[quote=avi,2008 09 04, 16:13]
[quote=dilgelyt,2008 09 04, 16:05]o as netikiu kad gali buti geras toks pigus..tiesiog grynas silikonas su aliejaus piremaisa ir tiek.
Nuejau siandiena i kirpyklu prekes ir sakau duokine man pati pati geriausia daikta be silikonu,kad gydytu ir saugotu plauku galus. Pasake kad tikrai silikonas ant plauku galu nuolat yra blogai ,kad tik optine apgaule ir pasiule,kad besilikoni gydomaji aliejuka-Revigloss. 80ml-38lt Sake ypatingai geras.Internete galit pamatyti
http://www.reviline.com/english.html paspauskite ant zaliai pazymeto pusiasalio virsaus tai dar ir viva parle pasiklausysit
Papildyta:
Karsto aliejaus kaukes dek dek ir dek, ypac kokosu aliejaus, ir jokio feno ,ir palaidais maziau vaiksciok,is sukuok reciau.
Siandiena tyyriausi plaukus kompu,eilini syki pasake kad sausi,rekomendavo Renee f kokai ten serija aks man primins? bet tai reklamavo ta firma.. Zodziu svelnu drekinanti shampa sausai galvos odai ir plaukams ir kazkokia ypatina kauke tos pacios firmos maitinama, arba biski pigesnes linijos Klorane su persikais, kauke ir sampuna.
[/quote]
jei neklystu renee furterier galėjo rekomenduoti, neblogi produktai, nors tiesą sakant, man nelabai tiko, girdėjau , kad KLorane neblogi, pati nebandžiau, žodžiu, kiekvienam plaukui reikia atsirinkti, man idealu - KC profesional (neseniai atsiradę), bet jie tik kirpyklose, tai ir šampūnai ir kaukės ir aliejai, bent man, nerealūs