Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 09 04, 11:33)
o kaip zinia, priemoniu poveiki pajuntame (arba ne ) tik panaudoje ilgesni laika biggrin.gif

tikrai taip nera, kai kuriu priemoniu poveikis pasimato iskart, o laikui begant, jis dingsta arba tesiasi tongue.gif
Atsakyti
o as netikiu kad gali buti geras toks pigus..tiesiog grynas silikonas su aliejaus piremaisa ir tiek.
Nuejau siandiena i kirpyklu prekes ir sakau duokine man pati pati geriausia daikta be silikonu,kad gydytu ir saugotu plauku galus. Pasake kad tikrai silikonas ant plauku galu nuolat yra blogai ,kad tik optine apgaule ir pasiule,kad besilikoni gydomaji aliejuka-Revigloss. 80ml-38lt Sake ypatingai geras.Internete galit pamatyti http://www.reviline.com/english.html paspauskite ant zaliai pazymeto pusiasalio virsaus tai dar ir viva parle pasiklausysit lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lotute @ 2008 09 04, 14:28)
ar jis geras  blush2.gif
labai sauseja plauku galiukai, nezinau net ka daryti  verysad.gif

Karsto aliejaus kaukes dek dek ir dek, ypac kokosu aliejaus, ir jokio feno ,ir palaidais maziau vaiksciok,is sukuok reciau.

Siandiena tyyriausi plaukus kompu,eilini syki pasake kad sausi,rekomendavo Renee f kokai ten serija aks man primins? bet tai reklamavo ta firma.. Zodziu svelnu drekinanti shampa sausai galvos odai ir plaukams ir kazkokia ypatina kauke tos pacios firmos maitinama, arba biski pigesnes linijos Klorane su persikais, kauke ir sampuna.
Atsakyti
[quote=dilgelyt,2008 09 04, 16:05]o as netikiu kad gali buti geras toks pigus..tiesiog grynas silikonas su aliejaus piremaisa ir tiek.
Nuejau siandiena i kirpyklu prekes ir sakau duokine man pati pati geriausia daikta be silikonu,kad gydytu ir saugotu  plauku galus. Pasake kad tikrai silikonas ant plauku galu nuolat yra blogai ,kad tik optine apgaule ir pasiule,kad besilikoni gydomaji aliejuka-Revigloss. 80ml-38lt Sake ypatingai geras.Internete galit pamatyti http://www.reviline.com/english.html paspauskite ant zaliai pazymeto pusiasalio virsaus tai dar ir viva parle pasiklausysit  lotuliukas.gif
Papildyta:
Karsto aliejaus kaukes dek dek ir dek, ypac kokosu aliejaus, ir jokio feno ,ir palaidais maziau vaiksciok,is sukuok reciau.

Siandiena tyyriausi plaukus kompu,eilini syki pasake kad sausi,rekomendavo Renee f kokai ten serija aks man primins? bet tai reklamavo ta firma.. Zodziu svelnu drekinanti shampa sausai galvos odai ir plaukams ir kazkokia ypatina kauke tos pacios firmos maitinama, arba biski pigesnes linijos Klorane su persikais, kauke ir sampuna.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 04 rugsėjo 2008 - 14:14
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 15:05)
o as netikiu kad gali buti geras toks pigus..tiesiog grynas silikonas su aliejaus piremaisa ir tiek.
Nuejau siandiena i kirpyklu prekes ir sakau duokine man pati pati geriausia daikta be silikonu,kad gydytu ir saugotu  plauku galus. Pasake kad tikrai silikonas ant plauku galu nuolat yra blogai ,kad tik optine apgaule ir pasiule,kad besilikoni gydomaji aliejuka-Revigloss. 80ml-38lt Sake ypatingai geras.Internete galit pamatyti http://www.reviline.com/english.html paspauskite ant zaliai pazymeto pusiasalio virsaus tai dar ir viva parle pasiklausysit  lotuliukas.gif
Papildyta:

nzn, kaip aliejukas, bet kad tos revivor kaukes irgi yra pigios biggrin.gif puslitrine bonke apie 15 lt biggrin.gif kazkada maciau prie mano mamos namu pilnas turgelis ju lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=avi,2008 09 04, 16:13]
[quote=dilgelyt,2008 09 04, 16:05]o as netikiu kad gali buti geras toks pigus..tiesiog grynas silikonas su aliejaus piremaisa ir tiek.
Nuejau siandiena i kirpyklu prekes ir sakau duokine man pati pati geriausia daikta be silikonu,kad gydytu ir saugotu plauku galus. Pasake kad tikrai silikonas ant plauku galu nuolat yra blogai ,kad tik optine apgaule ir pasiule,kad besilikoni gydomaji aliejuka-Revigloss. 80ml-38lt Sake ypatingai geras.Internete galit pamatyti http://www.reviline.com/english.html paspauskite ant zaliai pazymeto pusiasalio virsaus tai dar ir viva parle pasiklausysit lotuliukas.gif
Papildyta:

[/quote]
jei neklystu renee furterier galėjo rekomenduoti, neblogi produktai, nors tiesą sakant, man nelabai tiko, girdėjau , kad KLorane neblogi, pati nebandžiau, žodžiu, kiekvienam plaukui reikia atsirinkti, man idealu - KC profesional (neseniai atsiradę), bet jie tik kirpyklose, tai ir šampūnai ir kaukės ir aliejai, bent man, nerealūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avi: 04 rugsėjo 2008 - 14:23
As turiu ta "reviline" - pas kirpeja pirkau uz 35, bet po keliu men naudojimo pradejo vis tiek aplipineti galiukai baltais taskeliais tongue.gif

Be to, palyginau sudeti jo su dbr naudojamu "semi de lino" violetini is "eurokos" uz 17 Lt - identiska sudetis doh.gif Tik vietomis ingredientai sukeisti - ir "semi de lino" "linum usitatissimum" pirmiau negu "reviline".

Taip kad nesuprasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 04 rugsėjo 2008 - 14:19
tas kaukes ju firmos pamacius ir as kazkur prisiminiau macius prie pigiu prekiun bet toje parduotuveje kur prefesonali kosmetika tai tokiu kaukiu nebuvo buvo kitokios tos firmos,kaip ir sitas serumas.
Na sudetis dar neviskas lb svarbu ir kiekiai kuriu neraso ir kokybe tu medziagu ir t.t
Bet kad jame yra silikono tai esu tikra doh.gif
Papildyta:
QUOTE(avi @ 2008 09 04, 15:13)
jei neklystu renee furterier galėjo rekomenduoti, neblogi produktai, nors tiesą sakant, man nelabai tiko, girdėjau , kad KLorane neblogi, pati nebandžiau, žodžiu, kiekvienam plaukui reikia atsirinkti, man idealu - KC profesional (neseniai atsiradę), bet jie tik kirpyklose, tai ir šampūnai ir kaukės ir aliejai, bent man, nerealūs

bet kur gauti kaune to Kc ,as tik kur profesonalia ksometika pardavineja ir vaisktau ir neturi to Silk drops schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 16:35)
tas kaukes ju firmos pamacius ir as kazkur prisiminiau macius prie pigiu prekiun bet toje parduotuveje kur prefesonali kosmetika tai tokiu kaukiu nebuvo buvo kitokios tos firmos,kaip ir sitas serumas.
Na sudetis dar neviskas lb svarbu ir kiekiai kuriu neraso ir kokybe tu medziagu ir t.t
Bet kad jame yra silikono tai esu tikra doh.gif
Papildyta:
bet kur gauti kaune to Kc ,as tik kur profesonalia ksometika pardavineja ir vaisktau ir neturi to Silk drops  schmoll.gif

aš žinau kirpyklą, kurioje dirba su KC ir prekiauja jais, kirpykla ant kampo prie autobusu stoties, na tikrai nežinau pavadinimo, pati ne kaunietė, bet jei neklystu - link Jokūbo ligoninės reikia pasukti (per visą kirpyklos langą parašyta KC profesional, šalia lyg suknelių nuoma), na va žiūriu, atstovai UAB "Meistro pasaulis", gal pas juos galima ir tiesiiogiai nusipirkti g.gif reikia per google paieškoti ax.gif
Atsakyti
aha zinau ja, prie stoties yra daug kirpyku bet ant kampo man rgeis esu macius butent prekes kirpyklom..
Dar ziauriai noriu uzsisakyti internetu paul Mitchel seruma, tai ta uzsisakysiu ,sita nusipirksiu,viena siadiena jau nusiprikau,dar viena praeita savaite, kur tiek desiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 16:46)
aha zinau ja, prie stoties yra daug kirpyku bet ant kampo man rgeis esu macius butent prekes kirpyklom..
Dar ziauriai noriu uzsisakyti internetu paul Mitchel seruma, tai ta uzsisakysiu ,sita nusipirksiu,viena siadiena jau nusiprikau,dar viena praeita savaite, kur tiek desiu doh.gif

... lotuliukas.gif tada visus sumaišyk ir bus poveikis thumbup.gif (juokauju), bet gal nenudok iš karto tiek daug, nes nesuprasi, kas tinka, kas ne... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 14:55)
tikrai taip nera, kai kuriu priemoniu poveikis pasimato iskart, o laikui begant, jis dingsta arba tesiasi tongue.gif

na bet sakyk tu man ka nori, taciau aliejuko plauku galiukams poveikio iskart tikrai nepajusi, kaip ir daugumos kitu priemoniu. gali but tik tokie pojuciai, kad fainas, neriebina plauku, kvepia ar tai smirda, glotnina, arba ne ir t.t. o ar gydo ir padeda plaukuciams reikia ne vieno ir ne dvieju menesiu naudojimo cool.gif na bent jau su mano plaukais taip buna, tu gal turi priemoniu, kurios iskart gydo? tai pasidalink jomis, as ir tokiu noriu bigsmile.gif
Atsakyti
Butent, nesuprasi iskarto koks aliejuas geras. Pvz turejau lb urban kazkoki uz 55lt 50ml kol ji sunaudojau nesusiklo nei galiukas,bet tai jie buvo kirpti nesenai ir tai karstom zirklem, dabar pries pora dienu vel apskiripau taigi pora menesiu tikrai skilinet neturetu koki alieju benaudociau,va jei iki kaledu nesuskils zinosiu kad sitei visi geri biggrin.gif
Atsakyti