Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Silvy @ 2008 09 05, 18:42)
O tai PM aliejukas be silikono?As kai  kazkada PM kirpykloje prie ortopedinio teiravausi,tai sake,kad silikoninis unsure.gif dilgelyt,ar nebusi uzsisakius baubo,kurio taip baidaisi? biggrin.gif
O man silikonas jokios zalos nepadare,as jau nebeissiversciau be savo mylimojo,silikoninio biggrin.gif  Sebastian Laminates Drops thumbup.gif

Kazka netaip supratai....
Pm tikrai silikoninis,bet jis tiesina plaukucius,nuima putimasi,suteikia slidumo,uzsisakiau ji kaip kosmetine priemone. Silikonas gerai kai nori graziai atrodyti tam kartui, bet visgi reikia plaukus ir gydyti,stiprinti, naudot medziagas kurios isigers ir i plauko vidu. Tikejausi kad toks bus Revi Line serumas,nes kirpeja zegnojosi kad jis be silikono. ..Visgi manau kad nera aliejuku be silikono verysad.gif ir plauku gydymui reikia naudoti naturalius aliejus ir iv kaukes
Atsakyti
QUOTE(Maat`e @ 2008 09 05, 20:00)
dilgelyte>>Jis ir kaune dirba 4u.gif

Hottea>>viskas tvarkoj,bet isisakojimai buna ne tik galiukuose,o daznai ir auksciau,ten irgi juos reikia pakirpti,nes kitaip plaukas neaugs,o issisakojas galiausiai nulus.Buvau kirpykloj kazkada sakiau pakirpk du centimetrus,nes galai buvo issisakoja,kai parejau namo,sesuo sako, tau galiukus pakirpo??kad jie nusiure smile.gif va taip,pakirpti tiesiai visi moka,bet iskarpyti issisakojusius galiukus...jau menas. smile.gif

Del iskarpymo tai tiesa sakai - nieko nera baisiau plaukams, kaip iskarpymas "sluoksniais" nuo pat virsugalvio - drauge taip plaukus susigadino doh.gif Man irgi daznai siulydavo ankstesne kirpeja - sake, plaukas graziau kris, bet po tokiu sukuosenu didziausia beda su galiukais nutriususiais po visa galva doh.gif

Todel as atsiauginti iskarpyma priekyje noriu - per metus planuoju rolleyes.gif
Atsakyti
O nuo ko tu tuos plaukiukus gydai?As tai tik kartkartem palepinu plaukus nat.aliejum, sampuna-peelinga i pora sav. karta panaudoju ir jokio gydymo nereik biggrin.gif O taip pagrinde priemones su silikonu blush2.gif blush2.gif ir galiuku kirpimas karta i 2men .Esu tos nuomones,kad,jei jau galiukai reikalauja gydymo ,tai vienintelis vaistas zirkles smile.gif Va slinkimas kitas reikalas,bet nenukrypsiu nuo temos ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 05 rugsėjo 2008 - 21:56
QUOTE(Silvy @ 2008 09 05, 22:30)
O nuo ko tu tuos plaukiukus gydai?As tai tik kartkartem palepinu plaukus nat.aliejum, sampuna-peelinga i pora sav. karta panaudoju ir jokio gydymo nereik biggrin.gif O taip pagrinde priemones su silikonu  blush2.gif  blush2.gif  ir galiuku kirpimas karta i 2men  .Esu tos nuomones,kad,jei jau galiukai reikalauja gydymo ,tai vienintelis vaistas zirkles smile.gif Va slinkimas kitas reikalas,bet nenukrypsiu nuo temos ax.gif mirksiukas.gif

bet tai tu ir rupiniesi, ir net labai; aliejai, peelingai (sito isvis nesu bandzius) reguliarus kirpimas,apsauga is aliejuku galiukams,ko tau truksta?
Tai va butent plaukai reikalauja prieziuros ar gydymo na kaip nori taip pavadinsi,kad nereiketu daznai zirkliu:) O sakydama kad noriu priemones galiukams gydyti turejau omeny kad noriu tokios kuri giliai isigertu i pati plauka ir j isudrekintu suminkstintu,nes tada jis ne luz ( tuo tarpu silikonines priemones neisigeria i plauka o tik apgaubia ji)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 06, 02:47)
bet tai  tu ir rupiniesi, ir net labai; aliejai, peelingai (sito isvis nesu bandzius) reguliarus kirpimas,apsauga is aliejuku galiukams,ko tau truksta?
Tai va butent plaukai reikalauja prieziuros ar gydymo na kaip nori taip pavadinsi,kad nereiketu daznai zirkliu:) O sakydama kad noriu priemones galiukams gydyti turejau omeny kad noriu tokios kuri giliai isigertu i pati plauka ir j isudrekintu suminkstintu,nes tada jis ne luz ( tuo tarpu silikonines priemones neisigeria i plauka o tik apgaubia ji)

kas tie peelingai? niekada nebandziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 05, 22:18)
Del iskarpymo tai tiesa sakai - nieko nera baisiau plaukams, kaip iskarpymas "sluoksniais" nuo pat virsugalvio - drauge taip plaukus susigadino doh.gif  Man irgi daznai siulydavo ankstesne kirpeja - sake, plaukas graziau kris, bet po tokiu sukuosenu didziausia beda su galiukais nutriususiais po visa galva doh.gif

Todel as atsiauginti iskarpyma priekyje noriu - per metus planuoju rolleyes.gif

Pritariu, merginos nesikarpykit plauku, jie negana issipucia, doh.gif bet dar ir nusiura, pradeda sakotis, verysad.gif , buvau plaukus nusikirpus trumpai, buvo iskarpyti, bet dabar mano plaukai ilgi, dazyti ir atrodo zymiai sveikesni negu tada, o plauku galam galiu rekomenduot HENNA plus cremas, reik labai mazai jo, kaip ir plauku aliejaus, bet jis thumbup.gif nieko panasaus nebuvau isbandzius...o kaina super maza 8lt, bet mazas ir kremukas, nuo jo mano plaukai nebesisakoja wub.gif thumbup.gif , o ilgis plauku iki uzpakaliuko 4u.gif dar neblogas yra AVON plauku aliejus plaukam, bet su situo jo nepalyginsi, beje dar turejau plauku purskikli su zaliaja arbata is HENNA PLUS irgi labai padejo plaukam ne tiek nuo saules apsaugot, kiek plaukai tapo tvirti ir zvilgus
Atsakyti
Bandysiu JOICO K-PAK išsišakojusiems galiukams serumą.Kvapas tai labai labai wub.gif Ydomu kokį poveikį plaukams darys rolleyes.gif
Atsakyti
Lara22, kuri tu aliejuka "henna" perki? Ta didele tubele. ar mazas - mat nezinau, kuri labiau apsimoka - gal pradziai maza imti g.gif

Jau taip seniai gundausi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 11, 19:50)
Lara22, kuri tu aliejuka "henna" perki? Ta didele tubele. ar mazas - mat nezinau, kuri labiau apsimoka - gal pradziai maza imti g.gif

as asmeniskai maciau droge, labai ten ju visokiu daug, ir kaukes, ir sampunai, zodziu, daug ax.gif
Atsakyti
Tai as "droge" ir pavartau vis - berods pasildzius ta aliejuka reikia tepti ant galiuku tik?
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 09 11, 19:50)

As is HENNOS PLUS tai kremuka atstatomaji su keratinu ir provitaminu B5 perku, dar tiksliai vadinas SUPER HAIR REPAIR CREAM HENNA PLUS, o jei apie aliejuka, tai is AVON plauku galiukams, bet manau visos HENA PLUS prekes labai geros, bet sunku rast, Sarmoj gal yra, eisiu pati pazet daugiau prekiu is HENNOS, nes labai geros ir neatomines kainos
Papildyta:
QUOTE(Lara22 @ 2008 09 11, 21:49)
As is HENNOS PLUS tai kremuka atstatomaji su keratinu ir provitaminu B5 perku, dar tiksliai vadinas SUPER HAIR REPAIR CREAM HENNA PLUS, o jei apie aliejuka, tai is AVON plauku galiukams, bet manau visos HENA PLUS prekes labai geros, bet sunku rast, Sarmoj gal yra, eisiu pati pazet daugiau prekiu is HENNOS, nes labai geros ir neatomines kainos

siap dairiausi po Sarma ir paemus ta kremuka kazkokia moteriske gerai atrodanti sako oi koks geras, galvojau bando ikist, bet kai 8 lt tai galvojau pabandysiu, nes dar liko suma nuo Sarmos dovanu cekio ir reikejo isnaudot, bet ta moteriske buvo teisi - tiko, geras tikrai, bent man, plaukai ilgi ir nera issisakojimu:)
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 09 11, 20:32)
Tai as "droge" ir pavartau vis - berods pasildzius ta aliejuka reikia tepti ant galiuku tik?

ten yra ju visokiu, as emiau ta, kur nereik sildyt, bet moteriske sake, kad ir tas kur sildyt irgi labai labai geras, dar nebandziau, sake pakanka maudantis i vonia imest ir pasildyt 4u.gif
Atsakyti
Niu reikes pereiti prie "hennos", nes jau savo pamegta "zalotoj solk" serija pabaigiau (ir aliejuka ir kaukes), tai duosiu pailseti smile.gif

Imsiu "hennos" kauke ir sildoma krema galiukams - ziuresiu, kaip bus ax.gif
Atsakyti