Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

o Dilgelyt, is kokio psl uzsisakei PM aliejuka ir kokia kaina? as tai 96lt mokejau, tai tu tikriausiai visvien pigiau? g.gif ir kaip tos karstos zirkles? as praktiskai jau buvau ametistejoj susitarus, bet mano kirpeja pasake, kad tai daugiau trukas yra tai ir nenuejau doh.gif smile.gif
Atsakyti
na zinai pirma karta gyvenime as galejau nekirpti plauku puse metu ir tikrai nebuvo tragiska padetis,tikrai ne, o beto Ametistejoj jeigu ateisi isplovus ir isitiesinus plaukus uz kirpima sumokesi 40lt na nepaskyciau kad daug daugiau uz paprasta kirpima ar ne?Butinai pabandyk.
96lt? uz tai kad pasitepus juo plaukai blizges? Nu tu visa..smile.gif Seip girdejau kad lietuvoj jis 72lt, 150ml. Kur tu cia taip brangiai perkies?
http://www.lookfanta...erum-150ml.html

cia kainuos 11,5 svaro, (tai apie 50lt) bet dar atsiuntimas 5 svarai,tad verta kanors dar uzsisakyti pvz tigiu sampunu ir kondiskiu rinkiniai cia lb lb papigiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 04 rugsėjo 2008 - 15:22
tai jei tik padetu tos karstos zirkles tai ir daugiau pinigu negaila butu biggrin.gif vadinasi reikes tikrai isbandyt savo kailiu smile.gif o PM aliejuka pirkau savam, dar laukiau kelias dienas kol ji atves, nes kaip tik toj kirpykloj jo nebeturejo.. neblogai prasoviau, na bet ka padarysi biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes, gal patarsit kada nueiti i kirpykla, mat jau kokie 8men nesu buvusi kirpykloje, nes girdejau nesciai negerai, o galuiukai atsisakoje, baisu, plaukiukai nedazyti, o taip norisi pasigrazinti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2008 09 04, 16:36)
sveikutes, gal patarsit kada nueiti i kirpykla, mat jau kokie 8men nesu buvusi kirpykloje, nes girdejau nesciai negerai, o galuiukai atsisakoje, baisu, plaukiukai nedazyti, o taip norisi pasigrazinti...  4u.gif

Na, pakirpt galiukus tikriausiai galima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 09 04, 15:57)
na bet sakyk tu man ka nori, taciau aliejuko plauku galiukams poveikio iskart tikrai nepajusi, kaip ir daugumos kitu priemoniu. gali but tik tokie pojuciai, kad fainas, neriebina plauku, kvepia ar tai smirda, glotnina, arba ne ir t.t. o ar gydo ir padeda plaukuciams reikia ne vieno ir ne dvieju menesiu naudojimo cool.gif  na bent jau su mano plaukais taip buna, tu gal turi priemoniu, kurios iskart gydo? tai pasidalink jomis, as ir tokiu noriu bigsmile.gif

tai, ka aprasei ir yra poveikis, kuris iskart pasimato tongue.gif o gydomuju priemoniu neturiu, nes man nereikia gydyti plauku, tik tinkamai rupintis sokiai.gif liezuvis.gif
Papildyta:
idomu, kur vilniuje gerai kerpa karstom zirklem? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Aciu Dievui,kirpykloje jau tris metus nebuvau,bet uztat grazius plaukus turiu,jau beveik baigiu atsiauginti,o taip budavo nueini ir nukerpa berysio,jei prasai kad truputi tik galiukus pakirptu,tai nurezia gera gabala.Jau trys metai kaip kerpuosi plaukus pas viena vyra,jis kerpa plaukus pagal menulio fazes,zodiako zenkla ir .t.Ir siaip jis teikia konsultacijas sveikos gyvensenos,seimyniniu problemu klausimais.Zodziu gera pas ji nueiti,tik eiles pas ji ilgokos,bet verta.Vien verta del to,kad jis kai kerpa plaukus,tai kerpa vos ne kiekvieno plauko galiuka.As pati ir mano drauges lankosi,jei ka sudomino,rasykit,duosiu numeri. : 4u.gif
Atsakyti
o kaune jis kokio kolegos neturi? smile.gif
Atsakyti
Niu manes tai niekas nepriverstu eiti pas kazkoki vyra ir sedeti pora valandu, kol jis kiekviena galiuka sugraibo doh.gif

O kirpyklose kaip zmogus pasakai, jog kirptu 1 cm - tiek ir nukirps, o ne sedeti kaip pilna burna vandens pareiskus "pakirpkite galiukus".
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 14:05)
o as netikiu kad gali buti geras toks pigus..tiesiog grynas silikonas su aliejaus piremaisa ir tiek.
Nuejau siandiena i kirpyklu prekes ir sakau duokine man pati pati geriausia daikta be silikonu,kad gydytu ir saugotu  plauku galus. Pasake kad tikrai silikonas ant plauku galu nuolat yra blogai ,kad tik optine apgaule ir pasiule,kad besilikoni gydomaji aliejuka-Revigloss....
O tai PM aliejukas be silikono?As kai kazkada PM kirpykloje prie ortopedinio teiravausi,tai sake,kad silikoninis unsure.gif dilgelyt,ar nebusi uzsisakius baubo,kurio taip baidaisi? biggrin.gif
O man silikonas jokios zalos nepadare,as jau nebeissiversciau be savo mylimojo,silikoninio biggrin.gif Sebastian Laminates Drops thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 05 rugsėjo 2008 - 17:44
dilgelyte>>Jis ir kaune dirba 4u.gif

Hottea>>viskas tvarkoj,bet isisakojimai buna ne tik galiukuose,o daznai ir auksciau,ten irgi juos reikia pakirpti,nes kitaip plaukas neaugs,o issisakojas galiausiai nulus.Buvau kirpykloj kazkada sakiau pakirpk du centimetrus,nes galai buvo issisakoja,kai parejau namo,sesuo sako, tau galiukus pakirpo??kad jie nusiure smile.gif va taip,pakirpti tiesiai visi moka,bet iskarpyti issisakojusius galiukus...jau menas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 14:05)

Karsto aliejaus kaukes dek dek ir dek, ypac kokosu aliejaus, ir jokio feno ,ir palaidais maziau vaiksciok,is sukuok reciau.

na ka reiks eit pirkti kokosų aliejaus g.gif
Atsakyti