Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Eveliina @ 2008 08 21, 11:40)
mano galiukams tai jauciu dar neisrado priemones nuo luzinejimo ir skilinejimo cry.gif rodos tepu tais serumais ir naturaliais aliejais ir kaukes netingiu det, o kaip luzinejo ir skilinejo taip ir toliau... verysad.gif  doh.gif

o bandei kirpti galiukus kas kokias 6savaites?
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 08 22, 09:36)
O jis geras? Kuo geras? Jis kaip vandenėlis ar aliejus?  rolleyes.gif

QUOTE(Eveliina @ 2008 08 22, 11:33)
jis toks kaip gelis tik siek tiek skystesnis..is tikro labai neblogas pagal jo kaina, ir kvapas geras bigsmile.gif  as sunaudojau pora tubeliu, man jis siek tiek riebino plaukus... dabar naudoju Paul mitchel super skinny, laukiu Tigi S factor serumo blush2.gif  4u.gif

na man tai jis laaabai patinka, naudoju jau menesi kazkur, bet man jau nuo pirmuju kartu jis labai geras... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 08 22, 14:59)
o bandei kirpti galiukus kas kokias 6savaites?

drinks_cheers.gif vat pritariu.Anksciau tikrai daznai nekirpdavau plauku ir visad turejau dvisakiu.Dabar kai nebeziuriu plauku ilgio, juos bent jau kas 2men. pakerpu, atsigavo plaukuciai. Karas issisakojusiems plauku galiukams gun_bandana.gif
Atsakyti
Pritariu Malunai drinks_cheers.gif
As irgi pakerpu kas du menesius, o dazau kas menesi - esu patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 21, 12:40)
mano galiukams tai jauciu dar neisrado priemones nuo luzinejimo ir skilinejimo cry.gif rodos tepu tais serumais ir naturaliais aliejais ir kaukes netingiu det, o kaip luzinejo ir skilinejo taip ir toliau... verysad.gif  doh.gif

Pas mane irgi buvo panasi problema, bet va neseniai nusipirkau INTERCOSMO produkcijos aliejuką tinkanti tiek visiem plaukam tiek plaukų galiukam. Siaip gauti ji lietuvoj sunku bet yra Kaune viena firma kuri ji platina. Naudoju ji apie 3 menesius tai visiskai esu patenkinta, plaukai zymiai maziau luzineja, sakojasi, skilineja, o be to labai graziai blizga. thumbup.gif
Atsakyti
Del kirpimo, pas mane taip greit plaukai neauga, jei kas tiek laiko kirpsiu, tai viena diena nuskust reikes, nes man per 2-3 men vos vos atsistato ka nukirpau (1-2 cm), na tiesiog neauga taip greit kaip noretusi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 25, 20:25)
Del kirpimo, pas mane taip greit plaukai neauga, jei kas tiek laiko kirpsiu, tai viena diena nuskust reikes, nes man per 2-3 men vos vos atsistato ka nukirpau (1-2 cm), na tiesiog neauga taip greit kaip noretusi  blush2.gif  doh.gif

pas mane panasi problema, kiek paauga tiek nuluzineja doh.gif
Atsakyti
sian nusipirkau jau antra pakuote alfaparf semi di lino serijos cristalli liquidi aliejuka plaukam.man jis patinka-plauku neapsunkina,malonaus kvapo,o ir galiukams turbut pagelbsti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo midori: 25 rugpjūčio 2008 - 21:00
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 21, 17:59)
o siu ampuoliu net nemaciau, pati dabar naudoju Milk shak'o aliejuka garbanotiems plaukams, tik kad jis man kartais suriebalina per daug plaukus, tai stengiuosi juo nepiktnaudziauti  ax.gif
gal dar kazka is sios produkcijos naudoji?  4u.gif

Ne, kol kas dar neteko bandyti, bet girdėjau neblogų atsiliepimų, o ypač apie "Milk Shake" kaukę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 25, 20:25)
Del kirpimo, pas mane taip greit plaukai neauga, jei kas tiek laiko kirpsiu, tai viena diena nuskust reikes, nes man per 2-3 men vos vos atsistato ka nukirpau (1-2 cm), na tiesiog neauga taip greit kaip noretusi  blush2.gif  doh.gif

as tai kerpu ne del ilgio, kad greiciau augtu, o kad plaukai sveikesni butu biggrin.gif
Atsakyti
As sita aliejuka naudoju jau 3 men.tai buteliuko dar ilgam uzteks, kiek man teko bandyti kitus, tai kol kas esu labai patenkinta ir kaina gera ir rezultatas super. As ji pirkau kirpykloje Kaune, bet va radau tos firmos tinklapi: http://www.doublesun...?page=produktai

QUOTE(Auksuolė @ 2006 11 22, 14:52)
O kokios firmos šis serumas, kiek kainuoja ir koks kvapas?  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 26, 02:26)
Ne, kol kas dar neteko bandyti, bet girdėjau neblogų atsiliepimų, o ypač apie "Milk Shake" kaukę  4u.gif

Turiu pieno kauke - tai ji tikrai uz 200 ml neverta savo kainos (45 Lt) schmoll.gif
Atsakyti