Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Malena @ 2008 09 23, 20:04)
As toki turiu,jau beveik isnaudojau,antra kart nepirksiu,per lengvas ax.gif Kvapas tik labai skanus.

As irgi dabar pirmakarta ji panaudojau,na kvapas tai mhm...desertinis,bet kaip supratau jis atliks visu tu silkoniniu aliejuku funkcija tik kosmetine, paslidins paglotnins, gydimui gal geriau koks Henna ar pan kremukas?

Turiu Joannos seruma(bet jis kaip kremas) plauku galams su pienu ir medum,na ar saugo nzn,nes naudoju retkarciais,bet labai patinka kai plaukai jau nesvarus ir beformiai, visus juos sutepti juo ir jie man tada dailiai sruogom susigarbanoja thumbup.gif ,ir kaina 7lt Eurekoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 22, 14:14)
Kur perki ji? bigsmile.gif

Jei tu apie Brelil, pirkau Eurovaistinej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 09 24, 11:52)
Jei tu apie Brelil, pirkau Eurovaistinej  4u.gif

Reikes paziureti aprasyma, nes jau baigiasi serumas galiuku mano rolleyes.gif
Atsakyti
Eurovaistinej radau ji prie biotraiment aliejuko, parasyta tieisiog fluidas plauku purumui suteikti, apie galiukus nieko neraso..
Atsakyti
Tai tada nemesiu pinigu i bala - vis tiek kas menesi dazau, prie to pacio kirpeja nukerpa apie 0,5 cm galiuku (atseit, auga greiciau, bet is tikruju auga bigsmile.gif ), tad tiks ir eilinis serumas - pirksiu is "eurokos" semi de lino uz 17 Lt tamsiai rudame buteliuke - skaiciau gerus atsiliepimus kazkada smile.gif

Beje, jau koki menesi neperku kaukiu - turbut visas imanomas SM paminetas susipirkau, tai kas karta vis kita dedu ir vis galo nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 23, 20:41)
Turiu Joannos seruma(bet jis kaip kremas) plauku galams su pienu ir medum,na ar saugo nzn,nes naudoju retkarciais,bet labai patinka kai plaukai jau nesvarus ir beformiai, visus juos sutepti juo ir jie man tada dailiai sruogom susigarbanoja thumbup.gif ,ir kaina 7lt Eurekoj  smile.gif

as irgi Joanos seruma naudoju bet su juodaja rope, tai man geras thumbup.gif jau pora menesiu praejo po paskutinio kirpimo ir dar neskilineja ir nesisakoja galiukai, nors jau po menesio budavo issisakoje. tai turbut tas serumas man padejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 09 25, 22:15)
as irgi Joanos seruma naudoju bet su juodaja rope, tai man geras  thumbup.gif  jau pora menesiu praejo po paskutinio kirpimo ir dar neskilineja ir nesisakoja galiukai, nors jau po menesio budavo issisakoje. tai turbut tas serumas man padejo  g.gif

naudojikasdiena ir ant sausu ar tik ant dregnu galvyte isplovus?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 25, 21:53)
naudojikasdiena ir ant sausu ar tik ant dregnu galvyte isplovus?

dazniausiai gaunasi kasdien, nes kasdien tenka galva plaut. bet kartais ir kas dvi. o siaip ant ipakavino parasyta kad reikia i sausus plauku galiukus imasazuot. bet as tapu serumiuka kai jau plaukai pradeda dziuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 24, 15:27)
Eurovaistinej radau ji prie biotraiment aliejuko, parasyta tieisiog fluidas plauku purumui suteikti, apie galiukus nieko neraso..

Yra du skirtingi fluidai, vienas ju skirtas butent plauku galiukams, prasom pasiskaityti 4u.gif
"BRELIL" aprašymas

Bio Traitement Beuty Cristalli liquidi ”skysti kristalai“ blizgesys - fluidas su linų sėmenų ekstraktu ir keramidu A2 skilinėjantiems plaukų galiukams. . Drėkina, maitina ,aprūpina vitaminais. Užtikrina maksimalią porėtų, skilinėjančių ir besišakojanšių plaukų priežiūrą. Neapsunkina ir neriebina plauko.Suteikia visų tipų plaukams blizgesio. Naudoti drėgniems arba sausiems plaukams. Nenuskalaukite.
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 09 26, 10:14)
Yra du skirtingi fluidai, vienas ju skirtas butent plauku galiukams, prasom pasiskaityti  4u.gif
"BRELIL" aprašymas

Bio Traitement Beuty Cristalli liquidi ”skysti kristalai“ blizgesys -  fluidas su linų sėmenų ekstraktu ir keramidu A2 skilinėjantiems plaukų galiukams. . Drėkina, maitina ,aprūpina vitaminais. Užtikrina maksimalią porėtų, skilinėjančių ir besišakojanšių plaukų priežiūrą. Neapsunkina ir neriebina plauko.Suteikia visų tipų plaukams blizgesio. Naudoti drėgniems arba sausiems plaukams. Nenuskalaukite.

aa tai as sita lapailiau ne Brelil o tiesiog bio traitement,sakiau kad vienas buvo galams kitas purumui..
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2008 09 25, 23:15)
as irgi Joanos seruma naudoju bet su juodaja rope, tai man geras  thumbup.gif  jau pora menesiu praejo po paskutinio kirpimo ir dar neskilineja ir nesisakoja galiukai, nors jau po menesio budavo issisakoje. tai turbut tas serumas man padejo  g.gif

As nusipirkau su medumi ir pienu - tai taip fainiai suglotnino - ant sausu patepiau tik grizusi is pardziu - ir kaip kvepia wub.gif Apie 8 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 26, 18:57)
As nusipirkau su medumi ir pienu - tai taip fainiai suglotnino - ant sausu patepiau tik grizusi is pardziu - ir kaip kvepia wub.gif Apie 8 Lt thumbup.gif

Kur pirkot? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti