sveikos.. nu galit pasakyti kuris serumas galiukams ar alfaparf ar kerastase pasunkina plauka kad jis taptu glotnesnis ir sumazina galiuku skilinejima?
aš tai plauku galiukams naudoju glis kur tepaliuka, dar kartais nivea aliejumi patepu kai pastarojo neturiu . plauku galiukai tikrai pagrazejo,
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 22:23)
o tai kam pirkai 2 bonkute, jeigu nematei gero poveikio po 1? as turiu PM skinny, panaudojau metus, dabar pakeiciau i Alfaparf tai PM laukia vel savo eiles
Aš Super Skiny pirkau gal gruodžio mėn. 250 mll. Tai dar ir dabar turiu ir džiaugiuosi ir tepu: plaukai blizga, gražučiai, nepasunksta nu oto serumo, ekonomiškai naudojasi. Už Kerastase tikrai labiau aptinka. Nors Kerastasės kvapas labei mielas buvo.
QUOTE(jadzka @ 2008 09 04, 09:24)
Aš Super Skiny pirkau gal gruodžio mėn. 250 mll. Tai dar ir dabar turiu ir džiaugiuosi ir tepu: plaukai blizga, gražučiai, nepasunksta nu oto serumo, ekonomiškai naudojasi. Už Kerastase tikrai labiau aptinka. Nors Kerastasės kvapas labei mielas buvo.
Man PM nuo skilinejimo,luzinejimo nepadeda , bet kai reikia issukuot susivelusius plaukus, tikrai puikiai veikia ir plaukai svelnus, minksti lieka
evelina , okas tau padeda nuo skilinejimo? :0
nes man jei visi tik pasvelnina galiukus ir tiek
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 22:23)
o tai kam pirkai 2 bonkute, jeigu nematei gero poveikio po 1? as turiu PM skinny, panaudojau metus, dabar pakeiciau i Alfaparf tai PM laukia vel savo eiles
pirkau ir antraji, nes ta bonkute tik 30 ml pas mane buvo, o dar mama jo is manes pasiskolindavo, tai labai greit susinaudojo jis man o kaip zinia, priemoniu poveiki pajuntame (arba ne ) tik panaudoje ilgesni laika
skaitau skaitau svarstau svarstau kuria cia priemone issirinkt savo plauku galiukams, bet neissirenku. greitu laiku eisiu pas kirpeja, tuo paciu ir paprasysiu ko nors
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 10:05)
evelina , okas tau padeda nuo skilinejimo? :0
tai tame ir esme, kad nerandu kas padedu , ech, reiks vel rezt galiukus
QUOTE(avi @ 2008 09 04, 10:09)
kažkurioj temoj jau rašiau, kad atradau KC profesional seruma "sliky drops", na tikrai jokio kvapo ir kaina mažesnė nei alfaparf'o, man, blondinei, sausais galais, jis labai tiko ir plaukai atrodo super ir ilgam jo užtenka
kokia jo kaina? turis? gal foto butu?
QUOTE(Juxt @ 2008 09 01, 11:43)
Eurokose jam dabar akcija, kainuoja 12,68 Lt
QUOTE(Editule @ 2008 09 04, 12:35)
Eurokose jam dabar akcija, kainuoja 12,68 Lt
ar jis geras
labai sauseja plauku galiukai, nezinau net ka daryti