Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai

QUOTE(Hottea @ 2008 08 15, 20:56)
Naudoju serumus su silikonu pusmeti - netikiu, kad nuo jo trupetu, luzinetu plaukai, nes pirmaji seruma pati kirpeja rekomendavo - dbr turiu tokius plaukus, kokiu gyvenime nebuvo (apie koltunus jau pamirsau) tongue.gif

Ir nezadu atsisakyti, nes tas "silikonas" - tai tik ispustas reikalas.

kokį serumą naudoji? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 15, 21:58)
kokį serumą naudoji?  mirksiukas.gif

Juk rasiau, kad siuo metu violetini is "eurokos", o pries tai "semi de lino" is kirpyklos pirkta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 08 16, 21:42)
Juk rasiau, kad siuo metu violetini is "eurokos", o pries tai "semi de lino" is kirpyklos pirkta rolleyes.gif

aij pasimečiau tarp tiek pasisakymų doh.gif
Atsakyti
Plaukų galams profilaktiškai pakaitom naudoju "LOREAL Elvital SOS" serumą ir "TIGI Ego Boost" nenuplaunamą kondicionierių. Labai patinka - plaukų galiukais nesiskundžiu, nei vieno (tfu tfu tfu hihihi.gif ) išsišakojusio ar suskilusio ir nesausėja ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi turejau "loreal"io ta - man labai graziai plaukus suglotindavo, bet galiuku tai negydydavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 12:40)
Plaukų galams profilaktiškai pakaitom naudoju "LOREAL Elvital SOS" serumą ir "TIGI Ego Boost" nenuplaunamą kondicionierių. Labai patinka - plaukų galiukais nesiskundžiu, nei vieno (tfu tfu tfu hihihi.gif ) išsišakojusio ar suskilusio ir nesausėja  ax.gif

user posted image

o šitas l'oreal'io tai dažytiems ar kokiems? ar būna ir kitokiems? kokia kaina maždaug?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 20, 13:33)
o šitas l'oreal'io tai dažytiems ar kokiems? ar būna ir kitokiems? kokia kaina maždaug?

taip dažytiems, kaina apie 20 Lt
bet man jis žiauriai riebalindavo plaukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 08 20, 13:41)
taip dažytiems, kaina apie 20 Lt
bet man jis žiauriai riebalindavo plaukus  doh.gif

o kitokiems plaukams ar būna? o jei tepti tik pačius galiukus gal tie neriebaluotų, aš vistiek turiu galvą plaut kasdien
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 08 20, 14:27)
Oi turejau "loreal"io ta - man labai graziai plaukus suglotindavo, bet galiuku tai negydydavo ax.gif

Galiukų ir nepagydysi, "nesuklijuosi", svarbu yra prižiūrėti, drėkinti, maitinti esamus sveikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 20, 13:43)
o kitokiems plaukams ar būna? o jei tepti tik pačius galiukus gal tie neriebaluotų, aš vistiek turiu galvą plaut kasdien

man atrodo jis ne vien galiukams, bet galima ir tik galus tept 4u.gif
yra gliss kur skystis grynai plaukų galiukams (antras nuo dešinės)
user posted image
nors ir jis man nelabai patiko, dabar naudoju avon g.gif nežinau gal ir nieko visaj, nors šiaip avon kosmetikos nemėgstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 20, 14:43)

Taip, būna ir kitokių rūšių. Pavyzdžiui, toks. Man jis visiškai neriebina, nes tepu tik galiukus ax.gif

user posted image

Dar labai geras reikalas yra šis serumas. Turbūt esu sunaudojusi kokių 10 pakuočių g.gif Na, jis skirtas visiems plaukams, bet ir galiukams daro gerą darbą ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 20 rugpjūčio 2008 - 12:53
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 14:48)
Galiukų ir nepagydysi, "nesuklijuosi", svarbu yra prižiūrėti, drėkinti, maitinti esamus sveikus  4u.gif

As ta puikiai zinau, tiesiog pirkau ji kai is karto grizau is kirpyklos, taciau galiukai po menesio aplito "baltais taskeliais" tongue.gif

O is "gliss kur" turejau rozines linijos ta purskikli - nieko nepadejo, tik labai kvepejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 20 rugpjūčio 2008 - 12:55