Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 26, 02:26)
Ne, kol kas dar neteko bandyti, bet girdėjau neblogų atsiliepimų, o ypač apie "Milk Shake" kaukę  4u.gif

as ja bandziau, sausiems plaukams, visai gerai pamaitindavo plaukucius. dabar naudoju sampuna ir kondicionieriu sios firmos, tik dazytiems plaukams gavau dovanu, nors pati niekada nedazau, bet kirpeja minejo, kad sausam plaukui tinkamas, tai ir plaunu plaukuciuos juo ax.gif
reikes pasidometi tomis ampluolemis ax.gif
Atsakyti
As taip pat naudoju Milk shake balzama. thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif Plauku galiukai jau po keliu plovimu atsigavo laugh.gif
Atsakyti
o as beveik kasdien savo galiukus patepu plauku galiuku serumu is Avon, retkarciais trupuciu alyvuogiu aliejumi patepu thumbup.gif problemu kaip ir neturiu kolkas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergynos 4u.gif dėl Milk_shake ampoliu tai pritariu jos labai labai labai geros nesu geresnio produkto naudojusi thumbup.gif Mano plaukai buvo labai nualinti po dviejų cheminių (kurie nesigavo) tiesinimo ir man kirpėja patarė panaudoti tas ampoles tai labai atsigavo plaukai thumbup.gif wub.gif
Dar norėjau paklausti, gal kas žinote kur galiu gauti toki aliejuką "echos Line" Christalli liquidi, jį buvau nusipirkusi iš kirpėjos, bet amerikoje. Dabar gyvenu LT ir žiūriu kad jis man baiginėjasi, o be jo neįsivaizduoju kaip gyvensiu verysad.gif Ta kirpėja buvo pirkusi LT tą aliejuką, tai galvoju gal čia jūs esate girdėjusios?? Labai ačiū laukiu atsakymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 08 27, 20:23)
Sveikos mergynos 4u.gif  dėl Milk_shake ampoliu tai pritariu jos labai labai labai geros nesu geresnio produkto naudojusi thumbup.gif  Mano plaukai buvo labai nualinti po dviejų cheminių (kurie nesigavo) tiesinimo ir man kirpėja patarė panaudoti tas ampoles tai labai atsigavo plaukai thumbup.gif  wub.gif
Dar norėjau paklausti, gal kas žinote kur galiu gauti toki aliejuką "echos Line" Christalli liquidi, jį buvau nusipirkusi iš kirpėjos, bet amerikoje.  Dabar gyvenu LT ir žiūriu kad jis man baiginėjasi, o be jo neįsivaizduoju kaip gyvensiu verysad.gif  Ta kirpėja buvo pirkusi LT tą aliejuką, tai galvoju gal čia jūs esate girdėjusios?? Labai ačiū laukiu atsakymu blush2.gif

o bandei Eurokose ieškot? ten visko būna..
o kur Milk shake'o galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 27, 18:36)
o as beveik kasdien savo galiukus patepu plauku galiuku serumu is Avon, retkarciais trupuciu alyvuogiu aliejumi patepu  thumbup.gif  problemu kaip ir neturiu kolkas  mirksiukas.gif

alyvuogių aliejumi spėju prieš galvos plovimą tepi, ne po?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 27, 16:45)

Taip bandziau Eurekos neturi verysad.gif Milk_shake gali Klaipedoje rasti:

Kirpykla "Surask Save"
Jono gatvė 3
telf. 865570904

Kirpykla "Živilė"
Taikos Prospektas 49-83
telf. 46383077

Vingio Kirpykla
Vingio 16
telf. 4632428
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 27, 21:45)

paieskok Vilniuje Jeruzaleje, Rimi parduotuveje yra kirpykla, bent jau praeidama maciau vitrinoje milk shake produkcijos sudeliota buvo, nes man paciai padovanojo mama viska ir pirko ne vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 27, 17:36)
o as beveik kasdien savo galiukus patepu plauku galiuku serumu is Avon, retkarciais trupuciu alyvuogiu aliejumi patepu  thumbup.gif  problemu kaip ir neturiu kolkas  mirksiukas.gif

As turejau Avon seruma, man nepatiko sad.gif Uz tokia kaina, tokia ir kokybe. blush2.gif
Atsakyti
As nusipirkau Joanna seruma plauku galiukams su medaus ekstraktu ir pieno baltymais, kvapas labai skanus, ir kol kas atrodo visai nieko priemone kaip uz tokia kaina rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi sita nusipirkau:) Buvo sunku isirinkti,nes kitas Joannos lb panasus Rzepa, tik litu brangesnis ir dvigubai didesnis,su medum ir pienu iseina brangiau tad nusprendziau ji ir pirkti smile.gif keistas toks, visai i fluidus ir aliejukus nepanasus..kremelis pienelis..
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 31, 20:02)
as irgi sita nusipirkau:) Buvo sunku isirinkti,nes kitas Joannos lb panasus Rzepa, tik litu brangesnis ir dvigubai didesnis,su medum ir pienu  iseina brangiau tad nusprendziau ji ir pirkti smile.gif  keistas toks, visai i fluidus ir aliejukus nepanasus..kremelis pienelis..

ir kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti