Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(braskel @ 2007 01 14, 16:23)
Speju vaistinese... pvz. eurovaistineje, o dar ir sekmadieniais su 15 proc nuolaida  tongue.gif As tai si daikciuka isirasiau i savo ateities pirkiniu sarasa, kai baigsiu savas priemones (o tai nusimato po kokiu keliu geru menesiu) tuomet griebsiu sia  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o kokia jo kainyte?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 01 14, 17:56)
o kokia jo kainyte?

Kiek prisimenu, apie 52 lt. Tos serijos šampūnas - apie 38, kaukė - apie 90 Tikiuos, nesumelavau, kažko Alzheimeris kabinas, niekaip tų kainų tiksliai neatsimenu lotuliukas.gif
Viskas - tik vaistinėse, kur prekiaujama Vichy produktais (daugumoj Eurovaistinių ir kai kuriose kitose).
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 01 14, 20:34)
Kiek prisimenu, apie 52 lt. Tos serijos šampūnas - apie 38, kaukė - apie 90 Tikiuos, nesumelavau, kažko Alzheimeris kabinas, niekaip tų kainų tiksliai neatsimenu  lotuliukas.gif
Viskas - tik vaistinėse, kur prekiaujama Vichy produktais (daugumoj Eurovaistinių ir kai kuriose kitose).
jau abejones apeme g.gif ar loreal pirkt netolimoj ateity ar vichy,del pastarojo,tai visgi nemazi pinigai iseina,o jei norimo rezultato nebus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 15, 12:44)
jau abejones apeme  g.gif ar loreal pirkt netolimoj ateity ar vichy,del pastarojo,tai visgi nemazi pinigai iseina,o jei norimo rezultato nebus  blush2.gif

Loreal nebandžiau, tai ir lygint negaliu. Šiaip pinigus taupant galima naudot pigesnį šampūną (kad ir kūdikiams skirtą; dažniausiai jie neblogi, švelnūs ir be jokių specifinių poveikių), bet gerą kondicionierių. Taip man kažkada kirpėja išaiškino, taip ir darydavau, kai negalėjau sau leist pirkt ir brangesnį šampūną, ir kondicionierių. O be kaukės ir visai galima apseit arba naudot aliejukus arba natūralias savos gamybos kaukes (receptų čia kažkurioj temoj mačiau prirašytų labai neblogų).
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 01 15, 20:14)
Loreal nebandžiau, tai ir lygint negaliu. Šiaip pinigus taupant galima naudot pigesnį šampūną (kad ir kūdikiams skirtą; dažniausiai jie neblogi, švelnūs ir be jokių specifinių poveikių), bet gerą kondicionierių. Taip man kažkada kirpėja išaiškino, taip ir darydavau, kai negalėjau sau leist pirkt ir brangesnį šampūną, ir kondicionierių. O be kaukės ir visai galima apseit arba naudot aliejukus arba natūralias savos gamybos kaukes (receptų čia kažkurioj temoj mačiau prirašytų labai neblogų).
niu jau su tom naminem priemonem tai schmoll.gif esu kazkada bandzius,tai plaukai kaip siaudai,tik galvoju,kad gal ir uz trisdesimt galima rast sampuna,kuris gali duoti toki pat poveiki kaip tarkim vichy,tik apsirikt nesinori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 01 16, 08:32)
niu jau su tom naminem priemonem tai  schmoll.gif esu kazkada bandzius,tai plaukai kaip siaudai,tik galvoju,kad gal ir uz trisdesimt galima rast sampuna,kuris gali duoti toki pat poveiki kaip tarkim vichy,tik apsirikt nesinori  mirksiukas.gif

Na, Vichy šampūnas berods 38...nedaug brangiau už tuos trisdešimt... bet, aišku, neįkalbinėju, kiekvienai tenka atrast tą "savąjį vienintelį" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 01 16, 21:06)
Na, Vichy šampūnas berods 38...nedaug brangiau už tuos trisdešimt... bet, aišku, neįkalbinėju, kiekvienai tenka atrast tą "savąjį vienintelį" bigsmile.gif

Bet vichy man atrodo 400ml, o ne 250 kaip paprastu sampunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 01 17, 12:56)

tik vienos rūšies yra 400 ml. šampūnas, jis labiau kasdieninis, sausiems plaukams,kaip tik neseniai nusipirkau thumbup.gif , o visi kiti įprastos talpos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 01 17, 13:56)

Gerai būtų... Dabar nulėkiau ir pasižiūrėjau - šampūnas (čia kalbam apie maitinantį - atstatomąjį sausiems ir pažeistiems plaukams, balta/geltona pakuotė) 200 ml, kondicionierius 150 ml. Kaukės dabar neturiu, kažkur rašiau, kad turbūt 200 ml, bet dabar jau atrodo, kad tik 150 ml...
Atsakyti
Sveikutes;)
as pati naudoju jau mineta VICHY sampuna ir nors kaina brangoka (38 lt)bet tikrai vertas, jau net nepamenu kada ji pirkau nes labai ilgai jo uztenka, o plaukams tikrai patinka:)
del plauku galiuku aliejuko.. esu naudojus ir Avon ir Alfaparf , dabar naudoju Cutrin "Oyster" aliejuka, bet is visu ju tai labiausia patiko man Alfaparf manau teks vel gryzti prie jo:)
Atsakyti
Kaip tik šiandien žiūrinėjau VICHY šampūną, bet kaina didoka schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš taip pat naudojo ALFAPARF aliejuką. Man visai patinka. Skaniai kvepia ir jei saikingai užsitepi, suriebalina plaukų. biggrin.gif
Atsakyti