Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

Kažkada kirpėja rekomendavo šias "Milkshake" ampules - man patiko tiek kvapu, tiek poveikiu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 14:52)
Taip, būna ir kitokių rūšių. Pavyzdžiui, toks. Man jis visiškai neriebina, nes tepu tik galiukus  ax.gif

user posted image

Dar labai geras reikalas yra šis serumas. Turbūt esu sunaudojusi kokių 10 pakuočių  g.gif Na, jis skirtas visiems plaukams, bet ir galiukams daro gerą darbą  ax.gif

user posted image

neatidaro man to serumo, kurio tiek daug pakuociu sunaudojai nuorodos g.gif gal galetum pavadinima parasyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 21, 10:30)
neatidaro man to serumo, kurio tiek daug pakuociu sunaudojai nuorodos  g.gif gal galetum pavadinima parasyti?  4u.gif

"LOREAL Elvital SOS repair" serumas. Įdedu ir nuorodą smile.gif

http://www.preisverg...58317033_20.jpg
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 21, 10:39)
"LOREAL Elvital SOS repair" serumas. Įdedu ir nuorodą  smile.gif

http://www.preisverg...58317033_20.jpg

dekui 4u.gif
Atsakyti
mano galiukams tai jauciu dar neisrado priemones nuo luzinejimo ir skilinejimo cry.gif rodos tepu tais serumais ir naturaliais aliejais ir kaukes netingiu det, o kaip luzinejo ir skilinejo taip ir toliau... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 21, 12:40)
mano galiukams tai jauciu dar neisrado priemones nuo luzinejimo ir skilinejimo cry.gif rodos tepu tais serumais ir naturaliais aliejais ir kaukes netingiu det, o kaip luzinejo ir skilinejo taip ir toliau... verysad.gif  doh.gif

o bandei Faberlic firmos seruma galiukams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 15:42)
o bandei Faberlic firmos seruma galiukams?  4u.gif

joa...
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 14:56)
Kažkada kirpėja rekomendavo šias "Milkshake" ampules - man patiko tiek kvapu, tiek poveikiu  bigsmile.gif

user posted image

o siu ampuoliu net nemaciau, pati dabar naudoju Milk shak'o aliejuka garbanotiems plaukams, tik kad jis man kartais suriebalina per daug plaukus, tai stengiuosi juo nepiktnaudziauti ax.gif
gal dar kazka is sios produkcijos naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 08 21, 16:56)

nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2008 08 21, 17:58)

O jis geras? Kuo geras? Jis kaip vandenėlis ar aliejus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 08 22, 09:36)
O jis geras? Kuo geras? Jis kaip vandenėlis ar aliejus?  rolleyes.gif

jis toks kaip gelis tik siek tiek skystesnis..is tikro labai neblogas pagal jo kaina, ir kvapas geras bigsmile.gif as sunaudojau pora tubeliu, man jis siek tiek riebino plaukus... dabar naudoju Paul mitchel super skinny, laukiu Tigi S factor serumo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Man vakar kaip tik parėjo tigi s-factor aliejukas.. bigsmile.gif Kvapas dieviskas wub.gif wub.gif
Atsakyti