Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 26, 18:59)
Kur pirkot?  4u.gif  blush2.gif

Eurekoj pirkome. Man ziauriai idomu kuo jie skiriasi ,vienas 100ml 8lt kitas 50ml 7lt
emiau tiesiog ta kuris iseina brangiau biggrin.gif o jei kuri turit abu,labai idomu butu palyginti:)
beja akcija joannos sampunu meginukams po 49ct berods ,nieks jos shampu nebandet?kodel man nuojauta kad bus tokie baisus kaip babuskos...
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 26, 17:57)
As nusipirkau su medumi ir pienu - tai taip fainiai suglotnino - ant sausu patepiau tik grizusi is pardziu - ir kaip kvepia wub.gif Apie 8 Lt thumbup.gif

reiks isbandyt ir su medum - su rope, tai smirda dry.gif idomu, jei abu naudociau, ar nesipjautu? g.gif
Dilgelyt[B], tai kaip as supratau pas tave 50 ml, nes pas mane 100ml, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 09 26, 20:01)
reiks isbandyt ir su medum - su rope, tai smirda  dry.gif  idomu, jei abu naudociau, ar nesipjautu?  g.gif
Dilgelyt[B], tai kaip as supratau pas tave 50 ml, nes pas mane 100ml, ar ne?

taip,mano su pienu ir medum 50ml
O ropinis blizgina labai glotnina ar tiesina ar pastebejai kad nebeskilineja? nes juodasis ridikas daznai rekoemnduojama splaukams...
medaus ir pieno man graziai sugarbanoja smulkiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 26 rugsėjo 2008 - 19:14
4u.gif Isigijau Lakme teknia aliejuka sausiems plaukams, ale smalsu gal kas naudojat? ir kaip jis?
Atsakyti
Asi rgi pirkau 50 ml - galvoju, jei netiks, bet jau nepikta bus ismesti mazesni kieki lotuliukas.gif

Bet kol kas patinka - tikrai sugarbanoja galus sruogomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 26, 19:19)
Eurekoj pirkome. Man ziauriai idomu kuo jie skiriasi ,vienas 100ml 8lt kitas 50ml 7lt
emiau tiesiog ta kuris iseina brangiau biggrin.gif o jei kuri turit abu,labai idomu butu palyginti:)
beja akcija joannos sampunu meginukams po 49ct berods ,nieks jos shampu nebandet?kodel man nuojauta kad bus tokie baisus kaip babuskos...

4u.gif meginsiu ieskot. Tikiuos rasiu blush2.gif 4u.gif o cia eureka tai eurokos ar kazkokia kita parduotuve? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozyteaa: 26 rugsėjo 2008 - 20:28
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 26, 21:25)
4u.gif meginsiu ieskot. Tikiuos rasiu  blush2.gif  4u.gif o cia eureka tai eurokos ar kazkokia kita parduotuve?  g.gif

tapati tapati,gal biski ne ta raide parasiau...
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 26, 19:12)
taip,mano su pienu ir medum 50ml
O ropinis blizgina labai glotnina ar tiesina ar pastebejai kad nebeskilineja? nes juodasis ridikas daznai rekoemnduojama splaukams...
medaus ir pieno man graziai sugarbanoja smulkiai  smile.gif

na - pas mane ir siaip tiesus plaukai, bet dar kartu naudoju tiesinanti saruma, tai negaliu pasakyt ar joanos serumas tiesina mirksiukas.gif bet tikrai pastebejau, kad galiukai tikrai nebesisakoja ir neskilineja thumbup.gif
o as apie vaistines juodojo ridiko savybes zinojau, bet kad plaukam butu gerai nebuvau girdejus, bet kazkaip rimtai atrode tai ir pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 26, 20:25)
4u.gif meginsiu ieskot. Tikiuos rasiu  blush2.gif  4u.gif o cia eureka tai eurokos ar kazkokia kita parduotuve?  g.gif

tikiuos palengvinsiu paieskas smile.gif
taip turetu atrodyt serumas juoduoju ridiku, tik jis turetu buti dar i dezute idetas
user posted image

o taip turetu atrodyt su pienu ir medumi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 09 26, 10:14)
Yra du skirtingi fluidai, vienas ju skirtas butent plauku galiukams, prasom pasiskaityti  4u.gif
"BRELIL" aprašymas

Bio Traitement Beuty Cristalli liquidi ”skysti kristalai“ blizgesys -  fluidas su linų sėmenų ekstraktu ir keramidu A2 skilinėjantiems plaukų galiukams. . Drėkina, maitina ,aprūpina vitaminais. Užtikrina maksimalią porėtų, skilinėjančių ir besišakojanšių plaukų priežiūrą. Neapsunkina ir neriebina plauko.Suteikia visų tipų plaukams blizgesio. Naudoti drėgniems arba sausiems plaukams. Nenuskalaukite.

visiskas s..... doh.gif bent jau mano stipriai pazeistiems galams,o ir kvapas man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti