Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(ne_mamukas @ 2008 09 01, 16:44)
turi kirpyklose ju dazniausiai kirpejos, arba buna dar medinese sukose ju, tikrai nepasakysiu kainos nes ji laaaabai senai pirkau  smile.gif

Kalbi apie ta pati kurio cia nuotrauka yra ideta ar nea?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 01, 22:06)
apie kuri tu cia kalbi? is pradzi uatrode kad apie mano Green Light bet kaina as jo parasiau,o tu rasai kad kainos nzn ,tai gal apie kuri kita geri,gal ka praleidau vertingo? smile.gif

kainos nepamenu is semi di lino tos mazos bonkutes smile.gif

o green light yra tikrai geras pirkinys smile.gif ji naudoju ir esu laabai patenkinta smile.gif

zodziu tiek is semi di lino, tiek green ligt firmos aliejukai yra labai geri thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 02, 00:00)
Kalbi apie ta pati kurio cia nuotrauka yra ideta ar nea?

sita galima isygyti medinese sukose ir kirpyklose kurios prekiauja alfa par firma
va toks
user posted image

sitas aliejus abejoju ar bus medinese sukose, ju dazniausiai buna kirpyklose
vat toks
user posted image

jei neaiskiai parasiau klauskit paaiskinsiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne_mamukas: 02 rugsėjo 2008 - 10:03
aha geri tik mazytis skirtumas viena skainuoja 16lt kitas 80lt..
aj turejai kita omeny,o as manaiu kalbi apie ta semi di lino is drogo kur cia anskciau kazkas idejas paveiksliuka buvo:0
Viskas aisku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 02 rugsėjo 2008 - 10:05
dabar naudoju Alfaparf Semi di lino aliejuka labai fainas, ir labai geras kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 13:42)
dabar naudoju Alfaparf Semi di lino aliejuka labai fainas, ir labai geras kvapas wub.gif

taip drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 12:42)

na, o man jis kazkaip atrodo savo kainos nevertas g.gif itakota SM forumo ir as sunaudojau jau 2 bonkutes, bet man kazkas jame nepatiko, nors nezinau net kas biggrin.gif dabar kazkaip laukiu PM super skinny serumo ir tikiuosi is jo geresniu rezultatu o ir pigiau jis gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 09 02, 14:33)
na, o man jis kazkaip atrodo savo kainos nevertas g.gif  itakota SM forumo ir as sunaudojau jau 2 bonkutes, bet man kazkas jame nepatiko, nors nezinau net kas biggrin.gif dabar kazkaip laukiu PM super skinny serumo ir tikiuosi is jo geresniu rezultatu o ir pigiau jis gaunasi biggrin.gif

o tai kam pirkai 2 bonkute, jeigu nematei gero poveikio po 1? biggrin.gif as turiu PM skinny, panaudojau metus, dabar pakeiciau i Alfaparf ax.gif tai PM laukia vel savo eiles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 02, 11:42)

nu man sitas aliejukas irgi labai patinka,bet vienintelis jo trukumas man jo kvapas.nezinau ar as cia viena uzuodziu toki lyg vyrisko stipraus odekolono kvapa?ka jus jame uzuodziat?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 09 03, 12:40)
nu man sitas aliejukas irgi labai patinka,bet vienintelis jo trukumas man jo kvapas.nezinau ar as cia viena uzuodziu toki lyg vyrisko stipraus odekolono kvapa?ka jus jame uzuodziat?

na man tai tikrai nera stiprus odekolono kvapas ax.gif jauciasi vyriski kvepalai, bet tikrai ne stiprus
Atsakyti
as taip pat nusipirkau alfaparf firmos Auksini seruma Gold Serum - sausiems plaukams ir skilinejantiems galiukams, perku ji jau antra karta, taip kad tikrai geras produktas, man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 09 03, 11:40)

as kaip tik kaifuoju nuo to "vyrisko" kvapo wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 09 03, 18:55)
as taip pat nusipirkau alfaparf firmos Auksini seruma Gold Serum - sausiems plaukams ir skilinejantiems galiukams, perku ji jau antra karta, taip kad tikrai geras produktas, man patiko  4u.gif

cia tas is seduction serijos?
o koks kvapas?
Atsakyti