is semi di lino pats geriausias aliejus plaukams.
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 08 31, 22:18)
tikrai geras
o kiek tos milkshake ampules kainuoja? ir kiek ju reikia?
QUOTE(vesela @ 2008 09 01, 10:08)
o kiek tos milkshake ampules kainuoja? ir kiek ju reikia?
viena ampole, bent jau Kaune Mickeviciaus g. esancioje parduotuveje, kainavo pries pora men 6lt (dabar kai viskas brangsta gal pabrango ) siaip reikia sunaudoti 8 ampuoliu kursa.
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 08 31, 21:18)
Kur ir uz kiek ji galima isigyti?
toks apie 18 lt kainuoja, eurokose yra
QUOTE(Juxt @ 2008 09 01, 11:43)
bet ar jis kuo nors geras?
Buvau siandiena kirpykloje,kirpeja pazysusi kokie sausi mano plaukai,dave man aliejuko mieginuka, bet kai atsiskaitinejau paisrodo turejau sumoketi 5lt uz ji..uz popieriuka su 3ml.
Sake labai labai labai geras pati visad naudoja, Green Light firmos Cristali Liquidi, 100ml 80llt
Gal kas girdejot naudojot?
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 01, 12:24)
pati tokio nenaudojus, tik kitokį šios firmos, žaliam buteliukį evelon cristallo fluido alla aloe vera. man jis patinka, kartais ne tik galus, bet ir visus plaukus negausiai patepu, neriebalina jis man, o padrėkina plaukus truputį, nors norėtūsi kad daugiau, bet šiaip man patinka, bet norėčiau pabandyti ir tą semi lino
QUOTE(Juxt @ 2008 09 01, 11:43)
aciu dar idomu ar jis neriebina plauku
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 01, 13:24)
bet ar jis kuo nors geras?
Buvau siandiena kirpykloje,kirpeja pazysusi kokie sausi mano plaukai,dave man aliejuko mieginuka, bet kai atsiskaitinejau paisrodo turejau sumoketi 5lt uz ji..uz popieriuka su 3ml.
Sake labai labai labai geras pati visad naudoja, Green Light firmos Cristali Liquidi, 100ml 80llt
taip tikrai laabai geras, pati ji naudoju eina i pabaiga tik, labai ilgai uztenka jo, neriebina plauka (na priklauso kiek jo uztepsi ) bet tikrai ne daug jo reikia, plakai labais velnus ir blizga, tikrai vertas tokiu pinigeliu o ir kieko uztenk laaaabai ilgam.
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 01, 12:36)
Kur ir uz kiek ji galima isigyti?
turi kirpyklose ju dazniausiai kirpejos, arba buna dar medinese sukose ju, tikrai nepasakysiu kainos nes ji laaaabai senai pirkau
QUOTE(ne_mamukas @ 2008 09 01, 16:44)
taip tikrai laabai geras, pati ji naudoju eina i pabaiga tik, labai ilgai uztenka jo, neriebina plauka (na priklauso kiek jo uztepsi ) bet tikrai ne daug jo reikia, plakai labais velnus ir blizga, tikrai vertas tokiu pinigeliu o ir kieko uztenk laaaabai ilgam.
Papildyta:
turi kirpyklose ju dazniausiai kirpejos, arba buna dar medinese sukose ju, tikrai nepasakysiu kainos nes ji laaaabai senai pirkau
Papildyta:
apie kuri tu cia kalbi? is pradzi uatrode kad apie mano Green Light bet kaina as jo parasiau,o tu rasai kad kainos nzn ,tai gal apie kuri kita geri,gal ka praleidau vertingo?