Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

sveikos.. nu galit pasakyti kuris serumas galiukams ar alfaparf ar kerastase pasunkina plauka kad jis taptu glotnesnis ir sumazina galiuku skilinejima?
Atsakyti
aš tai plauku galiukams naudoju glis kur tepaliuka, mirksiukas.gif dar kartais nivea aliejumi patepu kai pastarojo neturiu blush2.gif rolleyes.gif . plauku galiukai tikrai pagrazejo, thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 22:23)
o tai kam pirkai 2 bonkute, jeigu nematei gero poveikio po 1? biggrin.gif as turiu PM skinny, panaudojau metus, dabar pakeiciau i Alfaparf ax.gif tai PM laukia vel savo eiles rolleyes.gif

Aš Super Skiny pirkau gal gruodžio mėn. 250 mll. Tai dar ir dabar turiu ir džiaugiuosi ir tepu: plaukai blizga, gražučiai, nepasunksta nu oto serumo, ekonomiškai naudojasi. Už Kerastase tikrai labiau aptinka. Nors Kerastasės kvapas labei mielas buvo.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 04, 09:24)
Aš Super Skiny pirkau gal gruodžio mėn. 250 mll. Tai dar ir dabar turiu ir džiaugiuosi ir tepu: plaukai blizga, gražučiai, nepasunksta nu oto serumo, ekonomiškai naudojasi. Už Kerastase tikrai labiau aptinka. Nors Kerastasės kvapas labei mielas buvo.

Man PM nuo skilinejimo,luzinejimo nepadeda schmoll.gif , bet kai reikia issukuot susivelusius plaukus, tikrai puikiai veikia ir plaukai svelnus, minksti lieka thumbup.gif
Atsakyti
evelina , okas tau padeda nuo skilinejimo? :0
nes man jei visi tik pasvelnina galiukus ir tiek
Atsakyti
kažkurioj temoj jau rašiau, kad atradau KC profesional seruma "sliky drops", na tikrai thumbup.gif jokio kvapo ir kaina mažesnė nei alfaparf'o, man, blondinei, sausais galais, jis labai tiko ir plaukai atrodo super ir ilgam jo užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 22:23)
o tai kam pirkai 2 bonkute, jeigu nematei gero poveikio po 1? biggrin.gif as turiu PM skinny, panaudojau metus, dabar pakeiciau i Alfaparf ax.gif tai PM laukia vel savo eiles rolleyes.gif

pirkau ir antraji, nes ta bonkute tik 30 ml pas mane buvo, o dar mama jo is manes pasiskolindavo, tai labai greit susinaudojo jis man biggrin.gif o kaip zinia, priemoniu poveiki pajuntame (arba ne ) tik panaudoje ilgesni laika biggrin.gif
Atsakyti
skaitau skaitau svarstau svarstau kuria cia priemone issirinkt savo plauku galiukams, bet neissirenku. greitu laiku eisiu pas kirpeja, tuo paciu ir paprasysiu ko nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 04, 10:05)
evelina , okas tau padeda nuo skilinejimo? :0
nes man jei visi tik pasvelnina galiukus ir tiek

tai tame ir esme, kad nerandu kas padedu cry.gif , ech, reiks vel rezt galiukus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(avi @ 2008 09 04, 10:09)
kažkurioj temoj jau rašiau, kad atradau KC profesional seruma "sliky drops", na tikrai  thumbup.gif jokio kvapo ir kaina mažesnė nei alfaparf'o, man, blondinei, sausais galais, jis labai tiko ir plaukai atrodo super ir ilgam jo užtenka smile.gif

kokia jo kaina? turis? gal foto butu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 09 01, 11:43)
toks apie 18 lt kainuoja, eurokose yra
user posted image

Eurokose jam dabar akcija, kainuoja 12,68 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Editule @ 2008 09 04, 12:35)
Eurokose jam dabar akcija, kainuoja 12,68 Lt  mirksiukas.gif

ar jis geras blush2.gif
labai sauseja plauku galiukai, nezinau net ka daryti verysad.gif
Atsakyti