Kažkada kirpėja rekomendavo šias "Milkshake" ampules - man patiko tiek kvapu, tiek poveikiu
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 14:52)
Taip, būna ir kitokių rūšių. Pavyzdžiui, toks. Man jis visiškai neriebina, nes tepu tik galiukus
Dar labai geras reikalas yra šis serumas. Turbūt esu sunaudojusi kokių 10 pakuočių Na, jis skirtas visiems plaukams, bet ir galiukams daro gerą darbą
Dar labai geras reikalas yra šis serumas. Turbūt esu sunaudojusi kokių 10 pakuočių Na, jis skirtas visiems plaukams, bet ir galiukams daro gerą darbą
neatidaro man to serumo, kurio tiek daug pakuociu sunaudojai nuorodos gal galetum pavadinima parasyti?
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 21, 10:30)
neatidaro man to serumo, kurio tiek daug pakuociu sunaudojai nuorodos gal galetum pavadinima parasyti?
"LOREAL Elvital SOS repair" serumas. Įdedu ir nuorodą
http://www.preisverg...58317033_20.jpg
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 21, 10:39)
dekui
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 21, 12:40)
mano galiukams tai jauciu dar neisrado priemones nuo luzinejimo ir skilinejimo rodos tepu tais serumais ir naturaliais aliejais ir kaukes netingiu det, o kaip luzinejo ir skilinejo taip ir toliau...
o bandei Faberlic firmos seruma galiukams?
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 15:42)
o bandei Faberlic firmos seruma galiukams?
joa...
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 14:56)
Kažkada kirpėja rekomendavo šias "Milkshake" ampules - man patiko tiek kvapu, tiek poveikiu
o siu ampuoliu net nemaciau, pati dabar naudoju Milk shak'o aliejuka garbanotiems plaukams, tik kad jis man kartais suriebalina per daug plaukus, tai stengiuosi juo nepiktnaudziauti
gal dar kazka is sios produkcijos naudoji?
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 17:58)
nepatiko?
O jis geras? Kuo geras? Jis kaip vandenėlis ar aliejus?
QUOTE(saulevandeny @ 2008 08 22, 09:36)
O jis geras? Kuo geras? Jis kaip vandenėlis ar aliejus?
jis toks kaip gelis tik siek tiek skystesnis..is tikro labai neblogas pagal jo kaina, ir kvapas geras as sunaudojau pora tubeliu, man jis siek tiek riebino plaukus... dabar naudoju Paul mitchel super skinny, laukiu Tigi S factor serumo
Man vakar kaip tik parėjo tigi s-factor aliejukas.. Kvapas dieviskas