliai truputi pakirpo, tai tik tu ilgiausiuju galiukai skilineja po truputi, mat ne visus blogus nukirpo...
Atsakyti
Sveikos motereles smile.gif Norejau pkalbeti apie plauku galiukus. Papasakokit is patirtie kurioms jie buvo issauseje, sakodavosi ir labai labai veldavosi po plovimo blink.gif Koki aliejuka plauku galiukams siulytumet jus g.gif Niekada nieko nenaudojau plauku galams, taciau manau, kad reikia pradeti ir reikia pagalbos, nes nezinau kokios priemones geros. Tikiuosi atrasiu atsakyma. smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 12 23, 00:53)
sis aliejukas yra is Loreal profesionalios kosmetikos Vadinasi Loreal expert serie lumino contrast ir atrodo sitaip:
http://image.bizrate...a...7&mid=82542

man sito aliejuku uztepe irgi pabaigoje kirpykloje , tai nezinau kaip jis labai suveike , bet jau kvapas ..... wub.gif wub.gif
Atsakyti
skaičiau kad daugelis naudojat serumą plaukų galiukams, gal galėtumėt kokį parekomenduot, dar niekad nebandžiau tokio dalyko ax.gif
Atsakyti